- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.021
ben halen devredecegim adamin contratini bekliyorum ev sahibinden. Güya bu hafta yollamisdi. Kafayi yiyecemBu hafta cok yogundu toplantilar falan. Bu dönem yogun gececek belli. Sen napiyorsun kolayladin mi ev isini?
Cabasına saglık yalnız vazgecmiyor 3 ayda bir yokluyorArabayı değiştirelim diyor büyükbaş
Ben memnunum arabamdan dedim
Hem borc ödemekk istemiyorum artik .ustunu sen vereceksen değiştirelim dedim seslenmedi. Iyice salak belledi ben ödeyecem o binecek olduuuu
Umut fakirin ekmeğidir. Benimki baya fakirCabasına saglık yalnız vazgecmiyor 3 ayda bir yokluyor
Gecende de 25 bin kredi cek demisti
Sağolasın cnmGünaydın kızlar
İzmir’de yaşayan arkadaşlarım çok geçmiş olsun hepimize, Allahım bir daha yaşatmasın
Cennetmeyvesii gözün aydın canım, geçmiş olsun
Off ya amma ugrastirdilar insaf.Günaydin kizlar,
yarin gidip kontrati kendim alcam. Aksam adam bize gelcek, ingilizceye cevircem yazilanlari, o imzasini atacak ve ben ertesi gün geri yolluyacam.
Kafayi yemege az kala.....
Kolay gelsin canım gerçekten can sıkıcı bi durumGünaydin kizlar,
yarin gidip kontrati kendim alcam. Aksam adam bize gelcek, ingilizceye cevircem yazilanlari, o imzasini atacak ve ben ertesi gün geri yolluyacam.
Asmin yak evi çıkarken,kontratla tutuştur hem deGünaydin kizlar,
Tebrik ederim canım Allah devamını getirsinHerkesler meşgul mü.
Ne yapıyorsunuz güzeller.
Ben düştüm bir kilo verme sevdasına. Mavimli ve ekibi beni kendime getirecek inşallah. Allah'ım bir iştah ki anlatamam. Ama tutuyorum boğazımı. Spor da yaptım şimdi.
Sabahtan kursa gidip geldim. Ufaklığın canlı dersleri öğleden sonraya alındı. O derste ben yemek yapıyorum bir yandan da size göz atıyorum.
Ah artti ki ne artti colombrem.Maşallah,darısı yapmayan bütün erkeklere olsun. Senin mesai saatin niye arttı turtacım. Yorucu olacak senin için.
Asminn caggnim geç olsun güç olmasın moralini bozmak yok, zamanin var yaparsın senben halen devredecegim adamin contratini bekliyorum ev sahibinden. Güya bu hafta yollamisdi. Kafayi yiyecem
Ben yemek yapiyordum anca toparladim cnm.Herkesler meşgul mü.
Ne yapıyorsunuz güzeller.
Ben düştüm bir kilo verme sevdasına. Mavimli ve ekibi beni kendime getirecek inşallah. Allah'ım bir iştah ki anlatamam. Ama tutuyorum boğazımı. Spor da yaptım şimdi.
Sabahtan kursa gidip geldim. Ufaklığın canlı dersleri öğleden sonraya alındı. O derste ben yemek yapıyorum bir yandan da size göz atıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?