- 27 Mart 2020
- 388
- 2.115
- 113
- 45
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.641
Youtube da videoları var ,cok basit bi islemben korkarim
Ayyy hadi hayırlısıSelam kızlar,
K kahvemsi mutluluk inşallah olur canımben bu işin olacağını hissettim ve senin de çok mutlu olacağını hadi bakalım
İşin ve dondurucu hayırlı olsun cnaim.Kizlar nasilsiniz? Ben ise basladim bir yandanda kislik hazirliklarinin devami.. Dondurucu geldi, hotpint.. cok sevdim daha buyugu cok buyuk olurmus..
Dun Sabah oğlum ateş, öksürük ve baş agrisıyle uyandı... Gelmeyecek diye okulu aradım ordan covid testı ılmamız için numara verdiler... eşimi de hemen işten eve göndermişler... sabah gittik test için aman allahım uzay yolculuğu sanki48 saat içinde sonuç ulaşacakmiş elimize... şansa da eşimin dogum günü bugün... :) aslinda sadece grip olduğundan eminiz ama su an karantinadayız sonuçlar gelene kadar..
canim cok gecmis olsun. Insallah birsey cikmazKizlar nasilsiniz? Ben ise basladim bir yandanda kislik hazirliklarinin devami.. Dondurucu geldi, hotpint.. cok sevdim daha buyugu cok buyuk olurmus..
Dun Sabah oğlum ateş, öksürük ve baş agrisıyle uyandı... Gelmeyecek diye okulu aradım ordan covid testı ılmamız için numara verdiler... eşimi de hemen işten eve göndermişler... sabah gittik test için aman allahım uzay yolculuğu sanki48 saat içinde sonuç ulaşacakmiş elimize... şansa da eşimin dogum günü bugün... :) aslinda sadece grip olduğundan eminiz ama su an karantinadayız sonuçlar gelene kadar..
Görüşmen çok olumlu geçer kahvemsim inşKizlarrrr çok acayip heyecanlıyım şu an
Az önce bir görüşme yaptım, danışmanlık firması beni bulmuş kariyerden.
Şartlar tam istediğim gibi, hatta daha iyi, firma da kurumsal ve koklu
Danışmanları gectim
Pazartesi firma ile görüşeceğim
Umarım burası olur.
Plaaaaza kadını olacağım olursa
İnce topuklarimi vura vura
Ama virüs beklemez kiVermez
Araba bu sene çok para yedi hem yazlık hem kislik lastik aldim. Sigorta kasko vize servis toplam 7 bin tuttu. 6 aydır okul olmayınca o biniyor. 1 kuruş ödemedi.
Para isteme de ne yaparsan yap ondan.
Antikor testi ici özel hastane 250tl istedi. Param yok verde yaptırayım dedim. Paran olunca yaptır dedi
Ben sallana sallana yaptım akşama kadarBütün işlerimi erkenden hallettim, yemeklerde ocakta
Benden iyisi yok, kahve yapayım da kutlayayim en iyisi
cok sevindim canimBen iş ile ilgili tüm sorunları çözdüm.şükürler olsun. Şu an iyiyim. Ama ne sınandık bu sene tüm dünya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?