- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.181
Alıştım sayılır, eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum daha çok.Alıştın mı yeni işine?Kaç saat çalışıyorsun canım?
Trafik zor İstanbulda 1 yıl çalıştım kabus gibiydi.Bir daha Allah düşürmesin inş.Alıştım sayılır, eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum daha çok.
Mesai kavramı yok, işin durumuna göre esnek davranıyoruz.
ekipler evde biz yönetim kadrosu ofisteyiz.
Sabah genelde 10 gibi ofise geçiyoruz, akşam 5te çıkıyoruz. Sabah iyi ama akşam çok trafik oluyor.
Ben de nilüferdeyim ama bilmiyorm kız kimmisAh oyunlar,gruplar hep ertelendi.
Baby kiz sizin orada bizim dj varsana yakin mi Niluferde imiş o.
Dj Samet ,bazen canlı yayin fln da yapiyor pandemiden beri.
Mekanlar kapalı ya evi sahne yapmış:)
Hastasiyiz biz onun
Has macir.
Hacı zengo mekan napcanbaciko burda test yaparkene pambikli cubuklu seyler sokmuyolarmis K kahvemsi mutluluk plaza hatunu zengo yontem ogrenmis galiba hemencik test yapiyolarmis.
iste uzaktan plazalara bakariz eyle dümdükkHacı zengo mekan napcan
Bizzde el yordamıyla ates ölcek daha
Lellicim senin de ev rezidans bacım en zengo seniste uzaktan plazalara bakariz eyle dümdükk
kiradayim bacim ben havuzumuz var koca yaz acilmayan, y.odasinin camindan saat 3yonune dogru egilincede denizi goruyo isteLellicim senin de ev rezidans bacım en zengo sen
Plaza hayatı zor bacım.iste uzaktan plazalara bakariz eyle dümdükk
Asmin çok haklısın kaliteli alıp senelerce kullanmak ama nedense benim elim hiç gitmiyor bir şeye çok para vermek gerçekten millete imreniyorum artık ben neden böyle değilim diye ama çocuklara bisey olmaz hızlı büyüyorlar hep kirletiyorlar ben kızıma genelde primarktan alıyorum indirim görsem başka mağazalardan alıyorumevet tüm güm birşey yemiyen çocuk tabi gece 12 de yemek istedigece 1:11 dede uyudu.
Bende çekirdegimi alıp birazdizi miizlesem diye düşünüyorum.
Bugün harcamalı bir gün oldu. Eşime ve bana kışlık ayakabı ve eşime yün çeket toplam 600€ gitti. Kendimede yün çeket bulsam alcam. Eskiden daha uyguna alıyordum herşeyi, ama kızıma cogu şeyi yünden alınca, aradaki farkı cidden anladım. Bir kez fazla ödeyip uzun süre kullanmak, ucuz alıp sürekli yeni almaya mecbur kalmaktan iyimiş. Eşimle karar verdik, artık az, ama kaliteli alcaz.
Yarın kreş yerini arayıp bilgi alcam, su kızı kreşe göndermeligim. Çarşıda küçük bir kız gördü, gitti ellini tutup oynamaya çalışdı. Bizim evin önünde oynayıncada komşu cocuklarını soruyor bana. Hani cocuklar diye. Resmen yüregim sızlıyor sordugunda. Artık arkadaş istiyor.
Yarın yine münihe gitmeliyim, annemin ilacı azalmiş onu yazdırcam.
Benden bu kadar bugün
Bende aldım hala gelmedi.Kendime 5 tane aldım çocuğuda aldım eğitim kitabı evde eğitiyoruzBu kız yemiyor içmiyor yine bir kitap siparişi bekliyor
Kitapyurdunda güzel indirimler yakaladım.
7 kitap sipariş ettim.
Yetkili servis de aradi saat14ten sonra gelebileceğiz herkes sabah randevusu almışmış.
Peki dedim sabahtan beri bekliyorum sabah randevusu olduğu için,ben beklerim ama evde olmayacağım
Zaten ariza kontrol oluyormus, parça değişmesi gerekiyorsa 2gun sonra gelip yapılıyormuş.
Beyaz eşyalar bozulmasin.
Çok âmin.
canim penye gibi tür seyleri kiza bende ucuza aliyorum, ama misal özel yünden tulumu ve kislik ceketi var, onlarin herbiri 100€ . Ama kücük geldigindede 50€ ya sata biliyorum onu. Ve kiz hep cok sicak, su gecirmiyorlar, kir tutmuyorlar. Cidden deyiyor, ama penye corap ucuz aliyorum. Kendimize kalite aliyorum uzun zaman kullaninca degiyor. Kiz henüz hizli büyüdügü icin çeketi, ayakabisi bide bir iki merino yününden ve ipekden yapilmis leggins ve kazak aldim pahali, ama iste kücükdügündede yari fiyatina yine sata biliyorum. Inanilmaz sicak tutuyorlar o ürünler ve incecikler. Cocuk rahat hareket ediyor.Asmin çok haklısın kaliteli alıp senelerce kullanmak ama nedense benim elim hiç gitmiyor bir şeye çok para vermek gerçekten millete imreniyorum artık ben neden böyle değilim diye ama çocuklara bisey olmaz hızlı büyüyorlar hep kirletiyorlar ben kızıma genelde primarktan alıyorum indirim görsem başka mağazalardan alıyorum
Inanirmisin bizde öyleyiz kendime ve kızıma gelince de uygun şeyler alıyorum benimde kendimi değiştirmem lazım arada annem sürekli diyor ama değiştircem inşallah kendimi ben alsam satamam ya birisine vercem yada köye gondercem bi hevesle kurtulurum bu huyumdan inşallahcanim penye gibi tür seyleri kiza bende ucuza aliyorum, ama misal özel yünden tulumu ve kislik ceketi var, onlarin herbiri 100€ . Ama kücük geldigindede 50€ ya sata biliyorum onu. Ve kiz hep cok sicak, su gecirmiyorlar, kir tutmuyorlar. Cidden deyiyor, ama penye corap ucuz aliyorum. Kendimize kalite aliyorum uzun zaman kullaninca degiyor. Kiz henüz hizli büyüdügü icin çeketi, ayakabisi bide bir iki merino yününden ve ipekden yapilmis leggins ve kazak aldim pahali, ama iste kücükdügündede yari fiyatina yine sata biliyorum. Inanilmaz sicak tutuyorlar o ürünler ve incecikler. Cocuk rahat hareket ediyor.
Eskiden bende senin gibiydim, sonra bi ara düsündümde, kimlere kimlere gözümü kirpmadan büyük paralar verdim, kendi cocuguma ve bize gelinceniye ucuzun ucuzunu aliyorum? Degistirdim kendimi baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?