- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.704
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.061
Canan Tan ın kitapları hep aynı kız.Can tan yüreğim seni çok sevdi kitabi beni okumaktan soğuttu bir dönem
Hâlâ da kitap köşede bekliyor beni.
3 kız kardes çok güzel turtişim ben vok begenmıstım g budayıcıoglu kıtaplarını da kardesım aldı ben okuyacagım pesıneBu arada kitap okuyorsun sanirim baby.
G.Budayicioglunun Camdaki Kiz kitabini okudum of çok güzeldi. Zaten doğduğun ev kaderindir dizisi o kitaptan esinlenmis.
Dur bir kısım kitaplarımı atayim.
Bunlar okuyacaklarimin sadece 3te 1iEki Görüntüle 2714573
Bizimdeebu arada kızlar dün itibariyle sezonu actık kombimiz artık onlinee
Yüreğim seni çok sevdide kocası ölmüş bir kadindi ana karakter.Canan Tan ın kitapları hep aynı kız.
Üni.li hayalleri idealleri olan kız,babasının sirketinde yönetici dogulu adama asık olur,evlenir ama geleneksel aile ona yaramaz.
Onun aklı ideallerinde kalır
Hic sasmaz
Evet bizde açtık canimbu arada kızlar dün itibariyle sezonu actık kombimiz artık onlinee
Sıra gelmiyor ki okuyacağım inşallah3 kız kardes çok güzel turtişim ben vok begenmıstım g budayıcıoglu kıtaplarını da kardesım aldı ben okuyacagım pesıne
O seymiydi kız cokk seneler önce okudum ben de onu.Yüreğim seni çok sevdide kocası ölmüş bir kadindi ana karakter.
Adama ne kadar aşık olduğunu yazmış 150 sf.
Kapattim gitti, baydıkça baydı da
Aman be adama hiç aşık mi olunurYüreğim seni çok sevdide kocası ölmüş bir kadindi ana karakter.
Adama ne kadar aşık olduğunu yazmış 150 sf.
Kapattim gitti, baydıkça baydı da
Ülkemiz batıyor malesefBugün gün içinde altina baktim.
Neler oluyor böyle
515tl idi.
Sadece bir ayda gram 40 tl değer gördü ama çok üzücü bir durum.
Kız sen nasıl evlendinAman be adama hiç aşık mi olunur
Laf
Artik hic okumuyorum roman. Istanbulda ese dosta dagittim yüzlerce kitabi. Alanimla ilgili makale ve kitap okuyorum vakit buldukca o kadar.Hadi senden de öneri alalim
Bereketli olsunnnHeyooo yeni kontratimin ilk maasi yatmishemen kenara ayiriyorum hepsini. Zaten euro olarak kalacak. Ihtiyacim yok ona simdilik. Bu arada altin alayim diye baktim birkac güne, inanamadim gramin yüksekligine
simyaci cok güzelBu arada kitap okuyorsun sanirim baby.
G.Budayicioglunun Camdaki Kiz kitabini okudum of çok güzeldi. Zaten doğduğun ev kaderindir dizisi o kitaptan esinlenmis.
Paulo Coelho nun bi kitabi daha var...almancadan cevirisi: Verena ölmege karar veriyor...oda cok güzel bir kitapBu arada kitap okuyorsun sanirim baby.
ask güverciniAman be adama hiç aşık mi olunur
Laf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?