Cok cok gecmis olsun canim
Saglik bu hicbisye benzemiyor
Kendini hor kullanmissin zannımca herseye yetmeye çalışmışsın
etliekmek en sevdigimiz afiyet olsun
kayninin da eline saglik şu saatte hiç iyi olmadı ama neyse
Canım 5 seneki işim çok seriydi,yeni ev almıştık ,e şartları iyi diye çalıştım.
Orda fıtık oldum zaten
Yoksa evde halı yıkamam üşütür sün diye izin vermez
halı silkelemem ağır diye
perde astırmaz düşerim diye
mutfak dolapları nın üstünü sildirmez sakarsın düşer sn diye
yerleri elle silmeme kızlar
koltukları makina ile kendi yıkar
bitek cam ve mutfak dolabı siliyorum canım...

Sağolsun çok anlayışlıdır ama dedim ya işim ağırdı e tabi yırpandım.

Benle evlenmesiz cagnim kocam dizmiş evi sagolsun yavaş yavaş getiririz inşallah canım çok acelemiz yok zaten burda ev arıyoruz bir yıla yakındır ama bulamıyoruz ki dizelim burdada tek odalı bir evdeyim

Lc de bende bir.etek beğendim 90 lira sadece biraz tül çok.pahali geldi bama da

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda hallolur

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun

Canım geçmiş olsun...Göz doktoru başka bölüme yönlendirdi mi

çok sağolasın ya inşallah
Çok geçmiş olsun.
Malesef zamanında.vir şeylere koşuşturma ödeme telaşı derken sonrasında vücudumuz alarm veriyor. Bundan sonra dikkat edersin zaten ama inşallah hemen de sağlığına kavuşursun canım.
Ben ilk evlendiğin yıllar cildirmiscasina ev yeniliği yapardım hali koltuk bırakmazdım. Ama gittikçe binen yükler vs derken bu yıl kendimi iyice saldım
Genel yapıp gecistiriyorum...

Inşallah sen de iyi olacaksın arkadaşım modunu dusurme

Bu arada herkese günaydın kızlar.. Bu hafta içi pek de iyi geçmedi ama neyse hafta sonu bazı işlerim var yapayım
..Çocuğun ders tekrarlarını da pek yaptırmadım.Onunla ilgileneceğim...

Her an yasaklar gelir mi diye de bekliyorum.Aslinda çalışmak iyi gelmişti bana yine eve kapanıp çalışmak korkutuyor da..Hele vaka can kayıpları arttıkça ne oluyoruz böyle diye bakiyorum

Canim geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuş inş.
Künefe nefis görünüyor

Bence pazartesi toplantıdan yasaklar çıkabilir.
Vaka sayıları yine çok arttı bir taraftan tedirgin oluyorum çocuklarım için.

Lapa lapa kar yağıyor tipi de var
Erken kalktık bugün
Buyukbas kahvaltıyı hazırlıyor gözyaşım pit

Markete gidecektim bakalim nasil olacak
Buzdolabini sileceğim bugün
Yarin temizlik yaparim
Gecen haftasonu camlarida sildimdi

Bu arada kizlar duduklume nazar değmesin masallah 25dkda nohut pisirdim
10dkda mercimek çorbası yaptim
Valla her kuruşuna helal olsun zamandan ve gazdan çok büyük tasarruf alın aldırın aşağıya link birakiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210410-103946_Samsung Internet.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın dostlar herkese iyi h sonlari
Ahahahaha z kuşağı işte
Çok cok geçmiş olsun canim şimdiden acil şifalar diliyorum 15bin senin canindan sağliğindan kiymetli değil inşallah daha da düşük bi rakam çıkarirlar elbette
Etli ekmek de afiyet bal şeker olsun sabah sabah canim çekti künefe de şahane görünüyor size afiyet olsun kayninin ellerine saglik
Ahahahaha annesi senden de uzağa gitmiyorlar işte 11 yıl üzel zaman aslinda kaç numarabile ameliyat olmuştun topragim
Ahhh o iş hayati yok mu kuzucum bana da memurluk bel ve boyun fıtığı ile gastrist getirdi 13 yilda bakalim emekliliğe kadar daha ne eklenicek bumlara
Benle evlenmesiz cagnim kocam dizmiş evi sagolsun yavaş yavaş getiririz inşallah canım çok acelemiz yok zaten burda ev arıyoruz bir yıla yakındır ama bulamıyoruz ki dizelim burdada tek odalı bir evdeyim
Aaaa ne guzel kocişin halletmiş herşeyi büyük eve taşınmadan olmaz zaten civcivim küçük evde cok eşyayla insan hareket alani bulamıyor bizde 2+1 deyiz taşınmayı dusünüyorum bu yüzden bir 3+1 e

Lc de bende bir.etek beğendim 90 lira sadece biraz tül çok.pahali geldi bama da
Bende netten 270 tl lik alişveris yaptim lcw dan 2 pantolon 3 triko mevsimlik kazak aldim sonradan bir pantolon daha beğendim bakalim onu napicam ne zaman alicam
Aynen oyle hatta ben düdüklüye gore bir cam kapak aldim korkmazdan duruma gore normal tencere olarak da kullaniyorum
Ben bekliyorum kuzucum yine yasaklarin artmasini bayramda da eve kapanicaz o da belli gibi yazik ya 2 senedir çocuklarin aldiği eğitime milyonlarca çocugun hayatinda ne kadar ne büyük kayip
Ahahahaha link espirini seviyim topraamm burda kar gece de yagdi sabah çok daha fazlaydi ama ögleye kadar erimiş biraz ama yine de köy evimizden manzaralar dostlar

Çok güldüm yaş okurken büyükbaş demek

Konya'dan bahesediliyor gibi çok özendim sizlere vben eregliliyim etliekmek ve tadım govret çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…