- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.041
Ilk sayfaya ekledim noracim bereketli olsunkaramelli_turta bende 1 gram altın aldım nisan ayı birikimim olsun 465 ten
Allah kabul etsin hayrını canım benim.Selâm kızlar.
Ramazan orucu hafiften beni de çarptı, dün biraz halsizlik oldu ama baş agrım geçti.
Filtremi göndereceğim bugün ihtiyacı olan bir aile buldum iki küçük çocuklu çalışamayan bir anneye vereceğim, babalari 36 yaşında kanserden olmus yakin zamanda.
Hatta parasaldurum insta hesabinda paylaşmıştı dün.
Isteyene özelden bilgilerini gönderebilirim dilerseniz.
Yarın akşamdan itibaren bende evimde iftar yapacağım
Üç gün önce aracimiz arizalandi bir miktar ödeme yaptik onun için.
Eh bu hatun acil durum parasi ile de altın alinca eksilerden hallettik toplamda 2.600tl.
Araç ihtiyaç olduğu için bize, mecbur yaptırılacak.
Mayis ayi birikimi araca gitti diyelim
Sağol noracim.Allah kabul etsin hayrını canım benim.
Fitre ve Zekat a çok özen gösteriyor um bende.
bu sene Kaynıma vereceğim 400 bin civarında borcu var, Allah ödeme kolaylığı versin.
Hayır birşey alsan da ödesen tamam.
dükkan açtı ve maalesef pandemi onları vurdu ve çok zarar etti kapattı
şu bilindik markanın şubesiSağol noracim.
Ya çok üzüldüm kaynina.
Ama böyle olacağını bilse girişmezdi o da.
Ins tez elden ödenir biter.
Şu dolandırıcı arkadaşı öteki dünyada nasil verecek acaba hesabınılu
şu bilindik markanın şubesi
künefeci açtı canım.
işleri çok iyiydi o esnada 15 senelik arkadaşı dolandırdı
pandemi de vurunca işte maalesef borç katladı.
aylık 30 bin kira geliyordu, dükkan kapalı ama kira işledi.
5 6 arkdaş ortak açmışlar dı.
hepsinin borcu var ama en çok kaynımın
Devamlı künefe yapıyor ya bize işte o yüzden, eğitimimi almıştı dükkan açmadan önce.
sağolasın canım inşallah feraha çıkar.
Cok teşekkurler noramooo harikasın canım
güle güle kullan yüzüğü nü de,
Senin gibi çok zarif o da...
Bereketli olsun canimcim seninde birikiminkaramelli_turta bende 1 gram altın aldım nisan ayı birikimim olsun 465 ten
Ooooo menü hazirligina bakgünaydın kızlar bugun erken kalkmadım
11 e kadar uyudum.erken uyandım ama inatla kalkmadım.
sahurda kahvaltılık ve patates li kaşar yaptım çay ile yedik.
yalnız hiç su içmedim ilaç da içmedim,
inşallah ağrım tutmaz ya...
işe arabayla gitmeyi düşünüyorum bakalım
yarın evde ilk iftarımız
kocam kuru fasulye pilav
bende körili tavuk istiyorum
sufle veya fırın sütlaç istedim kocamdan
Oooo süper canim hayirli uğurlu bereketli olsunSelam arkadaşlarbenim plan tuttu. ayda bir gram altın için 8 kişi (hayali) bir tek ev sahibiyle konuştum sağolsun hemen tamam dedi ve bı gün sonra da kapıya geldi.
Eşimde artık iyice emin oldu.her ayın on beşi alacak altını eşim, birde eşimin iş arkadaşının esiylende ortak kumpas kurdukher ayın 2 sinde 2 yüz TL diye gün 6 kişilik eşim verecek onuda.
Sağolasin turtisim Allah razi olsun daha güzelleri senin olsunSelâm tobosolum
Oh gözlerimiz şenlendi çok zarif güle güle kullan canım, anneciğinin de kesesine bereket.
Hayırlısı olsun kuzucum canınız sağolsunSelâm kızlar.
Ramazan orucu hafiften beni de çarptı, dün biraz halsizlik oldu ama baş agrım geçti.
Filtremi göndereceğim bugün ihtiyacı olan bir aile buldum iki küçük çocuklu çalışamayan bir anneye vereceğim, babalari 36 yaşında kanserden olmus yakin zamanda.
