- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.781
Sende gel buyur hemşerimKonya'dan bahesediliyor gibi çok özendim sizlere vben eregliliyim etliekmek ve tadım govret çok özledim.
Bende İzmir'de yasiyorum çok çekti canım hemde etliekmegiSende gel buyur hemşerimCennetmeyvesii karamanli bendeniz de Akşehirliyim nora2010 yi da fahri konyali sayabiliriz etli ekmekten bahseden herkesin canini cektirten o da ama topik yogunluklu olarak goçmen arkadaslardan oluşuyor ☺ sen nerdesin bu arada topragim ben aslinda izmitte yaşıyorum izne geldim baba ocağina
doktor ne dedi canim? Ne yapmaniz gerekiyormus? Cok gecmis olsunAy geldik hastaneden
Çocuğuma ne olmuş öyle
Gözünün biri 2.5 diğeri 3 olmus çok uzuldum ya daha 8 yasinda
Acayip modum dustu
Ders dışında bilgisayar telefonu yasakladik
Yeni çerçeveye beraber 350tl gozlukcuye ödedim.
Mümkünse uzağa gitsinler yaw yeter koyun koyuna uyuyor dana benle halaGünaydın dostlarherkese iyi h sonlari
Ahahahahaz kuşağı işte
Çok cok geçmiş olsun canim şimdiden acil şifalar diliyorum15bin senin canindan sağliğindan kiymetli değil inşallah daha da düşük bi rakam çıkarirlar elbette
Etli ekmek de afiyet bal şeker olsunsabah sabah canim çekti künefe de şahane görünüyor size afiyet olsun kayninin ellerine saglik
Ahahahahaannesi senden de uzağa gitmiyorlar işte 11 yıl üzel zaman aslinda kaç numarabile ameliyat olmuştun topragim
Ahhh o iş hayati yok mu kuzucumbana da memurluk bel ve boyun fıtığı ile gastrist getirdi 13 yilda bakalim emekliliğe kadar daha ne eklenicek bumlara
Aaaa ne guzel kocişin halletmiş herşeyibüyük eve taşınmadan olmaz zaten civcivim küçük evde cok eşyayla insan hareket alani bulamıyor bizde 2+1 deyiz taşınmayı dusünüyorum bu yüzden bir 3+1 e
He büyükbaşÇok güldüm yaş okurken büyükbaş demek
Yok canim gözlüğü kullanıp pc ve telefondan olduğunca uzak durmak,ama evin içinde nasıl zaptedicez bakalim çok hareketli çünküdoktor ne dedi canim? Ne yapmaniz gerekiyormus? Cok gecmis olsun
Umarım gönlüne göre bulursun canım eşime bir tane demislerde gitti bakmaya merak ediyorum apartmansa gideriz dedi aynen h8c hareket alanımız yok zaten kanepe beşik gardrop difriz hepsi bir odadaGünaydın dostlarherkese iyi h sonlari
Ahahahahaz kuşağı işte
Çok cok geçmiş olsun canim şimdiden acil şifalar diliyorum15bin senin canindan sağliğindan kiymetli değil inşallah daha da düşük bi rakam çıkarirlar elbette
Etli ekmek de afiyet bal şeker olsunsabah sabah canim çekti künefe de şahane görünüyor size afiyet olsun kayninin ellerine saglik
Ahahahahaannesi senden de uzağa gitmiyorlar işte 11 yıl üzel zaman aslinda kaç numarabile ameliyat olmuştun topragim
Ahhh o iş hayati yok mu kuzucumbana da memurluk bel ve boyun fıtığı ile gastrist getirdi 13 yilda bakalim emekliliğe kadar daha ne eklenicek bumlara
Aaaa ne guzel kocişin halletmiş herşeyibüyük eve taşınmadan olmaz zaten civcivim küçük evde cok eşyayla insan hareket alani bulamıyor bizde 2+1 deyiz taşınmayı dusünüyorum bu yüzden bir 3+1 e
Ahhhh kiyamam sıla hasreti işteBende İzmir'de yasiyorum çok çekti canım hemde etliekmegigelirim tabiki
Baya varmış canim numaranMümkünse uzağa gitsinler yaw yeter koyun koyuna uyuyor dana benle hala
11 yl once 5.75ti canim benim göz numerom
He büyükbaş
Oğlumda küçükbaş
isim hakkını patentini alacagim benim buluşum
Yok canim gözlüğü kullanıp pc ve telefondan olduğunca uzak durmak,ama evin içinde nasıl zaptedicez bakalim çok hareketli çünkü
Bende öyle umuyorum canimUmarım gönlüne göre bulursun canım eşime bir tane demislerde gitti bakmaya merak ediyorum apartmansa gideriz dedi aynen h8c hareket alanımız yok zaten kanepe beşik gardrop difriz hepsi bir odada
Güzel günlerde kullanasin cnm.Lapa lapa kar yağıyor tipi de var
Erken kalktık bugün
Buyukbas kahvaltıyı hazırlıyor gözyaşım pit
Markete gidecektim bakalim nasil olacak
Buzdolabini sileceğim bugün
Yarin temizlik yaparim
Gecen haftasonu camlarida sildimdi
Bu arada kizlar duduklume nazar değmesin masallah 25dkda nohut pisirdim
10dkda mercimek çorbası yaptim
Valla her kuruşuna helal olsun zamandan ve gazdan çok büyük tasarruf alın aldırın aşağıya link birakiyorum
Tobosolum manzara nefis,müthişBende netten 270 tl lik alişveris yaptim lcw dan2 pantolon 3 triko mevsimlik kazak aldim sonradan bir pantolon daha beğendim bakalim onu napicam ne zaman alicam
