- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.761
Canım 5 seneki işim çok seriydi,yeni ev almıştık ,e şartları iyi diye çalıştım.Cok cok gecmis olsun canim
Saglik bu hicbisye benzemiyor
Kendini hor kullanmissin zannımca herseye yetmeye çalışmışsın
etliekmek en sevdigimiz afiyet olsun
kayninin da eline saglik şu saatte hiç iyi olmadı ama neyse
Benle evlenmesiz cagnim kocam dizmiş evi sagolsunGünaydin kizlarrrr herkese hayirli cumalar dostlar
Aklimda canimcim not aldimilk kez sayende oğrendim bu bilgiyi ama benim icin cok önemli alerjim soguk alginligim burun tıkanikligim bitmez hic
Ahahahasorma ya panikleyince benimde elim ayağim birbirine dolaşır senin amiri çıldırtmayalım birlikte
Alışırsınız canım ikinizde biraz zamana ihtiyacınız var sadeceburda haberlerde almanyada tam kapanmanin gündemde olduğu konuşuluyor öyle bisey var mi eğer öyleyse işe alışamadan tekrar eve döneceksin bi yandan iyi sizin icin bi yandan kötü olur öyleyse alışma süreci için komşun ne güzel öyle sen anlattikca maşallah diyorum kardes gibi ne kadar candan icten nazar değmesin dostlugunuza
Sorma kuzum yaaa katya ne ki amele gibiyim bildiğin
Karacanın ürünlerine çeligine bende mesafeliyim canim ama yıllar önce bu konularda çok bilgili değilken bi düdüklü tenceresini almıstim arkadas cevrem filan bosuna almissin benimki şöyle paslandi böyle arizalandi filan dediler hep ama maşallahi var 6 yıldir beni hiç üzmedişans işte
Aciliyeti yoksa gelip gittikce ya da gelenle gidenle getirtirsintr de bi ev kurma dusünceniz varsa burda da birakabilirsin kargo ücretleri pek uygun değil maalesef işim olduğu için biliyorum
Lc de bende bir.etek beğendim 90 lira sadece biraz tül çok.pahali geldi bama daayyy kış geri geldi
dışarda bi kar bi yağmur var
markete alışverişe gitmem gerekiyordu büyükbaştan kartı almayı unutmuştum yarın halledicem artık
lcwda güzel pastel renkli tunikler pantolonlar etekler vardı bayıldım ama çok pahalıydı bazılarının fiyatlarını görünce az kalsın bayılayazdım
oğluşun gözlük numarası değişecek tahtayı göremiyorum diyo ona randevu aldım birazdan götüreceğim
akşama nohut pilav salata turşu var
büyükbaş köfteci yusuftan kaymaklı ekmek kadayıfı ve köfte, Afyondan kaymaklı lokum almış
köfteyi yarın yapacağım artık
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda hallolurAy geldik hastaneden
Çocuğuma ne olmuş öyle
Gözünün biri 2.5 diğeri 3 olmus çok uzuldum ya daha 8 yasinda
Acayip modum dustu
Ders dışında bilgisayar telefonu yasakladik
Yeni çerçeveye beraber 350tl gozlukcuye ödedim.
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursunSelam kızlar ben geldim
beyin mr sıkıntısız sadece sağ tarafta burnum sinüsler dolu o çok baş ağrısı yapıyor muş.
yarın antibiyotik başlanacak.
boyun fıtığı m kötü ameliyat dedi
plastik takılacak mış
boynum öne doğru eğri, aradaki diskler kaymış . Ameliyat başka çaresi yok dedi.
Özel sigorta karşılamaz çünkü özel sigorta lı olmadan önce bu hastalık çıkmış tı.
Normal sgklı fiyat alın,onun üzerinden ben de yardımcı olurum dedi ama en iyi ihtimalle 15 bine iner mi bilmem?
