- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.801
Ama ağrın olursa daha kötü olursun kiEşinin yaptırmadığı işler var ya onları diyorum, benim ki ben yaparken pek mutlu olur
ben mutfaktayken evi süpürdü,Eşinin yaptırmadığı işler var ya onları diyorum, benim ki ben yaparken pek mutlu olur
Oyy ben evde kendimden başka canlıya tahammül edemediğim icin hiç çiçeğim olmadi. Arkadaşların emanet bıraktığı orkideler çiçeklerini doktu. Balıklar vardi öldü. Elimi neye atsam kuruyorSelâm kızlar ❤
Yine birgün daha bitti.
Mutfağa giriştim camını da sildim bugün.
ramazan başlamadan halledeyim sonra halsizlik olur derine inemem diye en zorundan başladımhalloldu şükür.
Yarın da banyo wc ve genel temizliği yaparız.
Alışverişe gidilecek.
Bir dünya dolusu listemi hazirladim, bekliyorum.
Bugünün menüsü kuru fasulye, pilav ve cacık idi.
Çiçeklerini suladım kaktuslerim çiçek açmaya hazırlanıyor, çok isteyeni var ama veremiyorum her isteyene.
Gerçekten çiçek bakımına özen gösterip iyi bakacağını bildiklerime ve yakınlarıma verdim kaktusumden
Bir de sahiplendirdigim için verdiğim insanlardan ara sira foto istiyorum
Gözüm gibi baktığım kaktüse bakamayandan da geri aliyorum verdiğim çiçeği.
Alın size itiraf
Bebeklerim onlar benim.
Bizimkilere de kurs mu verse esinben mutfaktayken evi süpürdü,
demin de almış eline makina parlatıcısı mı salon halılarındaki lekeleri siliyordu,çok leke olmuş diyerek
Cok gecmis olsun yaBugun çok duygulandığım bir gün oldu birAz ağlamaklı biraz gülmeli...
İsg tarzı sınav yaparken hastaneden aradılar.
18 bin olan fiyatı doktorun onayıyla 12 bine indirmiş ler.
Damadımızın arkadaşı doktor da görmüş mr mı göndermiş tik.
Maalesef o da ameliyat dedi.
pazartesi ne randevu aldım ,Oraya gideceğim.
Sgklı randevu su 500 müş özel sgk var o karşılıyor muayenesi ni.
Tabi ameliyat lafını duyunca gözlerim doldu ameliyat lık oldum,napacam diye.
O sırada iş arkadaşım geldi,bişeyden moralimi bozdu.
Başladım ağlamaya,Allahtan maske var görünmüyor.
Sonra Amir geldi yanıma baktı gözlerim yaş,dedi çokmu ağrın var,
Sana dikkat et diyorum ağır kaldırma kendini koru, sağlığın önemli falan...
Kafana fazla takma iş kazası geçirirsin bak,hadi çık dışarı bakalım bir hava al,
bir yandan forklift tteki arkadaşım korna çalıyor yani işimiz var.
Amir dedi,bırak işi çalışmıyor sun çık dışarı hava al,KORKMA herkes ameliyat oluyor,
gitti ona ne dediyse çıktım dışarı hava aldım,oturdum.Biraz soğuk yemek kendime getirdi.
Geldim hala moralim bozuk,
Moralimi bozan arkadaş ım bana Çikolata bıraktım sana dedi,şirinlik yapıyor,
ama anladı kızdığım ı
Sonra aslında bugun çok duygusal olduğumu durumun benim için ani olduğunu anlattım,
Gereksiz moralimi bozduğunu.
Baya yemedim çikolatasını yesene falan dedi
gün sonunda barıştık...
Galiba bunlar beni seviyor ya
Allah razı olsun ya, dedim ya iyidirCok gecmis olsun ya
Amirinde insaflı adammış kiminin umrunda olmaz
Ben yıllık izindeyken rahasizlanmistim acil bir iş oldu mudur bunu bildiği halde okula getirtmisti. Acımasız bir tip
olur aslındaBizimkilere de kurs mu verse esin
Allah razı olsun kızlar.Canim geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuş inş.
