- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.061
Âmin canım virüs biter inş.Günaydın kızlar
2021 tüm dünya için Iyi bir yıl olması ve virüsün bittiği bir yıl olsun inşallah.
Ben 1 ocaktan itibaren bir kumbara yapcam ve günde en az bir miktar atmak şartıyla yapcam ve hedefim 50 Gram altın bakalım yıl boyunca ama inşallah tamamlayabilirim eşim işi bırakıyor zorlancaz baya toparlaniriz inşallah kismette ne var ise o olur hepinize bol birikimler inşallah
Evet cok sukur cok yogun olmayinca oyle boyle idare ediyorum.Evet oglumla cok zor oluyor kucuk daha cok anlamiyor. Ama.benim.icin iyi oldu yani olumlu yanindam.bakinca maaslarimi yok sayip birikime atmis oldumNe güzel bu şekilde size göre ayarlanmasi iyi olmuş küçük bebekle zordur çünkü.
sagol canim. Yeni evi cok sevdik gercekten. Bende burda is bula bilirsem cok güzel olur hersey.Umarim yeni evinizde hayatiniz ve ış durumlariniz istediginiz sekilde gönlünüzce olur Asmin.
Insaallah hepimiz icin bol birikimli ve bereketli.bir yil olsun. Kilo hedefi bende de var su an diyetteyim.hattaBende geldim yeni yılın hedefleriyle
2021 yılında önce sağlık,sıhhat,huzur istiyorum.
Birikim adına da toplamda 70 gram altın hedefi belirledim.
50 adet kitap okuma hedefim var.
Kiloya dikkat edilecek
Her sey gönlunuzce olur insaallah hedefiniz de gayet guzelGünaydın kızlar
2021 tüm dünya için Iyi bir yıl olması ve virüsün bittiği bir yıl olsun inşallah.
Ben 1 ocaktan itibaren bir kumbara yapcam ve günde en az bir miktar atmak şartıyla yapcam ve hedefim 50 Gram altın bakalım yıl boyunca ama inşallah tamamlayabilirim eşim işi bırakıyor zorlancaz baya toparlaniriz inşallah kismette ne var ise o olur hepinize bol birikimler inşallah
Inşallah canım dün öyle bir karar aldım pazardan kumbara almam lazım En azından kızımın kısmeti olur inşallah 10 gramı var 10 gramlık ta kumbarada çıksa bir çift küçük bilezik gelirÂmin canım virüs biter inş.
Kumbara fikri de hedeflerin de çok güzel 4 yıl önce 6 ayda 6 gram altın almıştım birikenlerle.
Teşekkür ederim hepimizin inşallah ev hanımı olarak kocadan tirtikladiklarimla yapacam inşallahHer sey gönlunuzce olur insaallah hedefiniz de gayet guzel
dijitala almanya gectide, ben daha gecemedimYavrudan kaç yy dayiz
Siz dijital sisteme geçmediniz mi daha.
Ne koyarsan kenara o kar beybisi
Valla ben kesin asla yapttırmam demiyorm
Yani yaptıracağım var ise bu millet yüzünden yaptiramam ama galiba zorunlu olmayana dek yapmaktan yana değilim ben şahsen
Aman Allahımiyiyim canım nolsun bugunumuze şükür benım oglus 16.5 aylık canım suan tam bir çete evin altını üstüne getiriyor
kiz masallah cok güzel verdin kilolariSelam kızlar
Yorucu bir cumartesi daha sona erdi
Temizlik yemek tatlı yıka kaldır ödev falan derken canım cıktı yeminle
2 hafta oluyor bugun tam 5 kilo verdim çok sukur attım fazlaliklarimi.
Yarın bol dinlenirim artık.
Benim 2021 hedefim once saglik sonra mutluluk huzur ve para
50gr altin hedefliyorum
Okunacak kitaplarım var
Birde şubatta okullar açılsın noluurr
Ay maşallah kız ne güzel vermişsin dahada gider insallah ben bu gidisle alırım daha verememSelam kızlar
Yorucu bir cumartesi daha sona erdi
Temizlik yemek tatlı yıka kaldır ödev falan derken canım cıktı yeminle
2 hafta oluyor bugun tam 5 kilo verdim çok sukur attım fazlaliklarimi.
Yarın bol dinlenirim artık.
Benim 2021 hedefim once saglik sonra mutluluk huzur ve para
50gr altin hedefliyorum
Okunacak kitaplarım var
Birde şubatta okullar açılsın noluurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?