- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.361
Ama işe yarıyorkiz niye sasiriyorsun? Anamla sen cok benziyorsunuz garip bir motive etme tarziniz var
tabi sürekli göm beni, kizi tehtut ederken bile beni kullan...cik yokben almim...ben yine küslüge dönüyom birkeremEmin misin
Ooys küçük emrahimtabi sürekli göm beni, kizi tehtut ederken bile beni kullan...cik yokben almim...ben yine küslüge dönüyom birkerem
Akşam küsüp sabah yazişcakmiyiztabi sürekli göm beni, kizi tehtut ederken bile beni kullan...cik yokben almim...ben yine küslüge dönüyom birkerem
benim kalorinin iyi bir kismi ordan geliyorAlkol bazen ok de,
Fazla kalorili.
icindeki sarabi napimKoyma suyu onda iç
iveeet (emrah ceylan ibo hepsi birden koro halinde devreye girerOoys küçük emrahim
Alinmiş mi alman dostumuz
Aynen cnm bende öyle tahmin ettimbenim kalorinin iyi bir kismi ordan geliyor
sen cok pisman olcan coook artikin komsularda yazdiklarini begenmicemmmm görcen sennnAkşam küsüp sabah yazişcakmiyiz
su birayi yok etmiyor bacimneyse simdi koca bir bardak su ictim.
sahi ya ben ilk zamanlar nasil kibar kibar yaziyordum burda di miDiosun
Içinde varmış senin gülüm
Kibarlık iyidirsahi ya ben ilk zamanlar nasil kibar kibar yaziyordum burda di mi
Bahçedeki çiçeklere dök, gübre gibiicindeki sarabi napim
Kiiiiz sen kusmedin misen cok pisman olcan coook artikin komsularda yazdiklarini begenmicemmmm görcen sennn
Daha kendime çeyrek almadım nayn asmin
Nayn asminDaha kendime çeyrek almadım nayn asminçeyrek benim maaşım 4te biri
senin motive etmen nirmalda benim küsmem mi tuaf? ha onuda elestir, onuda begenme offfffffKiiiiz sen kusmedin mi
niye tehdit ediyorsun
Hem işsizim ben ağlarım bak, senin koro yanımda sitcom kalır
Bir daha dusun
Yoooooo degillDaha kendime çeyrek almadım nayn asminçeyrek benim maaşım 4te biri
kız son iki ayda aldıgın saatleri ve obir cicileri satalım, iki çeyrek cıkar ordanDaha kendime çeyrek almadım nayn asminçeyrek benim maaşım 4te biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?