Âmin canım virüs biter inş.
Kumbara fikri de hedeflerin de çok güzel 4 yıl önce 6 ayda 6 gram altın almıştım birikenlerle.

Ne güzel bu şekilde size göre ayarlanmasi iyi olmuş küçük bebekle zordur çünkü.
Evet cok sukur cok yogun olmayinca oyle boyle idare ediyorum.Evet oglumla cok zor oluyor kucuk daha cok anlamiyor. Ama.benim.icin iyi oldu yani olumlu yanindam.bakinca maaslarimi yok sayip birikime atmis oldum

Bende geldim yeni yılın hedefleriyle
2021 yılında önce sağlık,sıhhat,huzur istiyorum.
Birikim adına da toplamda 70 gram altın hedefi belirledim.
50 adet kitap okuma hedefim var.
Kiloya dikkat edilecek
Insaallah hepimiz icin bol birikimli ve bereketli.bir yil olsun. Kilo hedefi bende de var su an diyetteyim.hatta
Okunmayi bekleyen cok fazla.kitao var ve ben yeni yilda yeni bir kutuphaneyle.devam.edicem ❤❤
Size de keyifli ve bol okumalar.

Her sey gönlunuzce olur insaallah hedefiniz de gayet guzel

Âmin canım virüs biter inş.
Kumbara fikri de hedeflerin de çok güzel 4 yıl önce 6 ayda 6 gram altın almıştım birikenlerle.
Inşallah canım dün öyle bir karar aldım pazardan kumbara almam lazım En azından kızımın kısmeti olur inşallah 10 gramı var 10 gramlık ta kumbarada çıksa bir çift küçük bilezik gelir

Yavrudan kaç yy dayiz
Siz dijital sisteme geçmediniz mi daha.
Ne koyarsan kenara o kar beybisi
dijitala almanya gectide, ben daha gecemedim daha dogrusu dijtala karsiyim bazi noktalardan. Nekadar isimizi dijital hal edersek, okadar insan issiz kalacak. Onun icin elimden geldigi kadar yerli dükkanlarda alisveris yapmaya calisiyorum filan.

Kizlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz??

babyloading87 Ilk cvbi senden bekliyorum
Valla ben kesin asla yapttırmam demiyorm
Alyanın dryla görüseceğim.
Evet bilinmiyor iceriği,canlı ası ve ölü ası 2 tane oluyormus.
Ölü ası olanı yaptırabilirim.Bana kalsa kesin yaptırırm da koci dur bekle diyor.Saglık calısanlarına zorunlu galiba.
Yada ilk onlara yapılacakmıs.
Ben daha duygusal bakıyorm sanırım bu olaya.
Saglık calısanlarının canı can değil mi ozaman kimse yaptırmcaksa
Anketler de hep büyük oran yaptırmayız diyor
Beni baz almayın yani ben duygusal bakıyorm bu olaya nedense

Selam kızlar
Yorucu bir cumartesi daha sona erdi
Temizlik yemek tatlı yıka kaldır ödev falan derken canım cıktı yeminle
2 hafta oluyor bugun tam 5 kilo verdim çok sukur attım fazlaliklarimi.
Yarın bol dinlenirim artık.

Benim 2021 hedefim once saglik sonra mutluluk huzur ve para
50gr altin hedefliyorum
Okunacak kitaplarım var
Birde şubatta okullar açılsın noluurr

kiz masallah cok güzel verdin kilolari benimki 2,5 kgiki haftada. Gidim gidim gidiyor.

Ay maşallah kız ne güzel vermişsin dahada gider insallah ben bu gidisle alırım daha veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…