- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.081
Off süper görünüyor afiyet olsun canımFırın sütlaç lar eşimden
fındık ceviz kırıp robottan geçirdi süsleyecek birazdan
Yüzüğün hayırlı olsun canım güle güle kullanSelamlar kizlarrrrherkese iyi pazarlar
Hmmm fazla değilmis canim mesafe ama genel olarak trafik yogun mu acababende seviyorum araba kullanmayi çocuklugumdan beri hayalimdi arabam olsun istiyordum 2 sene önce nasip oldu çok şükür
Cok güzel görünüyor canım lezzeti nasildiben kabak pek sevmem açıkcası sadece mücverde seviyorum tuzlu kek de denemeidm hic
Asminim hamaratligına hayranim kuzucumhem iş hem eş hem çocuk hem mutfak süperwoman sın resmen
Bn ilk o ferrariyi aldım sonradan eratec cıktı dediğin gibi tepsiside var eratecin avantaj yani erateci bilmiyorum ama ferrari güzel pişiriyor lahmacun ve pizzalarıeratec canim, onun tepsiside var mis
Plaza hatunu olmanın böyle birşey olduğunu kimse söylemedi amaK kahvemsi mutluluk nerdesin nasılsın iyi misin kuzucum plaza hatunum özlettin kendinihala yoğun musun bazen begenilerini görüyorum seviniyorum keske daha sık gelebilsen yazabilsen
Çok güzel görünüyorlar oh missFırın sütlaç lar eşimden
sağolasın canım benim evet çok güzeller diÇok güzel görünüyorlar oh miss
Teşekkur ederim civcivim daha güzelleri senin olsunYüzüğün hayırlı olsun canım güle güle kullan
Tecrübelerini not aliyorum kuzucumBn ilk o ferrariyi aldım sonradan eratec cıktı dediğin gibi tepsiside var eratecin avantaj yani erateci bilmiyorum ama ferrari güzel pişiriyor lahmacun ve pizzaları
Oyyy kuzucumPlaza hatunu olmanın böyle birşey olduğunu kimse söylemedi ama
Topuklu ayakkabilarimla manzaraya karşı kahvemi içeceğim ve iki toplantıya girip geleceğim diye hayal ederken (şaka tabi burası) evde de bir calisma odam oldu
Sizi hep okuyorum canım ama hiç vakit kalmıyor ki yazayım
Hazirana kadar da böyle yoğunluk var.
Çok şükür iş olsun da yoğunluğa razıyım.
Ortam, çalıştığım insanlar çok iyi, mutlu gidiyorum ise
Ben de sizleri çok özledim
Ben fazla yapıp difrize atıyorum canım daha dün çıkardım lahmacun harika pişiriyor birgün yaptığımda toplu foto atarımGünaydın dostlar herkese mutlu haftalarbendeniz 2 hafta aranın ardından isime döndüm hem ozlemisim hem de yine dinlenemeden işe başladim işteyken izne çıkmak istiyorum izindeyken de bitsede işe dönsem diyorum bu ne yaman bi çelişki
Teşekkur ederim civcivim daha güzelleri senin olsun
Tecrübelerini not aliyorum kuzucumbelki ilerleyen zamanlarda bende böyle bisey düsunebilirim mutfaga merakli biri olarak
Oyyy kuzucumtek üzuldüğum nokta yogun olman canim yoksa işe mutlu gitmen iş arkadaşlarini iş ortamini sevmen harika bisey insanin sevdigi işi yapması ne kadar kıymetli ve zor bulunan bişey canimcim sen haketmiştin bunu
Tenkyu datlumramazan başladı ya hiç kahve içemedim biliyor musun?
iftarda yokuz, sahurda da içilmiyor.
Afiyet bal olsun
tuzlu kekim'le geldim eyy ahali hadiyin sahura
Elinize sağlık muhteşem olmuşlarFırın sütlaç lar eşimden
çok sinir bozucu ama temizleme kısmıSelam arkidisler
Ay ben kilo almaya başladım daha 1 hafta oldu ramazan baslayali bir kilo almisim bile
Bugünden itibaren bir dur demem lazım
Tabi götürdüm löp löp tatlilari olacağı bu
Aksama tarhana çorbası İnegöl kofte spagetti ve patlıcan salatasi ve tatlı olarak sutlacimiz var
Sabah sut aldım yogurt için
Poşette getiriyor adam
Ben tencereye bosaltirken yarisi dışına döküldü sutun
Sonra pişirirken taştı bi kismida öyle heba oldu kendimi günün beceriksizi ilan ediyorum
bir lahmacun sever olarak at fotolarını ve makinanın resminiBen fazla yapıp difrize atıyorum canım daha dün çıkardım lahmacun harika pişiriyor birgün yaptığımda toplu foto atarım
bende dün akşam fazla kaçırdım evde işk iftar oluncaSelam arkidisler
Ay ben kilo almaya başladım daha 1 hafta oldu ramazan baslayali bir kilo almisim bile
Bugünden itibaren bir dur demem lazım
Tabi götürdüm löp löp tatlilari olacağı bu
Aksama tarhana çorbası İnegöl kofte spagetti ve patlıcan salatasi ve tatlı olarak sutlacimiz var
Sabah sut aldım yogurt için
Poşette getiriyor adam
Ben tencereye bosaltirken yarisi dışına döküldü sutun
Sonra pişirirken taştı bi kismida öyle heba oldu kendimi günün beceriksizi ilan ediyorum
Evet özellikle ocaktaki kurumuş lekelerçok sinir bozucu ama temizleme kısmı
sıcak su dök ocağa daha kolay oluyor temizlemesi kağıt gibi kalkıyor yukarıEvet özellikle ocaktaki kurumuş lekeler
Söylene söylene temizledim napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?