Bugun çok duygulandığım bir gün oldu birAz ağlamaklı biraz gülmeli...
İsg tarzı sınav yaparken hastaneden aradılar.
18 bin olan fiyatı doktorun onayıyla 12 bine indirmiş ler.
Damadımızın arkadaşı doktor da görmüş mr mı göndermiş tik.
Maalesef o da ameliyat dedi.
pazartesi ne randevu aldım ,Oraya gideceğim.
Sgklı randevu su 500 müş özel sgk var o karşılıyor muayenesi ni.
Tabi ameliyat lafını duyunca gözlerim doldu ameliyat lık oldum,napacam diye.
O sırada iş arkadaşım geldi,bişeyden moralimi bozdu.
Başladım ağlamaya,Allahtan maske var görünmüyor.
Sonra Amir geldi yanıma baktı gözlerim yaş,dedi çokmu ağrın var,
Sana dikkat et diyorum ağır kaldırma kendini koru, sağlığın önemli falan...
Kafana fazla takma iş kazası geçirirsin bak,hadi çık dışarı bakalım bir hava al,
bir yandan forklift tteki arkadaşım korna çalıyor yani işimiz var.
Amir dedi,bırak işi çalışmıyor sun çık dışarı hava al,KORKMA herkes ameliyat oluyor,
gitti ona ne dediyse çıktım dışarı hava aldım,oturdum.Biraz soğuk yemek kendime getirdi.
Geldim hala moralim bozuk,
Moralimi bozan arkadaş ım bana Çikolata bıraktım sana dedi,şirinlik yapıyor,
ama anladı kızdığım ı
Sonra aslında bugun çok duygusal olduğumu durumun benim için ani olduğunu anlattım,
Gereksiz moralimi bozduğunu.
Baya yemedim çikolatasını yesene falan dedi
gün sonunda barıştık...
Galiba bunlar beni seviyor ya

Oyy ben evde kendimden başka canlıya tahammül edemediğim icin hiç çiçeğim olmadi. Arkadaşların emanet bıraktığı orkideler çiçeklerini doktu. Balıklar vardi öldü. Elimi neye atsam kuruyor

Cok gecmis olsun ya
Amirinde insaflı adammış kiminin umrunda olmaz
Ben yıllık izindeyken rahasizlanmistim acil bir iş oldu mudur bunu bildiği halde okula getirtmisti. Acımasız bir tip

Cok gecmis olsun ya
Amirinde insaflı adammış kiminin umrunda olmaz
Ben yıllık izindeyken rahasizlanmistim acil bir iş oldu mudur bunu bildiği halde okula getirtmisti. Acımasız bir tip
Allah razı olsun ya, dedim ya iyidir
Yaşlarımız yakın o yüzden Amir değil de iş arkadaşım gibi
Antibiyotik almam lazım çanta götürmedim bugun yanıma, borç para verdi bana, yetmezse daha vereyim dedi
Allah iyi etsin...
Hakikaten senin ki insafsız mış

tobosolu_dulcinea evet var var da ereglideki gibi güzel lezzetli değil malesef
Haklisun canim her lezzet yerinde en güzel yapiliyor ama işte hiç bulamamaktan iuidir diye dedimdi
Sagolasin turtisim sizde uzak degilsinizdir o manzaraya
Evet kuzucum osmanlı zamanında balkanlara yerleştirilen türklerin kökeni hep konya ya dayanıyor atalarimız hemşeriymis yani hatta akraba
Afiyet olsun turtis yakın olsak bende isterdim o kaktürlerden su sıralar eve yeni yeni çicekler alasim var
Canım benim, 2018in sonunda ameliyat oldum şu an sol gözümde 0.50lilik bir ölçüm çıkıyor ama ben çok memnunum durmayan sol gözümdü zaten
Anlıyorum koalacim bende düsünüyorum ama bi tedirginlik var bazen gözlükten sıkılıyorum kurtulmak istiyorum bazende gözlük bana yakısıyor alıştım iyice diyorum
Boyun fitiklilar listesinde bende varim maalesef.
Fizik tedaviye gitme zamanim aslinda ama şu pandemide evden bile çıkmak istemiyorum yoğunlukta.
O listeyi 1.sayfada birikim lisyemizun yanina mi eklesen kuzu aman turtiş acele etme fizik tedavi için dr um bana öyle demişti ben gitsem zaten 15 gün az gelir heralde 1 aylik bi tedavi uygulanir

Afiyet olsun noracim

Ahahahaha ne duygusal iniş çıkışı bol hi gün gecirmişsin noram seviliyorsundur tabi sen sevilmiycek arkadaş mısın
ben mutfaktayken evi süpürdü,
demin de almış eline makina parlatıcısı mı salon halılarındaki lekeleri siliyordu,çok leke olmuş diyerek
Ahahaha kocaya bak sen mi eğittin noracim yoksa hep mi böyleydi

Sağol canım tabi benden önemli değil para nedir.
elimdeki ni altına yatırınca elimde tl kalmadı.
Var hamdolsun ama yetersiz, kardeşim sen düşünme hallederiz deyince rahatladım...

E kaynağında sın yesene etli ekmeği
Sana da geçmiş olsun yaş ilerledikçe çıkıyor sıkıntılar...

Ayrıntıyı biliyor olmana sevindim desem :)
Sıra osmanlı torunlarina bulgar göçmeni kelimesini kullananlar öyle çok gördüm ki.

Ahahahaha ne duygusal iniş çıkışı bol hi gün gecirmişsin noram seviliyorsundur tabi sen sevilmiycek arkadaş mısın

Ahahaha kocaya bak sen mi eğittin noracim yoksa hep mi böyleydi
Bende onları seviyorum.1.5 sene 20 kişi ile tek bayan olarak çalıştım.2 ay önce bir bayan bir erkek alındı.
Bayanı bize veridiler 2 olduk
Ama benim yerim ayrıymış öyle derler hep

Komşum aynı zamanda arkadaşım Islak kurabiye, haşhaşlı çörek yapmış.
Kahve ile yersin dedi.
Öyle kıymetli ki benim için,
3 Küçük cocuğu var,uğraşmış o kadar.
Yanlışlıkla 2 tane kahve koydum,eşşm içerim dedi yaptım.
Sonra bişeye kızdı bir an İçmedi ve yemedi Karadeniz insanı...
2 kahveyi de ben içtim, Harika olmuşlardı

Eklentiler

• IMG20210410212818.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG20210410214115.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…