Çok moralim bozuldu,tabi bekliyor dum ama
bir umut dedim belki iyileşme ne bileyim işte
umut fakirin ekmeği
Kardeşimin eşi cerrah arkadaşına danışacak,
e nabız dan baktı 2 senede çok fark göremedim abla dedi, bakalım o hoca ne diyecek,
işyeri hekimim de dr önereceğim dedi,
ama pandemi tavan şuan devlet hastaneleri ameliyat ları durdurdu
çıktık hastaneden alışveriş e gidecektik
kaynım siz alın kafanıza göre dedi.
Valide yi aradım açmadı.
Pazartesi artık ne lazımsa alırız.
Etli ekmek yemeye gittik nasıl güzeldi
3 tane etli ekmek 1 bıçak arası 2 çorba 1 ayran 1 şişe suya 135 tl ödedim.
Dönüşte Kaynım bize künefe pişirdi çok güzel yapar
Jumbo da eğitim gördü
Yedik geldik eve.
Harika olmuştu.dahada bişey yemem.
çok sağolasın ya inşallahÇok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun
Canım geçmiş olsun...Göz doktoru başka bölüme yönlendirdi miAy geldik hastaneden
Çocuğuma ne olmuş öyle
Gözünün biri 2.5 diğeri 3 olmus çok uzuldum ya daha 8 yasinda
Acayip modum dustu
Ders dışında bilgisayar telefonu yasakladik
Yeni çerçeveye beraber 350tl gozlukcuye ödedim.
Çok geçmiş olsun.çok sağolasın ya inşallah
Canim geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuş inş.Selam kızlar ben geldim
beyin mr sıkıntısız sadece sağ tarafta burnum sinüsler dolu o çok baş ağrısı yapıyor muş.
plastik takılacak mış
Özel sigorta karşılamaz çünkü özel sigorta lı olmadan önce bu hastalık çıkmış tı.
Normal sgklı fiyat alın,onun üzerinden ben de yardımcı olurum dedi ama en iyi ihtimalle 15 bine iner mi bilmem?
umut fakirin ekmeği
e nabız dan baktı 2 senede çok fark göremedim abla dedi, bakalım o hoca ne diyecek,
Valide yi aradım açmadı.
Jumbo da eğitim gördü
Yedik geldik eve.
Bence pazartesi toplantıdan yasaklar çıkabilir.Bu arada herkese günaydın kızlar.. Bu hafta içi pek de iyi geçmedi ama neyse hafta sonu bazı işlerim var yapayım
..Çocuğun ders tekrarlarını da pek yaptırmadım.Onunla ilgileneceğim...
Her an yasaklar gelir mi diye de bekliyorum.Aslinda çalışmak iyi gelmişti bana yine eve kapanıp çalışmak korkutuyor da..Hele vaka can kayıpları arttıkça ne oluyoruz böyle diye bakiyorum
Gunaydin balimGünaydın kızlar
Tesekkur ederim canim.Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda hallolur
Tesekkur ederim canim hayir bisey demedi şu ara çocuklarda artti dediCanım geçmiş olsun...Göz doktoru başka bölüme yönlendirdi mi
Ahahahahaçok özledim sormaaa....
bide çok güzelsin teyze çok güzel sin teyze diye hızlı hızlı tekrarlıyor tam yemelik yaa...
bir önceki gittiğimde katmet yaptım
üstüne peyniri koyup ezip sarıp sarıp yedi,
Sen bu işi biliyor sun teyze dedi
öldüm gülmekten
Çok cok geçmiş olsun canim şimdiden acil şifalar diliyorumSelam kızlar ben geldim
plastik takılacak mış
umut fakirin ekmeği
Valide yi aradım açmadı.
Jumbo da eğitim gördü
Yedik geldik eve.
AhahahahaBenim küçükbaş az değil kızlara ilgisi var
Evlenince üstümdeki evi alacakmis oraya oturacakmis. Ben de ulkeyi terkederim artık dedim
Biri üstümde biri altimda
Bende 11 yıl önce lazer olmuştum
Yeni yeni artmaya başlamış
Tavsiye ederim çok rahat ettim
hemde konyada olmuştum göz merkezinde
Tesekkur ederim canim
Ahhh o iş hayati yok mu kuzucumCanım 5 seneki işim çok seriydi,yeni ev almıştık ,e şartları iyi diye çalıştım.
