- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.101
SAĞOL CANIM EVET İZMİR DE YAŞIYORUMGeçmiş olsun canım, sen İzmir'de mıydın
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUNÇok geçmiş olsun canım Allah bidaha yasatmasin
Allahım yaaa insanlar başına gelmeden anlamayacaklar galiba
En az 4 ay olmazsın dedi ama belirtiler aynı diye yaptı. Sonuc geldi çok sukur negatiff
ÇOK SAĞOL CANIMSelam kızlar
İzmirdeki arkadaşlar, yakınları İzmir de olanlar ve acıyı derinden hisseden herkese geçmiş olsun
Cuma günü iş yoğunluğundan haberlere bakamamıştım çok dün bütün gün haberleri izledim ne kadar zor bunları yaşamak... bende çocukluğumda deprem geçirdim, günlerce çadırda yattık ama şükrederek hatırlıyorum tabi rabbim ölenlerin yakınlarına sabır versin
Sonrası bir şekilde halloluyor her şeyin başı sağlık...
Bugün haftaiçine birkaç çeşit yemek yapıp kışlıkları çıkartacağım başladım ne zaman bitecek bilmiyorum
Maddi durumlar karışık gerilemiyoruz şükür ama farklı durumlar var hayır duanızı alırım
ALLAH RAZI OLSUN CANIMcok gecmis olsun canim
SAĞOL CANIMÂmin canım rabbim herkese ferahlik versin inşallah.
Ben doğalgazı açtım burasi çok soğuk oluyor gece, ayazimiz malûm meşhur.
Kisliklari da 3 hafta önce çıkardım.
Size de geçmiş olsun canım
Ya ben cidden anlamiyorum şu ortayaş rahatlığını
Bizimkiler de benzeri çünkü, kv geçen istanbula düğüne gitti gitme dediğim hâlde.
Neymiş onlar bize gelmiş
BEN DE GÜLSEREN BUDAYICIOĞLUNUN TÜM SERİSİNİ OKUDUM GERÇEKTEN BÜTÜN KİTAPLARI MUHTEŞEMBu arada kitap okuyorsun sanirim baby.
G.Budayicioglunun Camdaki Kiz kitabini okudum of çok güzeldi. Zaten doğduğun ev kaderindir dizisi o kitaptan esinlenmis.
Dur bir kısım kitaplarımı atayim.
Bunlar okuyacaklarimin sadece 3te 1iEki Görüntüle 2714573
ay siz türklerede yaranamiyorAsmin keşke kitap Almanca kalsaydı
Veronika olmek istiyor Türkçesi bu.
Güzel kitaptı ben de beğendim.
bi 30 vermem gerek malesefBiz de verecegiz. Ben kendi adima bir o kadar verecegimsen kac kilo vermek istiyorsun?
Bizim kötü huylar da babamin sülalesinden hepKötü huylar babadan gelir zaten,bizde olmaz
En fazla gelin gelmistir o gen bize
30 ne kızbi 30 vermem gerek malesef
Naptin? Sen 80 gibi degil misin?bi 30 vermem gerek malesef
83 cano boyda yok30 ne kız
kac kilosun suan?
e boy yok bacimNaptin? Sen 80 gibi degil misin?
53 kilo yine de az değil mi ya.83 cano boyda yok160cm
su an 70 ede raziyim53 kilo yine de az değil mi ya.
60 ol bari:)
Bende seviniyorum oğlum bari bana çekmiş cok esprili eğlenceli bi çocuk. Öğretmeni bile söylüyor çok güldürüyor bizi sınıfta diye.
kız aynı baba. Yarın bulur suratını cekecek biriniKaderleri güzel olsun inş.
Biz oğlusla acayip komik videolar çekiyoruz o sırada kızım kaciyo beni cekmeyin diye . Hiç sevmez öyle şeyleri. Herşeyi kafaya takar dünyayı kendine zindan eder. Aynı babasi
70 e gelelim sonra bakariz gerisine. Pat diye 30 kilo deyince moralimizi bozariz bosu bosuna.su an 70 ede raziyim
Bereketini gör arkadasim.Koca bir miktar havale yapti.
520 tlden 5 gram altın aldım
Veronika ölmek istiyor du sanırım kitabın türkçesi canımPaulo Coelho nun bi kitabi daha var...almancadan cevirisi: Verena ölmege karar veriyor...oda cok güzel bir kitap
Benimde vermem lazım kızlar.Bir ara 90 kg yu gördümBiz de verecegiz. Ben kendi adima bir o kadar verecegimsen kac kilo vermek istiyorsun?
Boyun kilon kaç canım? Yazmışsın daha öncebi 30 vermem gerek malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?