Geçmiş olsun canım, sen İzmir'de mıydın
SAĞOL CANIM EVET İZMİR DE YAŞIYORUM
Çok geçmiş olsun canım Allah bidaha yasatmasin

Allahım yaaa insanlar başına gelmeden anlamayacaklar galiba

En az 4 ay olmazsın dedi ama belirtiler aynı diye yaptı. Sonuc geldi çok sukur negatiff
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN
ÇOK SAĞOL CANIM
cok gecmis olsun canim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
SAĞOL CANIM
BEN DE GÜLSEREN BUDAYICIOĞLUNUN TÜM SERİSİNİ OKUDUM GERÇEKTEN BÜTÜN KİTAPLARI MUHTEŞEM

yeminle böyle berbat calisian bir sirket hayatimdahörmedim. Az kaldi cinnet gecirmeme. Kontrati gecen hafta yanlis adresse yollamislar, simdide imzasiz kontrat verdiler elime, neymis onlarda usul öylemis.
Sonra onlar imzaliyormus.
Yeminle onlara mecbur olmasaydim lüfürü basacaktim bugün. Artik deli etdiler beni

Selâm kızlar.
Benim büyük oğlum da tıpatıp babasi
Fiziksel , karakteristik hepsi.
Daha çekingen,daha ciddi fln.
Küçük fiziksel babasi ama karakter ben
Çok konuşur,hep konuşur, herşey hakkinda fikri vardir,okulda oyun gruplarini o kurar,yetiskinlerle de sohbet eder sevecen ve canayakindir
Koca bile der hep ...e aynı sen

Benim küçüğün öğretmeni de bazen diyor derste arkadaşlarını guldurup konuşturuyor diye

Biz de verecegiz. Ben kendi adima bir o kadar verecegim sen kac kilo vermek istiyorsun?
Benimde vermem lazım kızlar.Bir ara 90 kg yu gördüm şimdi 82.5 dayım ama 3 ayda filan verdim o 7 kg yu tabi 67 kg dan bu kg lara çıkınca 2 yıl içinde çok kötü oluyo.Bende 65 lere bi insem süper olacak ama acelem yok.kendimi yıpratmadan sağlıklı ve dengeli beslenerek vermeye çalışıyorum.yaza kadar verirsem fazlalıkları süper olacak.Valla ben 100 gr bile versem acayip mutlu oluyorum.Hep 1 kg altını hedefliyorum,şimdi 81 leri hedefliyorum mesela.81 görürsem bir daha 82 lere görmüycem diyorum kendime ve yoluma devam ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…