Arabayı değiştirelim diyor büyükbaş
Ben memnunum arabamdan dedim
Hem borc ödemekk istemiyorum artik .ustunu sen vereceksen değiştirelim dedim seslenmedi. Iyice salak belledi ben ödeyecem o binecek olduuuu
Cabasına saglık yalnız vazgecmiyor 3 ayda bir yokluyor
Gecende de 25 bin kredi cek demisti

Günaydin kizlar,

yarin gidip kontrati kendim alcam. Aksam adam bize gelcek, ingilizceye cevircem yazilanlari, o imzasini atacak ve ben ertesi gün geri yolluyacam.
Kafayi yemege az kala.....
Kolay gelsin canım gerçekten can sıkıcı bi durum

Günaydin kizlar,

yarin gidip kontrati kendim alcam. Aksam adam bize gelcek, ingilizceye cevircem yazilanlari, o imzasini atacak ve ben ertesi gün geri yolluyacam.
Kafayi yemege az kala.....
Asmin yak evi çıkarken,kontratla tutuştur hem de
Bu ne canım. Sanki devlet başkanlığı devir teslimi

Herkesler meşgul mü.
Ne yapıyorsunuz güzeller.
Ben düştüm bir kilo verme sevdasına. Mavimli ve ekibi beni kendime getirecek inşallah. Allah'ım bir iştah ki anlatamam. Ama tutuyorum boğazımı. Spor da yaptım şimdi.
Sabahtan kursa gidip geldim. Ufaklığın canlı dersleri öğleden sonraya alındı. O derste ben yemek yapıyorum bir yandan da size göz atıyorum.

Tebrik ederim canım Allah devamını getirsin
Bir an önce istediğin görünüme kavuşmab dileğiyle
Bende spora vakit ayiramkyorum
Oğlanı tuvalete götürünce
Orada birkaç hareket yapıyorumbugun can simitlerim ağrıyor ise yaradi

Bugün hava çok soğuk ehliyet için kan grubu kartı aldım.
Ciktilarida alirsam yarın aile hekimliğine başvuracağım sonra kaydolmam lazım
1900 taksitle.kayinbabam karşılayacak söz vermişti

Onun haricinde taşıncaz diye hurc dikiyorum
Kiloluk kumaş almıştım fermuarla daha derli toplu duruyor

Birde çamaşır sepetini kaplicam
Elyaf ile kadife kumaş boncuk aldım.

Benim adama üç aydır mobilyacidan. Kanepe ayağı ve sifonyerin çekmecesi için ray aldıramaadım

Hiçbir işime yardimci olmuyor.
Geldi bugün işten kahvalti için hastaneye gotue dedim 5 dk arabayla. ise gidecekmiş mal inecekmis millet işi de olsa götürüyor
Beni bırak dönerim dedim yok kızdım iyicene. Çocukta gidiyor diye bir ağladı keşke gelmeseydn dedim hem bana bulaşık hem çocuğa duygusal yük oldu.
Duduklumun kapağını da servise bırakmadı.
Herşeye ben kosturcaksam bazen niyevardiye düşünüyorum

Maşallah,darısı yapmayan bütün erkeklere olsun. Senin mesai saatin niye arttı turtacım. Yorucu olacak senin için.
Ah artti ki ne artti colombrem.
Siparislerimiz çok ay olsun da bu kadari bir yerde fazla geliyor.
ben halen devredecegim adamin contratini bekliyorum ev sahibinden. Güya bu hafta yollamisdi. Kafayi yiyecem
Asminn caggnim geç olsun güç olmasın moralini bozmak yok, zamanin var yaparsın sen
Ben yemek yapiyordum anca toparladim cnm.
Takimlara mi dahil olsun,iyi olmuş motive olursun yemek listelerini gördükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…