- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.061
Teskkür ederim topraamm benimBirikimlerin bereketli olsun
Yüzüğünü de güle güle kullan çok beğendim çok zarif canim
Rica ederim kuzucum ne demekAminn inşallah canım.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Noluyor dostlar bu ramazan bizeSelam kizlarr
Ay bende çok halsiz oluyorum saat 2den sonra özellikle ayağa kalkamıyorum.
Sabahtan karniyarigi gullaci yaptım. Dünden çorba vardi birde bezelyeli havuçlu dereotu pilav yaptim yedik yuduk elime aldım kahvemi keyif zamani
Sahura da poğaça yapacagim insallah
ben arasıra gidiyorum canım zatenRica ederim kuzucum ne demekev is arasi ne kadar nasıldı arabayla işe gitmek bugün yollar biraz tenhadir sanirim
kızlar sahura ne yapacaksınız hiç karar veremedim ben derkennn
kabaklı taze soğan yapraklı tuzlu kek yapayım dedim ahahaha aklımla bin yaşayım
bide menemen ve kahvaltılıklar
oyyy yaşasınnn
Çok güzel görünüyor ellerine sağlıktuzlu kekim'le geldim eyy ahali hadiyin sahura
İyi pazarlarİyi pazarlar arkadaşlar
Nasıl gidiyor ramazan.
G3 ferrariyi mi diyorsun canım yada eratec olan bu yeni çıkanlarGünaydin kizlar
dün komsum bendeydi. Ise basladigimdan beri görüsememistik. Güzel oldu. Kiymali pide yapacaktim o gün, ama belki orucludur diye yapmadim. Dedim ev yemek kokar, zaten bide isden geliyor, dhad zor olur dedim.
Dünde oruclu degilmisaksam üstü obür komsumda geldi, saat 7de gittiler. Ardindan hamur yogurdum, cocugu uyutduktan sonra girisdim pidelere. O gün gelen komsularada yolladim, gece 11 de bitti isim
Bugün öglende karsi komsum bizi yemege davet ediyor. Esi rus, rus yemegi yapacaklarmis bize.
Bende birazdan hamur yogurup biraz ekmek yapim diyorum. Sacim halen tamirden gelmedi, krep makinesinin üstünde deniyecegim.
kücük pizza büyüklügünde tas firinlar satiliyor burda, ondan almayi düsünüyorum. Türkyede var mi onlardan? Gercekten iyi mi aceba?
Yan binadaki komsumun varmis, onu gördügümde sorcam.
Hmmm fazla değilmis canim mesafe ama genel olarak trafik yogun mu acababen arasıra gidiyorum canım zaten
ama cumartesi biraz tenhaydı
tahminen 4 5 km var arası belki 6.
çok seviyorum araba kullanmayı
Cok güzel görünüyor canım lezzeti nasildituzlu kekim'le geldim eyy ahali hadiyin sahura
Asminim hamaratligına hayranim kuzucumGünaydin kizlar
dün komsum bendeydi. Ise basladigimdan beri görüsememistik. Güzel oldu. Kiymali pide yapacaktim o gün, ama belki orucludur diye yapmadim. Dedim ev yemek kokar, zaten bide isden geliyor, dhad zor olur dedim.
Dünde oruclu degilmisaksam üstü obür komsumda geldi, saat 7de gittiler. Ardindan hamur yogurdum, cocugu uyutduktan sonra girisdim pidelere. O gün gelen komsularada yolladim, gece 11 de bitti isim
Bugün öglende karsi komsum bizi yemege davet ediyor. Esi rus, rus yemegi yapacaklarmis bize.
Bende birazdan hamur yogurup biraz ekmek yapim diyorum. Sacim halen tamirden gelmedi, krep makinesinin üstünde deniyecegim.
kücük pizza büyüklügünde tas firinlar satiliyor burda, ondan almayi düsünüyorum. Türkyede var mi onlardan? Gercekten iyi mi aceba?
