- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.161
Sağol canım inşHedef belirlemek çok iyi oluyor.
Gerçek olsun inşallah cnmekliyorum
Ara ödeme,en sevdiğimSağol canım inşAllah hepimizin gönlüne göre versin Baharda ev kredime ara ödeme yapayım diyorum 10-15 bin atabilsem
Kredi 10 yıllık ve ben bu ay 8.Taksidimi yatıracağımAra ödeme,en sevdiğim
Kaç yıl kaldi kredi bitmesine.
Şu an ödediğin aylık faiz çok ise ara ödeme mantıklı geliyor bana.
Ben az az da olsa yaptim hep ara ödeme.
Şu an ödediğin faiz yüksektir.Kredi 10 yıllık ve ben bu ay 8.Taksidimi yatıracağımFaiz çok bakıyorum ödediğim tutarın çoğu faiz.10-15bin işe yarar dimi düşer birkaç ay
Kres cok iyi geliyor cocuklara. Sosyallesiyorlar, enerjilerini atiyorlar.evet tüm güm birşey yemiyen çocuk tabi gece 12 de yemek istedigece 1:11 dede uyudu.
Bende çekirdegimi alıp birazdizi miizlesem diye düşünüyorum.
Bugün harcamalı bir gün oldu. Eşime ve bana kışlık ayakabı ve eşime yün çeket toplam 600€ gitti. Kendimede yün çeket bulsam alcam. Eskiden daha uyguna alıyordum herşeyi, ama kızıma cogu şeyi yünden alınca, aradaki farkı cidden anladım. Bir kez fazla ödeyip uzun süre kullanmak, ucuz alıp sürekli yeni almaya mecbur kalmaktan iyimiş. Eşimle karar verdik, artık az, ama kaliteli alcaz.
Yarın kreş yerini arayıp bilgi alcam, su kızı kreşe göndermeligim. Çarşıda küçük bir kız gördü, gitti ellini tutup oynamaya çalışdı. Bizim evin önünde oynayıncada komşu cocuklarını soruyor bana. Hani cocuklar diye. Resmen yüregim sızlıyor sordugunda. Artık arkadaş istiyor.
Yarın yine münihe gitmeliyim, annemin ilacı azalmiş onu yazdırcam.
Benden bu kadar bugün
Ay okuyamadım kac gündür:)Hello baby
Gecen sne kız ek gıdaya gecerken ajanda almıstım aralıkda,arkasına Bursadaki oyun gruplarını yazmısımKres cok iyi geliyor cocuklara. Sosyallesiyorlar, enerjilerini atiyorlar.
Ah oyunlar,gruplar hep ertelendi.Gecen sne kız ek gıdaya gecerken ajanda almıstım aralıkda,arkasına Bursadaki oyun gruplarını yazmısım
Not almısım.
Yasından sonra oyun grıplarına götürcektim göyaaa
Benimde öyle bütçem yok ben harçlık bile az ayırıyorum.Hatta bu ay para gelecek diye eksi hesaptan altın aldım ucuz diye.Ay para kalmadı altın dahada düştüBak şimdi benim acil durum bütçem yok.
Olsaydi bul.mak. arızasını oradan verirdim.
Benim eksiğim de bu
Şu an mecburen aylik bütçeden vereceğim.
Her ay bir miktar ayirmam gerek ama nerde.
Altin da altin diyorum
Hadi ya netten hesaplıyorum kar 15bin diyor.Ben 10yatırdıgım için 5bin kar düşündüm acaba 15mi düşen miktarŞu an ödediğin faiz yüksektir.
Benim ilk ara ödeme borcumu bir yıl düşürmüştü.
Nereden baksan senin de 1,1.5 seneden borc düşer.
Netten hesaplama banka ile birebir aynı olmasa da yakin oluyor.Hadi ya netten hesaplıyorum kar 15bin diyor.Ben 10yatırdıgım için 5bin kar düşündüm acaba 15mi düşen miktar
Nasıl istersen mavimlicim, düzenledim
Gözü olanın gözü çıksın
baciko burda test yaparkene pambikli cubuklu seyler sokmuyolarmis K kahvemsi mutluluk plaza hatunu zengo yontem ogrenmis galiba hemencik test yapiyolarmis.Hello bacımlar
Sagolasin canimGözü olanın gözü çıksınAllah herkesin gönlüne göre versin
TesekkürlerNasıl istersen mavimlicim, düzenledim
Zengolar ile takılıp aksam bimden alışveriş yapıp eve gelen plazaaa hanfendisibaciko burda test yaparkene pambikli cubuklu seyler sokmuyolarmis K kahvemsi mutluluk plaza hatunu zengo yontem ogrenmis galiba hemencik test yapiyolarmis.
Alıştın mı yeni işine?Kaç saat çalışıyorsun canım?Zengolar ile takılıp aksam bimden alışveriş yapıp eve gelen plazaaa hanfendisi
Bu şipşak testi biz her hafta yapıyoruz. Parmağından iki damla kani akitiyorsun, gebelik testi gibi plakaya
Tek çizgi iyisin, çift çizgi covidsin.
Şükür hep tek
Size de yapalım benden, o kadar plaza hatunu oldum topigime hizmet etmeyeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?