Altini tutabilene aşkolsun.
Yerinde durmadı ki.
2021 hedeflerimizi belirliyoruz katilmak istersen

Altini tutabilene aşkolsun.
Yerinde durmadı ki.
2021 hedeflerimizi belirliyoruz katilmak istersen
Günaydın cnm.
Nerelerdesin
Kızlara kahvaltı ,öğle yemeği,beslenme atıştırmalık bermuda şeytan üçgeninde kaybolmuş haldeyim karamellim. Teneffüse çıkan mutfağa geliyor,anne şunu yapalım,bunu pişirelim. Teklif çoğul ama yapan tekil kardeşim.
Benim seneye ne yapacağım meçhul karamellim ya. Anlatmıştım, pandemiden dolayı arsa ev işlerini erteledik. Arsa fiyatları 2 ye katladı en az. Biz biraz da arazi istiyoruz doğal yaşam için. Bakalım elde avucta bir şey kalacak mı.Ev yaptırma maliyetleri de çok arttı. Nasip artık. Allah her şeyin hayırlısını versin ne diyelim.

Teneffüs arasi çay keyfisi
Bir de sipariş.
Bizde de durum benzer cnm.
Gönlünüze göre olur inş colombrem.

Teneffüs arasi çay keyfisi
Bir de sipariş.
Bizde de durum benzer cnm.
Gönlünüze göre olur inş colombrem.
Amin canım,hepimizin hayalleri misliyle gerçek olsun inşallah.
Çay ,kahve ,kek ,poğaça var siz de gelin. Her an kaynanasını bekleyen yeni gelin modundayim. Ev temiz, ikramlar hazır.

Amin canım,hepimizin hayalleri misliyle gerçek olsun inşallah.
Çay ,kahve ,kek ,poğaça var siz de gelin. Her an kaynanasını bekleyen yeni gelin modundayim. Ev temiz, ikramlar hazır.
Aranan gelin,hayallerdeki
Yakın olsak gelip kapıdan alacağımi alip dönerdim malûm covid.

Benim yıllık birikim hedefim 12 altın turtisim
Bankadan gram olarak biraz da fiziki yaparım belki karar vermedim henüz
100 gram da diyebiliriz

50gr Altın +1000 dolar diyorum.Fizikide alırım belki ama bu pandemide kuyumcu gezmek istemiyorum bahara kadar gram hesabıma alırım.Hergün artmıyor altın inş hedeflerimiz tutar.
Hedef belirlemek çok iyi oluyor.
Gerçek olsun inşallah cnm ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…