Bugün de akşam oldu.
Mutfaklardan çıkamıyorum
Kv im mutfağına tadilat yapildi, her yeri her yerdeydi bugün onu toparladik dolapları tezgahı silip mutlak eşyalarını yıkayıp yerleştirdik onunla.
Yahni cacik ve pilâv yaptım.
Sabah aşure pişireceğim onun hazırlığını yapiyorum şimdi de.
Yarin aşureler benden

Turtis ben asureyi sıcak severim ona gore haber ver bana
Şimdiden Allah kabul etsin, ellerine sağlık canım

Sabah erken kalkıp biraz ortalığı topladim.
Birazdan canlı görüşmem olacak. Allah'ım sen biliyorsun konuyu
Bugün eşim de işe gitti, evde yalnızım.
Görüşmeden sonra çıkar biraz yürürüm, dönüşte marketi hallederim.
Yarın dışarı işlerim var, yemek yapmam lazım iki günlük.

Günaydın kizlaaar
Sabah 8de pazar işini hallettim. Bizim soslar su gibi gidiyor malzeme aldım biraz daha yapacağım. Kış gelmeden bitecek bu gidişle.
Turşuluk malzeme aldım. Akşam onuda halletmem lazım. Öğleden sonra anneme ekmek yapmaya gideceğim nasipse.

günaydın kızlar nasılsınız
babamın şekeri cok yükseldi cumartesiden beri hastanede yatıyor ben de gelip gidiyorum.
evini falan temızledım asırı yorucu oldu benım için hem bedenen hem psıkolojik olarak yeter ki iyi olsun da . asıl virusten korkuyorum hastaneye gıt gel kapıcaz diye.ondan özel hastane tercih ettım hem de fazla büyük olmayan bi hastane ınsAllah vıruse bulasmadan çıkarız.

Geçmiş olsun canım

Ya witchcim ben de ne yaptıysam bitiyor özellikle meyve suları, yani çok şükür sağlıkla yensin içilsin de onlar kışlık diye bağırasım geliyo

çok geçmiş olsun canim
Ya witchcim ben de ne yaptıysam bitiyor özellikle meyve suları, yani çok şükür sağlıkla yensin içilsin de onlar kışlık diye bağırasım geliyo
Yaaa sorma bende çilek recelini sakladim 1 ay sonra çıkaracağım sorana yok diyorum

Ayyy çok heycanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…