Künefe nefis görünüyor
Haklisun canimtobosolu_dulcinea evet var var da ereglideki gibi güzel lezzetli değil malesef
Sagolasin turtisimGüzel günlerde kullanasin cnm.
Hayati kolaylaştıracak ürünler gerek zaten bize.
Tobosolum manzara nefis,müthiş
Keyfiniz bol olsun kuzum.
Konya tarafi aslında göçmenlerin ilk anayurdu diye bilinir tarihte.
E karaman,akşehir de yan tarafi:)
Afiyet olsun turtisSelâm kızlar ❤
Yine birgün daha bitti.
Mutfağa giriştim camını da sildim bugün.
ramazan başlamadan halledeyim sonra halsizlik olur derine inemem diye en zorundan başladımhalloldu şükür.
Yarın da banyo wc ve genel temizliği yaparız.
Alışverişe gidilecek.
Bir dünya dolusu listemi hazirladim, bekliyorum.
Bugünün menüsü kuru fasulye, pilav ve cacık idi.
Çiçeklerini suladım kaktuslerim çiçek açmaya hazırlanıyor, çok isteyeni var ama veremiyorum her isteyene.
Gerçekten çiçek bakımına özen gösterip iyi bakacağını bildiklerime ve yakınlarıma verdim kaktusumden
Bir de sahiplendirdigim için verdiğim insanlardan ara sira foto istiyorum
Gözüm gibi baktığım kaktüse bakamayandan da geri aliyorum verdiğim çiçeği.
Alın size itiraf
Bebeklerim onlar benim.
Anlıyorum koalacim bende düsünüyorum ama bi tedirginlik varCanım benim, 2018in sonunda ameliyat oldum şu an sol gözümde 0.50lilik bir ölçüm çıkıyor ama ben çok memnunumdurmayan sol gözümdü zaten
O listeyi 1.sayfada birikim lisyemizun yanina mi eklesen kuzuBoyun fitiklilar listesinde bende varim maalesef.
Fizik tedaviye gitme zamanim aslinda ama şu pandemide evden bile çıkmak istemiyorum yoğunlukta.
Afiyet olsun noracimSelam hanımlar ben geldim.
2 gün önce çok tuzlu olan pilavımdan köfte yaptım, yanına da dip sos sarımsaklı baharatlı
hazır çorba çıktı erzaktan deneyelim dedik
yok beğenmedim eve almam zaten.
ben onları yaparken eşim de çekmeceler i buzdolabını boşalttı.
çeri domates ten soğan salata yaptım
AhahahahaBugun çok duygulandığım bir gün oldu birAz ağlamaklı biraz gülmeli...
İsg tarzı sınav yaparken hastaneden aradılar.
18 bin olan fiyatı doktorun onayıyla 12 bine indirmiş ler.
Damadımızın arkadaşı doktor da görmüş mr mı göndermiş tik.
Maalesef o da ameliyat dedi.
pazartesi ne randevu aldım ,Oraya gideceğim.
Sgklı randevu su 500 müş özel sgk var o karşılıyor muayenesi ni.
Tabi ameliyat lafını duyunca gözlerim doldu ameliyat lık oldum,napacam diye.
O sırada iş arkadaşım geldi,bişeyden moralimi bozdu.
Başladım ağlamaya,Allahtan maske var görünmüyor.
Sonra Amir geldi yanıma baktı gözlerim yaş,dedi çokmu ağrın var,
Sana dikkat et diyorum ağır kaldırma kendini koru, sağlığın önemli falan...
Kafana fazla takma iş kazası geçirirsin bak,hadi çık dışarı bakalım bir hava al,
bir yandan forklift tteki arkadaşım korna çalıyor yani işimiz var.
Amir dedi,bırak işi çalışmıyor sun çık dışarı hava al,KORKMA herkes ameliyat oluyor,
gitti ona ne dediyse çıktım dışarı hava aldım,oturdum.Biraz soğuk yemek kendime getirdi.