Hatta parasaldurum insta hesabinda paylaşmıştı dün.
Isteyene özelden bilgilerini gönderebilirim dilerseniz.
Yarın akşamdan itibaren bende evimde iftar yapacağım
Üç gün önce aracimiz arizalandi bir miktar ödeme yaptik onun için.
Eh bu hatun acil durum parasi ile de altın alinca eksilerden hallettik toplamda 2.600tl.
Araç ihtiyaç olduğu için bize, mecbur yaptırılacak.
Mayis ayi birikimi araca gitti diyelim
Biraz geç kalınmış olsam daAkilli ,hesaplı kadinlarin hâli bir başka oluyor
Sen yolu alir gidersin artikBiraz geç kalınmış olsam dabu manevrayla yürürüm artık bu arada iyi ki varsınız çok teşekkür ederim
Amin canım inşallah.Şu dolandırıcı arkadaşı öteki dünyada nasil verecek acaba hesabını
Kaç kişinin cani yanmış.
Pandemide herşey zorlaştı.
Rabbim ferahlık versin inş
olsun olsun neden hem geç olsun,hepsi olur zamanla devam devamBiraz geç kalınmış olsam dabu manevrayla yürürüm artık bu arada iyi ki varsınız çok teşekkür ederim
sende yap kuzum zaman bol nasılsa evdesin şimdilikCok teşekkurler noramo senin güzelliğin zerafetin daha güzelleri senin olsun
Bereketli olsun canimcim seninde birikimin
Ooooo menü hazirligina bakcanımı çektirdin kuzu şimdiden akşama da daha çok var
Devam aynen hep ileri arş arş ileriolsun olsun neden hem geç olsun,hepsi olur zamanla devam devam
Yapiyorum kuzu evdeyken canim ne istiyorsasende yap kuzum zaman bol nasılsa evdesin şimdilik
Afiyet olsun kuzucum iyi olmuş pide ile kahvalti yapmayi severim bende ramazanda iftardaişe arabayla geldim acemiyim daha
geri geri parkta zorlanıyor um ama çalışırsam bunu olur
işyeri yemeklerimiz güzel değil evden kahvaltılık getirdim
arkadaş ta pide almış bize iftara
Üzüldüm canım inan kayninin durumunaAmin canım inşallah.
Temiz insanlar hak hukuk yemeyen insanlar,ama geldi işte başımıza.
Canı sağolsun ödenir zor da olsa...
Birikimlerin bereketli olsunGünaydin dostlar herkese iyi h sonlariramazan benim düzenimi fena sarsti siz ne durumdasıniz ☺
karamelli_turta elim bos gelmedim benim birikimime 1 adet tam altin ve 20 $ ekler misin annecigim sağolsun tam altin hediye etti iyi ki seni doğurmusum diyerek kumbaramdaki bozukluklardan 20 $ yaptim ha birde birikime dahil mi bilemem ama yüzük aldım görselini de paylasayim
Eki Görüntüle 2827719
ramazan başladı ya hiç kahve içemedim biliyor musun?Selam kizlarr
Ay bende çok halsiz oluyorum saat 2den sonra özellikle ayağa kalkamıyorum.
Sabahtan karniyarigi gullaci yaptım. Dünden çorba vardi birde bezelyeli havuçlu dereotu pilav yaptim yedik yuduk elime aldım kahvemi keyif zamani
Sahura da poğaça yapacagim insallah
Aminn inşallah canım.Yapiyorum kuzu evdeyken canim ne istiyorsagündüz canim bi sürü şey cekiyor akşam iftar olunca tikanip kaliyorum sıvı tüketmekten yemege gecemiyorum
Afiyet olsun kuzucum iyi olmuş pide ile kahvalti yapmayi severim bende ramazanda iftarda
Üzüldüm canım inan kayninin durumunasadece pandemiden olsa sıkıntıları Allah var bu kadar üzülmezdim kötü insanlarla karşilasmasi daha üzücü dilerim bu hayattayken o sahtekarin yaptıgı yanina kalmaz sağlıkla tez vakitte kayninda borcunu öder hayatta hepimizin karşisina turlü türlü zorluklar çıkıyor pes etmemek yıkılmamak önemli olan şu günleri geride birakinca o da işlerini düzelticektir Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?