Orda fıtık oldum zaten
Yoksa evde halı yıkamam üşütür sün diye izin vermez
halı silkelemem ağır diye
perde astırmaz düşerim diye
mutfak dolapları nın üstünü sildirmez sakarsın düşer sn diye
yerleri elle silmeme kızlar
koltukları makina ile kendi yıkar
bitek cam ve mutfak dolabı siliyorum canım...
Sağolsun çok anlayışlıdır ama dedim ya işim ağırdı e tabi yırpandım.
Aaaa ne guzel kocişin halletmiş herşeyiBenle evlenmesiz cagnim kocam dizmiş evi sagolsunyavaş yavaş getiririz inşallah canım çok acelemiz yok zaten burda ev arıyoruz bir yıla yakındır ama bulamıyoruz ki dizelim burdada tek odalı bir evdeyim
Bende netten 270 tl lik alişveris yaptim lcw danLc de bende bir.etek beğendim 90 lira sadece biraz tül çok.pahali geldi bama da
Aynen oylekaramelli_turta sen gel buraya biz taniriz seni
tobosolu_dulcinea evet benim de düdüklü karacada iyi cıktı 9 yılda 1 kere lastik değişimi yaptım.Ama belli olmaz her an yolda bırakabilir
Hep derim. Bir çok celik tencere alana kadar en iyisi 2 düdüklü al köy daha rahata ve pratik
Ben bekliyorum kuzucum yine yasaklarin artmasini bayramda da eve kapanicaz o da belli gibiBu arada herkese günaydın kızlar.. Bu hafta içi pek de iyi geçmedi ama neyse hafta sonu bazı işlerim var yapayım
..Çocuğun ders tekrarlarını da pek yaptırmadım.Onunla ilgileneceğim...
Her an yasaklar gelir mi diye de bekliyorum.Aslinda çalışmak iyi gelmişti bana yine eve kapanıp çalışmak korkutuyor da..Hele vaka can kayıpları arttıkça ne oluyoruz böyle diye bakiyorum
AhahahahaLapa lapa kar yağıyor tipi de var
Erken kalktık bugün
Buyukbas kahvaltıyı hazırlıyor gözyaşım pit
Markete gidecektim bakalim nasil olacak
Buzdolabini sileceğim bugün
Yarin temizlik yaparim
Gecen haftasonu camlarida sildimdi
Bu arada kizlar duduklume nazar değmesin masallah 25dkda nohut pisirdim
10dkda mercimek çorbası yaptim
Valla her kuruşuna helal olsun zamandan ve gazdan çok büyük tasarruf alın aldırın aşağıya link birakiyorum
Çok güldüm yaş okurken büyükbaş demekayyy kış geri geldi
dışarda bi kar bi yağmur var
markete alışverişe gitmem gerekiyordu büyükbaştan kartı almayı unutmuştum yarın halledicem artık
lcwda güzel pastel renkli tunikler pantolonlar etekler vardı bayıldım ama çok pahalıydı bazılarının fiyatlarını görünce az kalsın bayılayazdım
oğluşun gözlük numarası değişecek tahtayı göremiyorum diyo ona randevu aldım birazdan götüreceğim
akşama nohut pilav salata turşu var
büyükbaş köfteci yusuftan kaymaklı ekmek kadayıfı ve köfte, Afyondan kaymaklı lokum almış
köfteyi yarın yapacağım artık
Konya'dan bahesediliyor gibi çok özendim sizlere vben eregliliyim etliekmek ve tadım govret çok özledim.Sagolasin hemşerimevde vardi mevlana şekeri her yerde bulunuyor diye almadim ama bilirsin burda gofret kurabiye şekerleme meşhurdur ya Allah ne verdiyse aldim tahin helva ve çekilmiş haşhaş filan da aldim
Geçmiş olsun canimsıkma canını inşallah daha fazla ilerlemez dilerim yavrunun gozlerini tv pc tel kısıtlaması en iyisi ama umarim cözüm olur belki sadece bundan kaynakli değildir sen yinede gözlemlemeye devam et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?