Kizlar nasilsiniz? Ben ise basladim bir yandanda kislik hazirliklarinin devami.. Dondurucu geldi, hotpint.. cok sevdim daha buyugu cok buyuk olurmus..
Dun Sabah oğlum ateş, öksürük ve baş agrisıyle uyandı... Gelmeyecek diye okulu aradım ordan covid testı ılmamız için numara verdiler... eşimi de hemen işten eve göndermişler... sabah gittik test için aman allahım uzay yolculuğu sanki 48 saat içinde sonuç ulaşacakmiş elimize... şansa da eşimin dogum günü bugün... :) aslinda sadece grip olduğundan eminiz ama su an karantinadayız sonuçlar gelene kadar..

İşin ve dondurucu hayırlı olsun cnaim.
Sonuç negatif çıkar umarım,.geçmiş olsun

canim cok gecmis olsun. Insallah birsey cikmaz

Selam kizlar,

arkadaslarla parkta bulusduk cocuklarla. Baya bi oturduk.
Bi arkadasimin evliligi pek iyi gitmiyor, degismezse ayrilmayi düsünüyormus. Cok üzüldüm. Umarim toparlarlar yine.

Eve geldim kizi doyurdum, görümcelerimle görüstük messenger den.
Kizi yatirdim sizleri okuyorum.

Görüşmen çok olumlu geçer kahvemsim inş
Harika bir haber bu.

Ama virüs beklemez ki

Günaydin kizlar,

gecen hafta bu haftasonu kahvaltiyi esim hazirliyacak diye anlasmistik vallahi harika bir kahvalti hazirliyor su an. Önce cok sevindim, sonra aklima geldi: bu köfte artik bendende ayni performasi bekler iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum
Arkadaslar dün fotoraf cekti cocuklarin, bizim. Aman allahim ben vok siskomusum ya. O resimler neydi öyle. Cok siki sarilcam rejime artik. Kacamak yapmak istedigimde o fotoraflara bakcam.

Resmen hangi işi yapsam bilemedim ve serilip kitap okudum

Bir caps görmüştüm cumartesi temizliğini "bugün hiç bir şey yapmak istemiyorum" diyerek yapmayan cesur bir kadını pişmanlıklarla dolu bir pazar bekler diye

Kalkayım da çamaşırları katlayayım bari napim

biz elektronik aletler satan bir magzaya gittik, kapali cikti sinir oldum büsürü yol bosuna gittik. Dönerken esim yolda ayrildi arkadaslariyla bulusacak, bende alisvetis yaptim kizi eve getirdim hemen uyudu. Cocuk arabasinda uyumuyor birtürlü
Iki sey almayi unutmusum marketden, kiz uyansin yine giderim.
Yarin vergi dilimi degisimi icin evraklari doldurcam, pazarteside iceri vercem.
Yarin bide kresleri arastirmam gerek, pazartesi onlarida arayip randevu alayim.
Persembe tazminat olayinda anlasa bilirsek, ben 4 ay daha evde olcam ve maas alcam o sürecde, ozamanda esim yine ise basliyacak, Bari 4 ay cifte maas oluruz. Ardindan iki üc ay da issizlik maasi alirim ve sonrada kendime yeni bir is bulurum.
Anlasamazsak persembe, esim evde olcak ben ise döncem.
Ev temiz bugün birsey yapmama gerek yok. Kizima zaman ayirayim bugün.

Bütün işlerimi erkenden hallettim, yemeklerde ocakta
Benden iyisi yok, kahve yapayım da kutlayayim en iyisi
Ben sallana sallana yaptım akşama kadar
Yarına da işlerim var.

Kumbaraya para attık bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…