Geldim hala moralim bozuk,
Moralimi bozan arkadaş ım bana Çikolata bıraktım sana dedi,şirinlik yapıyor,
ama anladı kızdığım ı
Sonra aslında bugun çok duygusal olduğumu durumun benim için ani olduğunu anlattım,
Gereksiz moralimi bozduğunu.
Baya yemedim çikolatasını yesene falan dedi
gün sonunda barıştık...
Galiba bunlar beni seviyor ya
Ahahahaben mutfaktayken evi süpürdü,
demin de almış eline makina parlatıcısı mı salon halılarındaki lekeleri siliyordu,çok leke olmuş diyerek
Sağol canım tabi benden önemli değil para nedir.Günaydın dostlarherkese iyi h sonlari
Ahahahahaz kuşağı işte
Çok cok geçmiş olsun canim şimdiden acil şifalar diliyorum15bin senin canindan sağliğindan kiymetli değil inşallah daha da düşük bi rakam çıkarirlar elbette
Etli ekmek de afiyet bal şeker olsunsabah sabah canim çekti künefe de şahane görünüyor size afiyet olsun kayninin ellerine saglik
Ahahahahaannesi senden de uzağa gitmiyorlar işte 11 yıl üzel zaman aslinda kaç numarabile ameliyat olmuştun topragim
Ahhh o iş hayati yok mu kuzucumbana da memurluk bel ve boyun fıtığı ile gastrist getirdi 13 yilda bakalim emekliliğe kadar daha ne eklenicek bumlara
Aaaa ne guzel kocişin halletmiş herşeyibüyük eve taşınmadan olmaz zaten civcivim küçük evde cok eşyayla insan hareket alani bulamıyor bizde 2+1 deyiz taşınmayı dusünüyorum bu yüzden bir 3+1 e
Hep böyleydi anası da böyleAhahahahane duygusal iniş çıkışı bol hi gün gecirmişsin noram seviliyorsundur tabi sen sevilmiycek arkadaş mısın
Ahahahakocaya bak sen mi eğittin noracim yoksa hep mi böyleydi
Ayrıntıyı biliyor olmana sevindim desem :)Haklisun canimher lezzet yerinde en güzel yapiliyor ama işte hiç bulamamaktan iuidir diye dedimdi
Sagolasin turtisimsizde uzak degilsinizdir o manzaraya
Evet kuzucum osmanlı zamanında balkanlara yerleştirilen türklerin kökeni hep konya ya dayanıyor atalarimız hemşeriymis yani hatta akraba
Afiyet olsun turtisyakın olsak bende isterdim o kaktürlerden su sıralar eve yeni yeni çicekler alasim var
Anlıyorum koalacim bende düsünüyorum ama bi tedirginlik varbazen gözlükten sıkılıyorum kurtulmak istiyorum bazende gözlük bana yakısıyor alıştım iyice diyorum
O listeyi 1.sayfada birikim lisyemizun yanina mi eklesen kuzuaman turtiş acele etme fizik tedavi için dr um bana öyle demişti ben gitsem zaten 15 gün az gelir heralde 1 aylik bi tedavi uygulanir
Afiyet olsun noracim
en sinir olduğum kelimelerden biriAyrıntıyı biliyor olmana sevindim desem :)
Sıra osmanlı torunlarina bulgar göçmeni kelimesini kullananlar öyle çok gördüm ki.
Bende onları seviyorum.1.5 sene 20 kişi ile tek bayan olarak çalıştım.2 ay önce bir bayan bir erkek alındı.Ahahahahane duygusal iniş çıkışı bol hi gün gecirmişsin noram seviliyorsundur tabi sen sevilmiycek arkadaş mısın
Ahahahakocaya bak sen mi eğittin noracim yoksa hep mi böyleydi
SelammmKaçaklar toplanin bakalım neredesiniz
K kahvemsi mutluluk
mavimli
okyonus
babyloading87
asivemai
P planli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?