Selam kizlar,

bugün güzel bir gün gecirdik. Ailecek yatak keyfi yaptik 1 saat, kizimla sohbet etdik tam dillenmis cok tatli oluyor sohbeti
Ardindan esimle birlikte kahvaltiyi hazirladik bide üstüne ikisast kahvalti keyfi yaptik
Sonra evi topladik. Kizin kücülmüs kiyafetlerini ayirdim. Burda bir bayan hirvatistana yolluyormus ihtiyac sahiplerine, ona vercem artik. Hepsi yep yeni, cabuk boy atiyorlar. Bizim dolabida düzenledik rahat ettim
Sonra jarsi komsumda öglen yemegine davetliydik. Karnimizi doyurupta geldik
Simdide kizi uyuttum, birazdan bende uyurum, sabah 5 de kalkilcak yarin yine.
Felaket kilo almisim ise basliyali, cünkü hareket sifir. Yarin yine sıkı bir rejime girmeliyim.
Günlük raporumuda verdim böylece
öpüldünüzzz

Selâm kızlar
Aç karnımı doyurdum çok şükür.
Allah olmayanlara da versin.
Alışmaya başladı bünyem sanki çok şükür.
Çorba,bulgur pilavi, köfte ve cacık yaptik.
Yarına da yeter bunlar.
Haftalik alışveriş yapıldı.
Stoga iki büyük boy detarjan attim denk gelmişken şok markette.

Yüzüğün hayırlı olsun canım güle güle kullan

K kahvemsi mutluluk nerdesin nasılsın iyi misin kuzucum plaza hatunum özlettin kendini hala yoğun musun bazen begenilerini görüyorum seviniyorum keske daha sık gelebilsen yazabilsen
Plaza hatunu olmanın böyle birşey olduğunu kimse söylemedi ama
Topuklu ayakkabilarimla manzaraya karşı kahvemi içeceğim ve iki toplantıya girip geleceğim diye hayal ederken (şaka tabi burası ) evde de bir calisma odam oldu
Sizi hep okuyorum canım ama hiç vakit kalmıyor ki yazayım
Hazirana kadar da böyle yoğunluk var.
Çok şükür iş olsun da yoğunluğa razıyım.
Ortam, çalıştığım insanlar çok iyi, mutlu gidiyorum ise
Ben de sizleri çok özledim

Günaydın dostlar herkese mutlu haftalar bendeniz 2 hafta aranın ardından isime döndüm hem ozlemisim hem de yine dinlenemeden işe başladim işteyken izne çıkmak istiyorum izindeyken de bitsede işe dönsem diyorum bu ne yaman bi çelişki
Yüzüğün hayırlı olsun canım güle güle kullan
Teşekkur ederim civcivim daha güzelleri senin olsun
Bn ilk o ferrariyi aldım sonradan eratec cıktı dediğin gibi tepsiside var eratecin avantaj yani erateci bilmiyorum ama ferrari güzel pişiriyor lahmacun ve pizzaları
Tecrübelerini not aliyorum kuzucum belki ilerleyen zamanlarda bende böyle bisey düsunebilirim mutfaga merakli biri olarak
Oyyy kuzucum tek üzuldüğum nokta yogun olman canim yoksa işe mutlu gitmen iş arkadaşlarini iş ortamini sevmen harika bisey insanin sevdigi işi yapması ne kadar kıymetli ve zor bulunan bişey canimcim sen haketmiştin bunu

Ben fazla yapıp difrize atıyorum canım daha dün çıkardım lahmacun harika pişiriyor birgün yaptığımda toplu foto atarım

Selam arkidisler
Ay ben kilo almaya başladım daha 1 hafta oldu ramazan baslayali bir kilo almisim bile
Bugünden itibaren bir dur demem lazım
Tabi götürdüm löp löp tatlilari olacağı bu

Aksama tarhana çorbası İnegöl kofte spagetti ve patlıcan salatasi ve tatlı olarak sutlacimiz var

Sabah sut aldım yogurt için
Poşette getiriyor adam
Ben tencereye bosaltirken yarisi dışına döküldü sutun
Sonra pişirirken taştı bi kismida öyle heba oldu kendimi günün beceriksizi ilan ediyorum

çok sinir bozucu ama temizleme kısmı

Hastane dönüşü arkadaşımın kızını eve bıraktık.(hastaneye tahliller ve anestezi dru için 344 tl ödedim )
Kaynım dondurma alalım dedi,
Abin bana yedirmez hasta olurum diye dedim güldü
Pazara uğradık.
Kestane mantarı,çeri domates salatalık,3 yufka,biraz beyaz peynir, biraz kuymaklık peynir (bunu kaynıma ödettim )
2 tane de kivi çaldım poşetinden
çilek
65 tl tuttu benimkiler.
Onu eve bırakıp kendim de evime geldim.
İftara yemeğim var biraz salataya ek yaparım ohhh miss...
Dinleneyim salonu silicem vileda ile hiç içime sinmiyor yaa

bende dün akşam fazla kaçırdım evde işk iftar olunca
2kase de sütlaç yedim çekirdek yedim 3 tane kahveli küçük gofret yedim 1 elma yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…