- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.141
Cok gecmis olsun canim Allah şifa versiniyiyim kızlar 3 sate yakın sürdü 4 ü gece çıktım
Dua ettiniz Allah razı olsun
Ellerinize sağlık kizlar afiyet bal olsun.Akşam pidelerin yanına baklava yaptım desem. Nereye kilo verilecek. Almasam şükür diyeceğim. Uyku düzeni kötü evet. Ben tek tutarken yiyip yatardim,çok da rahat olurdu.
Geçmiş olsun noracim acil şifalar diliyorumiyiyim kızlar 3 sate yakın sürdü 4 ü gece çıktım
hangisini kullandilar canim? bende yakinda olabilirmisim isimden dolayiYazmayi unuttum, gecen persembe ilk asiyi oldum. Biraz kol agrisi ve uyku dişinda yan etkisi olmadı.
ardindan daha iyi olacaksiniyi akşamlar kızlar
gidip araba baktık
beğendik,bizimkininde satmaya karar verdik.
bugun banyoyu yıkadım paspas yaptım
yemeklerim vardı corba salata meze yaptım
eşimin yaptığı sütlaç ve arkadaşımın yaptığı baklava vardı.
9 gibi uyuyakalmışım kardeşim uyandurdı.
hazırlık yapacağım.
bugun kendime pijama ,atlet, yazlık gömlek, çorap
yeğenime kısa kollu eşofman takımı aldım
188 tl ödedim.
marketten dondurma krema salam aldım 32 de orası tuttu
12 ye kadar birşeyler yemek içmek serbest.
bugun de dahil hep orucumu tutabildim
Hakkınızı helal edin çok korkuyorum.
oy canim cok ama cok sevindim senin icinSelam kızlar
Inşallah hepiniz iyisinizdir okuyup geçiyorum zaman bulamıyor insan inanın bugün biraz dışarı çıktık iyi oldu bize vallahi
Uzun zamandır ev arıyorduk cok şükür bulduk 10 gün sonra da taşınıyoruz bir yandan mutlu bir yandan üzüntüluyum çok alıştım buraya çünkü mutlu olduğum taraf ise 2 oda bir salonlu ve mutfağın ayrı olduğu bir ev olması çünkü şuan kaldığım yer tek odaydı hayırlısı olsun inşallah artık hakkımızda
Iyi akşamlar herkese
gecmis olsun canimiyiyim kızlar 3 sate yakın sürdü 4 ü gece çıktım
Hepinizi seviyorum Allah razı olsun
o kadar arayan soran mesajlar atan oldu ki,
Burası Birikim topiği ya hanı...
Bende iyi insanlar biriktirmişim....
Gerçekten biriktirmişim...
Akşam nöbetine gelen Kendi gibi kalbide güzel olan hemşire,
gidin dinlenin birde kahve için çok canım çekti dedim diye
Refakatçi m le bana Kahve yapmış
Burası nasıl güzel bir hastane yaa,
tertemiz ve Hizmetlisi den Memuruna,hemşiresi ne,Doktoruna mükemmel ilgili ve de nazikler...
İyiki burayı tercih etmişim...
Hepinizi seviyorum Allah razı olsun
tertemiz ve Hizmetlisi den Memuruna,hemşiresi ne,Doktoruna mükemmel ilgili ve de nazikler...
Aztra oldum Asmincin, burda işı sırası 35 şere indi.hangisini kullandilar canim? bende yakinda olabilirmisim isimden dolayi
Çok geçmiş olsun N nora iyi olmana çok sevindimHepinizi seviyorum Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun saricivcivv
Güle güle oturun inş
Çok teşekkür ederim canım inşallah Rabbim herkesin yuvasına mutluluk huzur ve sağlık versin inşallah aynen zor oluyor inanki hoc bir düzenim yoktu kızım her yere gidiyordu elliyordu herşeyi artık herşey ayrı ayri inşallahS Saricivcivim1 hayırlı olsun. Bebek gelmeden çok iyi olmuş bence. Rahatça yerleşirsin. Dar evde düzen olmuyor kolay kolay. Hele ki çocuk varsa daha zor. İnşallah çok huzurlu,mutlu olursunuz yeni evinizde.
Daha iyi olman dileği ile canım geçmiş olsuniyiyim kızlar 3 sate yakın sürdü 4 ü gece çıktım
Inşallah canım çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım inşallahoy canim cok ama cok sevindim senin icincok mutlu olursunuz yeni evinizde insallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah Rabbim hepimizin yuvasına mutluluk huzur ve sağlık versin inşallahSelamlar kızlar herkese iyi akşamlarokudum geldim tüm msj larinizi
Sizenora2010 dan sevgiler selamlar getirdim çok şükur iyi kismetse yarin taburcu oluyor noracığımız
S Saricivcivim1 kuzucum hayirli olsun yeni eviniz ailenize şans mutluluk getirsin
şimdiki evin küçük müşÇok teşekkür ederim canım inşallah Rabbim hepimizin yuvasına mutluluk huzur ve sağlık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?