Konya'dan bahesediliyor gibi çok özendim sizlere vben eregliliyim etliekmek ve tadım govret çok özledim.
Sende gel buyur hemşerim Cennetmeyvesii karamanli bendeniz de Akşehirliyim nora2010 yi da fahri konyali sayabiliriz etli ekmekten bahseden herkesin canini cektirten o da ama topik yogunluklu olarak goçmen arkadaslardan oluşuyor ☺ sen nerdesin bu arada topragim ben aslinda izmitte yaşıyorum izne geldim baba ocağina

Bende İzmir'de yasiyorum çok çekti canım hemde etliekmegi gelirim tabiki

doktor ne dedi canim? Ne yapmaniz gerekiyormus? Cok gecmis olsun

Mümkünse uzağa gitsinler yaw yeter koyun koyuna uyuyor dana benle hala
11 yl once 5.75ti canim benim göz numerom
Çok güldüm yaş okurken büyükbaş demek
He büyükbaş
Oğlumda küçükbaş
isim hakkını patentini alacagim benim buluşum

doktor ne dedi canim? Ne yapmaniz gerekiyormus? Cok gecmis olsun
Yok canim gözlüğü kullanıp pc ve telefondan olduğunca uzak durmak,ama evin içinde nasıl zaptedicez bakalim çok hareketli çünkü

Umarım gönlüne göre bulursun canım eşime bir tane demislerde gitti bakmaya merak ediyorum apartmansa gideriz dedi aynen h8c hareket alanımız yok zaten kanepe beşik gardrop difriz hepsi bir odada

Bende İzmir'de yasiyorum çok çekti canım hemde etliekmegi gelirim tabiki
Ahhhh kiyamam sıla hasreti işte izmirde de vardir ama canim mutlaka yapan yerler
Baya varmış canim numaran bebimki 3 no dah dr simdilik gözlükle devam et takipte kalalim istersen lense geceriz istersen ameliyat düsünüruz dedi
Al canim al BÜYÜKBAŞI senin eşinle özdeşleştirdik biz burda
Umarım gönlüne göre bulursun canım eşime bir tane demislerde gitti bakmaya merak ediyorum apartmansa gideriz dedi aynen h8c hareket alanımız yok zaten kanepe beşik gardrop difriz hepsi bir odada
Bende öyle umuyorum canim hatta müstakil bahçeli bişey var gönlümüzde ama kısmet tabi

Güzel günlerde kullanasin cnm.
Hayati kolaylaştıracak ürünler gerek zaten bize.
Tobosolum manzara nefis,müthiş
Keyfiniz bol olsun kuzum.
Konya tarafi aslında göçmenlerin ilk anayurdu diye bilinir tarihte.
E karaman,akşehir de yan tarafi:)

Selâm kızlar ❤
Yine birgün daha bitti.
Mutfağa giriştim camını da sildim bugün.
ramazan başlamadan halledeyim sonra halsizlik olur derine inemem diye en zorundan başladım halloldu şükür.
Yarın da banyo wc ve genel temizliği yaparız.
Alışverişe gidilecek.
Bir dünya dolusu listemi hazirladim, bekliyorum.

Bugünün menüsü kuru fasulye, pilav ve cacık idi.
Çiçeklerini suladım kaktuslerim çiçek açmaya hazırlanıyor, çok isteyeni var ama veremiyorum her isteyene.
Gerçekten çiçek bakımına özen gösterip iyi bakacağını bildiklerime ve yakınlarıma verdim kaktusumden
Bir de sahiplendirdigim için verdiğim insanlardan ara sira foto istiyorum
Gözüm gibi baktığım kaktüse bakamayandan da geri aliyorum verdiğim çiçeği.
Alın size itiraf
Bebeklerim onlar benim.

Ahahahaha zalımsın witch
Yoldadir bacim sabaha bembeyaz bi örtüye gözlerinizi açabilirsiniz

Ameliyattan sonra hiç ilerlemedi mi canım gözlerin benimde 3 numara sol miyop sağ hem astigmat hem miyop
Canım benim, 2018in sonunda ameliyat oldum şu an sol gözümde 0.50lilik bir ölçüm çıkıyor ama ben çok memnunum durmayan sol gözümdü zaten

Geçmiş olsun güzelim, bende de boyun fıtığı fena hep işten güçten tabii
ama bu saydıklarının tamamını yaparken benim kocam mest olur yani

Geçmiş olsun güzelim, bende de boyun fıtığı fena hep işten güçten tabii

ama bu saydıklarının tamamını yaparken benim kocam mest olur yani
Boyun fitiklilar listesinde bende varim maalesef.
Fizik tedaviye gitme zamanim aslinda ama şu pandemide evden bile çıkmak istemiyorum yoğunlukta.

Selam hanımlar ben geldim.
2 gün önce çok tuzlu olan pilavımdan köfte yaptım, yanına da dip sos sarımsaklı baharatlı
hazır çorba çıktı erzaktan deneyelim dedik
yok beğenmedim eve almam zaten.
ben onları yaparken eşim de çekmeceler i buzdolabını boşalttı.
çeri domates ten soğan salata yaptım

Eklentiler

• IMG20210410195236.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG20210410195236.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG20210410195221.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…