Yan binadaki komsumun varmis, onu gördügümde sorcam.
hafta içi trafik çok yoğun 30 dk da gidiyoruz bu yolu servisle...Selamlar kizlarrrrherkese iyi pazarlar
Hmmm fazla değilmis canim mesafe ama genel olarak trafik yogun mu acababende seviyorum araba kullanmayi çocuklugumdan beri hayalimdi arabam olsun istiyordum 2 sene önce nasip oldu çok şükür
Cok güzel görünüyor canım lezzeti nasildiben kabak pek sevmem açıkcası sadece mücverde seviyorum tuzlu kek de denemeidm hic
Asminim hamaratligına hayranim kuzucumhem iş hem eş hem çocuk hem mutfak süperwoman sın resmen
eratec canim, onun tepsiside var misG3 ferrariyi mi diyorsun canım yada eratec olan bu yeni çıkanlar
yok canim ya hafta arasi esim temizlikle yemegi hal ediyorSelamlar kizlarrrrherkese iyi pazarlar
Hmmm fazla değilmis canim mesafe ama genel olarak trafik yogun mu acababende seviyorum araba kullanmayi çocuklugumdan beri hayalimdi arabam olsun istiyordum 2 sene önce nasip oldu çok şükür
Cok güzel görünüyor canım lezzeti nasildiben kabak pek sevmem açıkcası sadece mücverde seviyorum tuzlu kek de denemeidm hic
Asminim hamaratligına hayranim kuzucumhem iş hem eş hem çocuk hem mutfak süperwoman sın resmen
Tahmin ettim canim gebze trafiğinihafta içi trafik çok yoğun 30 dk da gidiyoruz bu yolu servisle...
kek in içi pişmedi hali ie bakamadım canım
sonradan bida pişirdim eşim güzeldi dedi
akşama ramazan pidesi yapmayı istiyorum.
kuru fasulye pilav tavuk yapıcam körili
salata işyerinden getirdim, biber kızartması var.
sütlaç istedim bide...
bizimde ilk arabamız 3 sene önce aldık,
ama değiştirmek istiyoruz.
bugun baktık hatta beğendim bitane
ama üste 40 45 bin daha eklememiz lazım.
Çok heves ettim ama bakalım nasip
Bende bakmıştım bi ara canım çok hoşuma gidiyor özeniyorum pizza tandırı ama elzem değil mutfağım kücük diye ağırdan alıyorumeratec canim, onun tepsiside var mis
Yaaa canımcim sizin eşlerinizin maşallahı varyok canim ya hafta arasi esim temizlikle yemegi hal ediyor
canım Allahım gönlünce versin inşallahTahmin ettim canim gebze trafiğinio yuzden sordum mesafeyi ama kisaymis servisle 30 dk aürmesi çok sıkıcı bizde servisde yok dolmus otobüs beklemekle geçiyordu zamanim araba almadan önce alınca nasıl bir konformuş anladim benimkinin büyük kredisi mayista bitiyor 1700 tl ama 1200 tl lik kredinin bitmesine 1 seneden fazla var daha belki ilerde bende değiştirir model yükseltirim diyorum sizinde aciliyeti yoksa fırsat kollayın bi yandan da birikime devam edin kuzucum
Bende bakmıştım bi ara canım çok hoşuma gidiyor özeniyorum pizza tandırı ama elzem değil mutfağım kücük diye ağırdan alıyorum
Yaaa canımcim sizin eşlerinizin maşallahı var
o calisirkende ben yapiyordum canim. Hayat müsterek. Ama evet cevreme bakinca, kendimi cok sansli his ediyorumTahmin ettim canim gebze trafiğinio yuzden sordum mesafeyi ama kisaymis servisle 30 dk aürmesi çok sıkıcı bizde servisde yok dolmus otobüs beklemekle geçiyordu zamanim araba almadan önce alınca nasıl bir konformuş anladim benimkinin büyük kredisi mayista bitiyor 1700 tl ama 1200 tl lik kredinin bitmesine 1 seneden fazla var daha belki ilerde bende değiştirir model yükseltirim diyorum sizinde aciliyeti yoksa fırsat kollayın bi yandan da birikime devam edin kuzucum
Bende bakmıştım bi ara canım çok hoşuma gidiyor özeniyorum pizza tandırı ama elzem değil mutfağım kücük diye ağırdan alıyorum
Yaaa canımcim sizin eşlerinizin maşallahı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?