Merhaba kıslarrr

Maşallah Witchim ben de diyetisyen randevusu aldım, darısı bana

Şu an erken biliyorum ama gidişat beni çok korkuttu, emziren anne diyeti yapacağım ben de. Şu an kilom 75.5 hedefim 62 kilo ilk etapta. 58de ideal oluyorum ama zorlamak yok.

2020 bireysel hedeflerim,

Kilolarımı vermek,
Cilt bakımı rutinimi aksatmadan yerine getirmek,
Yemek ve ekmek israf etmemeye devam etmek,
12 gram altın ve 500 euro biriktirmek,
Her ay en az 1 kitap bitirmek.

Ne güzel hedeflerin koalam
Bende 40 kitap dedim bakalim her ay 3 kitap

kiz masallah cok güzel verdin kilolari benimki 2,5 kgiki haftada. Gidim gidim gidiyor.

Ay maşallah kız ne güzel vermişsin dahada gider insallah ben bu gidisle alırım daha veremem

Teşekkürr ederim kizlar

Selam kızlar, yine hızla geçen bir haftasonu.
Dün temizlik yaptık eşimle.
Bugün online eğitim vardı, arada duş aldım biraz bakım yaptım.
Birazdan yine eğitim var.
Okumam gereken kitapları sipariş verdim. 290 TL tuttu. Kült kitaplar ama zor bulunuyor ve çok pahalı
Net bütçe yapamadım henüz, ödemeleri de yapmadım
Yarın sabah sakin kafayla insallah halletcem.
Bu ay öğlen yemeğini evden götürmeye başladım. Yemek kartını da markette kullanacağım.

Yeni yıl hedeflerini de kafamda şekillendirdim sayılır yarın bütçeyi yapıp onları da yazarım
Eşimle de yuvarlak masa toplantısı yapacağız bu konuda.
Bu ara giderler coşmuş durumda.
Doğalgazda iki haftadır yanıyor.
Yeni yıl kutlaması için de üç tane elbise siparişi verdim, internetten kumaşı vs anlasilmadigi için, gelince birini alıp ikisini iade edeceğim.
Kisliklarim da hep büyük. Etiketi üstünde kazaklar var, uygun bir zamanda dolaba yükleyeceğim.
Allah'tan ofis sıcak da işe girerken aldıklarımla idare ediyorum.

Cok guzel vermissin darisi basima ben de basladim 6. Gunum. Hedef 31 Araliga kadar hic kacamak yapmamak

Noldu ehliyet yerinden ses cikmadi mi oraya basvuracaktin?

Hosgeldiniz ben de benim maasi yok sayacagim bu sene. Bence cook güzel birikim stratejisi. Tabi Türkiyede yapamazdim bunu. Iki cocugum da kreste ve egitim parasiz sosyal devletin gözünü seveyim.

2021 hedeflerim
Yaza kadar tüm ekstra kilomu atmak.
Ev icin planladigim tamirat, tadilat ve alisverisleri yapmak.
Yillik toplamda 250 gram altin, 25000 euro biriktirmek.
Kitap kösesi olusturmak ve yeniden roman, öykü, deneme okumaya baslamak.
Makalemi bitirmek, bitmis olani da bastirmak.
Kitabim icin yayinevlerine basvurmak.
Almanca B2yi bitirmek.
Ailemle güzel bir tatil yapmak.

Hosgeldiniz ben de benim maasi yok sayacagim bu sene. Bence cook güzel birikim stratejisi. Tabi Türkiyede yapamazdim bunu. Iki cocugum da kreste ve egitim parasiz sosyal devletin gözünü seveyim.
Meehaba hosbuldum Evet maleaef seneye yazdan sonra kucugun kresi baslayacak. Buyugun okul parasini esim.oduyor. Bir de araba kredisi oduyor. Mecburen kucugun kresi bana kalacak Ama srneye o krese baslayinca ben de ainav gorevleri ve fazladan ders ile ek ucretler alirim belki. Acayip gaza geldim.birikim konusubda. Size de hayirli ve bol bereketli birikimler diliyorum. Almanyadasiniz sanirim.imkanlar ne kadar da farkli

Hepsi cok guzel Saglikla sihhatle huzurla dolu bir yil olsun ve de tüm.hedeflerin gerceklessin insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…