Aynen oylehatta ben düdüklüye gore bir cam kapak aldim korkmazdan duruma gore normal tencere olarak da kullaniyorum
Ben bekliyorum kuzucum yine yasaklarin artmasini bayramda da eve kapanicaz o da belli gibiyazik ya 2 senedir çocuklarin aldiği eğitime milyonlarca çocugun hayatinda ne kadar ne büyük kayip
Ahahahahalink espirini seviyim topraamm burda kar gece de yagdi sabah çok daha fazlaydi ama ögleye kadar erimiş biraz ama yine de köy evimizden manzaralar dostlar
Eki Görüntüle 2821992 Eki Görüntüle 2821993
Konya tarafi aslında göçmenlerin ilk anayurdu diye bilinir tarihte.Sende gel buyur hemşerimCennetmeyvesii karamanli bendeniz de Akşehirliyim nora2010 yi da fahri konyali sayabiliriz etli ekmekten bahseden herkesin canini cektirten o da ama topik yogunluklu olarak goçmen arkadaslardan oluşuyor ☺ sen nerdesin bu arada topragim ben aslinda izmitte yaşıyorum izne geldim baba ocağina
Canım benim, 2018in sonunda ameliyat oldum şu an sol gözümde 0.50lilik bir ölçüm çıkıyor ama ben çok memnunumAhahahahazalımsın witch
Yoldadir bacim sabaha bembeyaz bi örtüye gözlerinizi açabilirsiniz
Ameliyattan sonra hiç ilerlemedi mi canım gözlerinbenimde 3 numara sol miyop sağ hem astigmat hem miyop
Geçmiş olsun güzelim, bende de boyun fıtığı fena hep işten güçten tabiiSelam kızlar ben geldim
beyin mr sıkıntısız sadece sağ tarafta burnum sinüsler dolu o çok baş ağrısı yapıyor muş.
yarın antibiyotik başlanacak.
boyun fıtığı m kötü ameliyat dedi
plastik takılacak mış
boynum öne doğru eğri, aradaki diskler kaymış . Ameliyat başka çaresi yok dedi.
Özel sigorta karşılamaz çünkü özel sigorta lı olmadan önce bu hastalık çıkmış tı.
Normal sgklı fiyat alın,onun üzerinden ben de yardımcı olurum dedi ama en iyi ihtimalle 15 bine iner mi bilmem?
Çok moralim bozuldu,tabi bekliyor dum ama
bir umut dedim belki iyileşme ne bileyim işte
umut fakirin ekmeği
Kardeşimin eşi cerrah arkadaşına danışacak,
e nabız dan baktı 2 senede çok fark göremedim abla dedi, bakalım o hoca ne diyecek,
işyeri hekimim de dr önereceğim dedi,
ama pandemi tavan şuan devlet hastaneleri ameliyat ları durdurdu
çıktık hastaneden alışveriş e gidecektik
kaynım siz alın kafanıza göre dedi.
Valide yi aradım açmadı.
Pazartesi artık ne lazımsa alırız.
Etli ekmek yemeye gittik nasıl güzeldi
3 tane etli ekmek 1 bıçak arası 2 çorba 1 ayran 1 şişe suya 135 tl ödedim.
Dönüşte Kaynım bize künefe pişirdi çok güzel yapar
Jumbo da eğitim gördü
Yedik geldik eve.
Harika olmuştu.dahada bişey yemem.
ama bu saydıklarının tamamını yaparken benim kocam mest olur yaniCanım 5 seneki işim çok seriydi,yeni ev almıştık ,e şartları iyi diye çalıştım.
Orda fıtık oldum zaten
Yoksa evde halı yıkamam üşütür sün diye izin vermez
halı silkelemem ağır diye
perde astırmaz düşerim diye
mutfak dolapları nın üstünü sildirmez sakarsın düşer sn diye
yerleri elle silmeme kızlar
koltukları makina ile kendi yıkar
bitek cam ve mutfak dolabı siliyorum canım...
Sağolsun çok anlayışlıdır ama dedim ya işim ağırdı e tabi yırpandım.
hiç anlamadım canım ne demek istedin.Geçmiş olsun güzelim, bende de boyun fıtığı fena hep işten güçten tabii
ama bu saydıklarının tamamını yaparken benim kocam mest olur yani
Boyun fitiklilar listesinde bende varim maalesef.Geçmiş olsun güzelim, bende de boyun fıtığı fena hep işten güçten tabii
ama bu saydıklarının tamamını yaparken benim kocam mest olur yani
sana da çok geçmiş olsun canım gerçekten beter...Boyun fitiklilar listesinde bende varim maalesef.
Fizik tedaviye gitme zamanim aslinda ama şu pandemide evden bile çıkmak istemiyorum yoğunlukta.
Eşinin yaptırmadığı işler var ya onları diyorum, benim ki ben yaparken pek mutlu olurhiç anlamadım canım ne demek istedin.
teşekkür ederim bu arada,sanada çok geçmiş olsun cok zor
Çok geçmiş olsun turtişim, dayanabildiğimiz yere kadar artıkBoyun fitiklilar listesinde bende varim maalesef.
Fizik tedaviye gitme zamanim aslinda ama şu pandemide evden bile çıkmak istemiyorum yoğunlukta.
Sağol cnmsana da çok geçmiş olsun canım gerçekten beter...
Benimki de aynı modelden.Eşinin yaptırmadığı işler var ya onları diyorum, benim ki ben yaparken pek mutlu olur
Sağol cnm gerçekten beter.Çok geçmiş olsun turtişim, dayanabildiğimiz yere kadar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?