- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.161
cok iyi ilerlediniz canim. Almanya cok yavas halenAztra oldum Asmincin, burda işı sırası 35 şere indi.
Aynen sadece bir oda mutfağı üstündeydi rahatliyacagima eminim insallaj allahın izni ileşimdiki evin küçük müş
buyuk ferah eve geçmeye ben çok sevindim
fırında tavuk yap hala vaktin varIftara ne yapsam diye düşünüyorum
Rabbim daha iyi etsin canım kendini yorma tam iyileşene dekfırında tavuk yap hala vaktin var
kızlae ben eve geldim.
arkadaşımın kızı da bende uykusuzduk bu sırada arkadaşım aradı,
işten çıkıp biraz uyumuş geldi
yemeklerimiz i yaptı,
sadece fırına süreceğim tavuklu patatesi...
Cacık için de ben doğradım o yoğurtla dı.
İşini bitirdi gitti,Canımın içi,daha önce Ameliyat olduğumda gene ilk o koşmuştu.
ilaçlarım 150 tuttu,
bizimkileri Pasta almaya yolladım bakalım,
ağrılarım oluyor tabi,
1 kase çorba içtim az çilek yedim
3 5 tane iyi çiğneyerek fındık yedim.
Hamdolsun ya...
Daha iyi olacaksın insallah canimfırında tavuk yap hala vaktin var
kızlae ben eve geldim.
arkadaşımın kızı da bende uykusuzduk bu sırada arkadaşım aradı,
işten çıkıp biraz uyumuş geldi
yemeklerimiz i yaptı,
sadece fırına süreceğim tavuklu patatesi...
Cacık için de ben doğradım o yoğurtla dı.
İşini bitirdi gitti,Canımın içi,daha önce Ameliyat olduğumda gene ilk o koşmuştu.
ilaçlarım 150 tuttu,
bizimkileri Pasta almaya yolladım bakalım,
ağrılarım oluyor tabi,
1 kase çorba içtim az çilek yedim
3 5 tane iyi çiğneyerek fındık yedim.
Hamdolsun ya...
Afiyet olsun süper menüSelâm kızlar
Bir hafta daha bitti bitiyor.
Yemekleri hazirladik iftari bekliyoruz
Patlıcan kebabı,pilav,cacik ve sütlaç var.
Ben düşük ayara para vermem. Şahsi fikrim tabii. 22 ayar altında hep zarar ediyor insan. Olaki sıkıldı insan ya da değiştirmek istedi yok parasına geri alıyorlar.Hanımlar merhaba nasılsınız
Sizlere bir şey danışmak istiyordum
Önceleri yatırım aracı olarak altını kullanırken ziynet olmayan çeşitlerini tercih ediyordum gram çeyrek ata lra gibi.
Şimdilerde ziynet olarak alıp takmak istiyorum ama kibar zarif şeyler günlük kullanıma uygun olafak şekilde.
Sizce bu takmak için aldıklarimi düşük ayar mi almali uzun süreli kullanım için düşünüyorum
Evet bende kafamda hangisi mantıklı olur diye düşünüyorum açıkçası. Çevremdeki insanlar 22 ayar bilezik almıştım geçmiş senelerde 12 gram 3 Bin kadar.Ben düşük ayara para vermem. Şahsi fikrim tabii. 22 ayar altında hep zarar ediyor insan. Olaki sıkıldı insan ya da değiştirmek istedi yok parasına geri alıyorlar.
Çok geçmiş olsun canımiyiyim kızlar 3 sate yakın sürdü 4 ü gece çıktım
Dua ettiniz Allah razı olsun
Amin canımAfiyet olsun süper menüAllah kabul etsin oruçlarımızı
Bizimde menümüz;
Nohut yemegi
Kıymalı makarna
Yogurt
Salata
Güllaç
Merhaba tobosolumSelamlar kizlarrr ben geldim ☺hepinizin ve çocuklarinizin 23 nisan ı kutlu olsun
Cok sessiz buralar hem ramazanin hem ekonominin etkisi sanirim
Bendeniz dünden beri çok yoğundum dostlardün babamin ölüm yıldönümüydü 5 yıl gecti onsuz bugünde toprağa vermemizin yıldönümüydü
Nohutlu tavuklu pilav ve tatli yapip dağittım dün abimlere ve uzak mesafedeki tanidiklara arabayla gidip verdim bugünkü yasaklarda zor olur götürmek diye bugünde komsulara dağittim çok şükür babacığımın ruhuna gitsin inşallah
Oh menuler çok güzelİyi akşamlar kızlar.
Herkese hayırlı iftarlar
Bende de ezogelin çorba, fırında patates köfte,pide ve turşu var.
Ben imkanım olduğunda alıyorum canım ya seviyorum da, genelde sade sıkılmayacağım modeller seçiyorum ama. Birikime zaten devam edersin, imkanın ve hevesin varsa al derim ben gelinine saklarsınEvet bende kafamda hangisi mantıklı olur diye düşünüyorum açıkçası. Çevremdeki insanlar 22 ayar bilezik almıştım geçmiş senelerde 12 gram 3 Bin kadar.
Şuan 12 gram 5 binden fazla ama hiç takmıyorum neredeyse. Ve insanların bilesik oldu mu gözüne çok gözüküyor. Ama ben bilinsin istemiyorum
Açıkçası alırsam satmam diye düşünüyorum düşük ayar olsa da
Mekanı cennet, toprağı kadar sizlerin ömrü olsun canımSelamlar kizlarrr ben geldim ☺hepinizin ve çocuklarinizin 23 nisan ı kutlu olsun
Cok sessiz buralar hem ramazanin hem ekonominin etkisi sanirim
Bendeniz dünden beri çok yoğundum dostlardün babamin ölüm yıldönümüydü 5 yıl gecti onsuz bugünde toprağa vermemizin yıldönümüydü
Nohutlu tavuklu pilav ve tatli yapip dağittım dün abimlere ve uzak mesafedeki tanidiklara arabayla gidip verdim bugünkü yasaklarda zor olur götürmek diye bugünde komsulara dağittim çok şükür babacığımın ruhuna gitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?