Alıştın mı yeni işine?Kaç saat çalışıyorsun canım?
Alıştım sayılır, eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum daha çok.
Mesai kavramı yok, işin durumuna göre esnek davranıyoruz.
ekipler evde biz yönetim kadrosu ofisteyiz.
Sabah genelde 10 gibi ofise geçiyoruz, akşam 5te çıkıyoruz. Sabah iyi ama akşam çok trafik oluyor.

Trafik zor İstanbulda 1 yıl çalıştım kabus gibiydi.Bir daha Allah düşürmesin inş. Burada evim iş yerine 300-400 metre öğle arası falan geliyorum çok şükür rahat.Lojmana çıkma durumu olabilir yaza.Ozaman trafiğe kalırım ama İstanbul kadar olmaz burası diye umuyorum Pandemiden dolayı 3gün çalışıyoruz hiç bir yere çıkmıyoruz zaten evden işe işten eve.

Ah oyunlar,gruplar hep ertelendi.

Baby kiz sizin orada bizim dj var sana yakin mi Niluferde imiş o.
Dj Samet ,bazen canlı yayin fln da yapiyor pandemiden beri.
Mekanlar kapalı ya evi sahne yapmış:)
Hastasiyiz biz onun
Has macir.
Ben de nilüferdeyim ama bilmiyorm kız kimmis
Benim evde de has macır oldugundan ekstra macır görmeye yüregim dayanmaz

Bu kız yemiyor içmiyor yine bir kitap siparişi bekliyor
Kitapyurdunda güzel indirimler yakaladım.
7 kitap sipariş ettim.

Yetkili servis de aradi saat14ten sonra gelebileceğiz herkes sabah randevusu almışmış.
Peki dedim sabahtan beri bekliyorum sabah randevusu olduğu için,ben beklerim ama evde olmayacağım
Zaten ariza kontrol oluyormus, parça değişmesi gerekiyorsa 2gun sonra gelip yapılıyormuş.
Beyaz eşyalar bozulmasin.
Çok âmin.

Asmin çok haklısın kaliteli alıp senelerce kullanmak ama nedense benim elim hiç gitmiyor bir şeye çok para vermek gerçekten millete imreniyorum artık ben neden böyle değilim diye ama çocuklara bisey olmaz hızlı büyüyorlar hep kirletiyorlar ben kızıma genelde primarktan alıyorum indirim görsem başka mağazalardan alıyorum

Bende aldım hala gelmedi.Kendime 5 tane aldım çocuğuda aldım eğitim kitabı evde eğitiyoruz malum okullar kapalı anasınıfına göndermedik.

canim penye gibi tür seyleri kiza bende ucuza aliyorum, ama misal özel yünden tulumu ve kislik ceketi var, onlarin herbiri 100€ . Ama kücük geldigindede 50€ ya sata biliyorum onu. Ve kiz hep cok sicak, su gecirmiyorlar, kir tutmuyorlar. Cidden deyiyor, ama penye corap ucuz aliyorum. Kendimize kalite aliyorum uzun zaman kullaninca degiyor. Kiz henüz hizli büyüdügü icin çeketi, ayakabisi bide bir iki merino yününden ve ipekden yapilmis leggins ve kazak aldim pahali, ama iste kücükdügündede yari fiyatina yine sata biliyorum. Inanilmaz sicak tutuyorlar o ürünler ve incecikler. Cocuk rahat hareket ediyor.
Eskiden bende senin gibiydim, sonra bi ara düsündümde, kimlere kimlere gözümü kirpmadan büyük paralar verdim, kendi cocuguma ve bize gelinceniye ucuzun ucuzunu aliyorum? Degistirdim kendimi baya

Inanirmisin bizde öyleyiz kendime ve kızıma gelince de uygun şeyler alıyorum benimde kendimi değiştirmem lazım arada annem sürekli diyor ama değiştircem inşallah kendimi ben alsam satamam ya birisine vercem yada köye gondercem bi hevesle kurtulurum bu huyumdan inşallah

Merhaba canlar Okuyorum ama yazamıyorum, zaman bol ama ruh halim karışık

İşin aslı ben birikim yapmıyormuşum ki, onu farkettim. o konuda bir hedef belirleyemediğim için grubu da meşgul etmek istemedim. Maaşımın neredeyse tamamı kredi vs bitiyor, döner sermaye olursa onu da eşime atıyorum o hesabından altın alıyor borç harç yoksa.

Eşim kpssye girecekti hatırlarsanız, çok şükür iyi bir puan aldı inşallah atanacak diye düşünüyoruz Bu arada bizim tedavi de sonuç verdi 3 aylık hamileyiminşallah kucağımıza da almak kısmet olur en büyük duamız.

Hepinizi mesafeli bir şekilde öpüyore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…