Merhaba kizlar. Uzun zamandir sizi okuyorum ve arada yazmistim belki hatirlarsiniz. Ekonomi topiklerini okumak ve yazmak beni cok motive ediyor. Yil sonu durumlari ve yeni yil hedeflerimi ben de sizlerle paylasmak ve listeye dahil olmak istiyorum.
Ben öğretmenim.ve 2020.nin haziran ayina kadar ücretsiz.izindeydim. Haziranda goreve dondum ve su anda uzktan egitim.devam.ettigi.icin hala gorevdeyim. Hazirandan bu yana 9.5 gr bilezik,1 ata,2 yarim,3 ceyrek,1 gram ve 30.euro.biriktirdim. Ayrica cocuklarimin hesaplarinda 1 er gram altinlari var. Elime.gectikce az az ekliyorum. Aralik ayinda nasip olursa 10 ge daha bilezik alarak bu seneyi kapatmak istiyorum.
karamelli_turta beni de listeye ekler.misin ?

Neredeyse 10 yillik.evliyim. Bu gune kadar cok.fazla birikim.sansim olmadi. Cunku surekli.borc odedik. Dügünumuzu kendimiz yaptik.Esyalarimizi kendimiz aldik. Ev aldik araba aldik. Cok sukur evin borcu 1 sene once bitti. Arabanin da 2 yili var. Ama onu esim.kendi oduyor. Ben de maasimla.birikim.yapiyorum.
20201 icin eve almak istediklerim.ve gezip gormek istedigim yerler var bu planlarimi cok.bozmadan birikime de d3vam.etmek istiyorum. Ilk 6 ay icin nasipse en az her ay 1 ceyrek ve cocuklarimin hesabina az az gram almak diyorum. Insaallah fazlasi olur. Herkese.bol.birikimli.huzur ve sağlık dolu.bir yil diliyorum

Bende öğretmenim maşallah nasıl öyle biriktiriyorsun ben ayda bir gram alıyorum anca

Günaydin kizlar,

sabah sabah postaneye geldim pul almak icin. Disarda 50 m sira var
Bizim gelecek yil ben calisana kadar birikimimiz olmuyacak. Esimin maasi kurus kurusuna giderlere yetecek. Sadece kiz mayisa kadar kiz icin aldigimiz 250€ ayle parasi dedikleri var, onu anca kenara atariz, oda kiz üc yasina girdigi icin mayisdan sonra kesilcek. Cocuk parasida 204€ onuda zaten kiza harciyoruz.
kres bulana kadar bari bi ek is bulsaydim aksamlari icin cok iyi olurdu.

Bende öğretmenim maşallah nasıl öyle biriktiriyorsun ben ayda bir gram alıyorum anca
Merhaba. Ben 2 senedir ücretsiz izindeydim ve tek maasla planlamizi yapip alistik o sekilde yasamaya. Benim.maas baslayinca yok saymaya karar verdim. Tamamini biriktiriyorum su an icin. Ama yeni senede kucugum krese baslarsa maaraflar artacak ve ev icin alacaklarim var. Tamamini birikime atamam.o.zaman ama yine de az az devam.edicem. Bence.miktardan ziyade bunu aliskanlik haline getirebilmek.onemli.Umarim gonunuzce .bol birikimleriniz olur

Çok güzel bı fikir verdiniz bı maaşı yok saymak harika teşekkür ederim iki üç ay sonra deneyeceğim.birikimleriniz bereketli olsun

Umarim yeni evinizde hayatiniz ve ış durumlariniz istediginiz sekilde gönlünüzce olur Asmin.

Merhaba hoşgeldin
Ne güzel birikmiş, böyle böyle alışkanlık oluyor:)
Aralik listemize ekliyorum

Hangi sehirdesin,o da etkiliyor giderleri vs.
Çoğumuz o yollardan geçtik ,geçiyoruz.
Aylik hedef belirlemek çok iyi oluyor.
Ücretsiz izindeydim dedin bebise kim bakiyor şimdi canlı dersler vs var Şu an.

Son düzenleme:
Yavrudan kaç yy dayiz
Siz dijital sisteme geçmediniz mi daha.
Ne koyarsan kenara o kar beybisi

Gectiimiz haziranda goreve basladim
Aslinda eylulde tekrar ayrilmayi dusunmustum.ama uzaktan egitim.olunca evden devam.edyorum.derslerime. Tek.basimayim canim.kendim.bakiyorum. Ders yogunlugum maas karsiligi yani idare ediyorum.bir sekilde. Oglum 26 aylik.Programimi en uygun sekilde ayarladi mudurum sagolsun.Ustelik.7 yasinda bir de kizim.var o da canli derste olutor oglene kadar. Cok cok zorlaniyorum ama cok sukur Allah uardim ediyor.bir sekilde

Evet yasadigimiz yerin de önemi var tabiki. Çankırı da yaşıyoruz. Kucuk sehir oldugu icin ekonomik olarak buyuk yerlere gore daha avantajlı.

Ne güzel bu şekilde size göre ayarlanmasi iyi olmuş küçük bebekle zordur çünkü.

Günaydın kızlar
2021 tüm dünya için Iyi bir yıl olması ve virüsün bittiği bir yıl olsun inşallah.
Ben 1 ocaktan itibaren bir kumbara yapcam ve günde en az bir miktar atmak şartıyla yapcam ve hedefim 50 Gram altın bakalım yıl boyunca ama inşallah tamamlayabilirim eşim işi bırakıyor zorlancaz baya toparlaniriz inşallah kismette ne var ise o olur hepinize bol birikimler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…