Iftara ne yapsam diye düşünüyorum
fırında tavuk yap hala vaktin var

kızlae ben eve geldim.
arkadaşımın kızı da bende uykusuzduk bu sırada arkadaşım aradı,
işten çıkıp biraz uyumuş geldi
yemeklerimiz i yaptı,
sadece fırına süreceğim tavuklu patatesi...
Cacık için de ben doğradım o yoğurtla dı.
İşini bitirdi gitti,Canımın içi,daha önce Ameliyat olduğumda gene ilk o koşmuştu.
ilaçlarım 150 tuttu,
bizimkileri Pasta almaya yolladım bakalım,
ağrılarım oluyor tabi,
1 kase çorba içtim az çilek yedim
3 5 tane iyi çiğneyerek fındık yedim.
Hamdolsun ya...

Rabbim daha iyi etsin canım kendini yorma tam iyileşene dek
Hemen çok az dolma yaptım canım kuru dolma bizde daha iftar olmadı

Daha iyi olacaksın insallah canim

Selam kızlar
23 Nisan herkese kutlu olsun
Bugun kapanma olacağını öğrenince dun cocukalri aldm annemlerle koye gittik ağaçlar cicek açmış hersey cok guzeldi baya eğlendiler hava aldılar cok iyi oldu aksama geldim evde yemek yok tabi. Etliekmek ve lahmacun söyledik artık.
Bugünde tarhana çorbası kuzu etli türlü pilav salata yapciim. 1 hafta kadar oruç iznine ayrıldım malesef

Hanımlar merhaba nasılsınız
Sizlere bir şey danışmak istiyordum
Önceleri yatırım aracı olarak altını kullanırken ziynet olmayan çeşitlerini tercih ediyordum gram çeyrek ata lra gibi.

Şimdilerde ziynet olarak alıp takmak istiyorum ama kibar zarif şeyler günlük kullanıma uygun olafak şekilde.
Sizce bu takmak için aldıklarimi düşük ayar mi almali uzun süreli kullanım için düşünüyorum

Selâm kızlar
Bir hafta daha bitti bitiyor.
Yemekleri hazirladik iftari bekliyoruz
Patlıcan kebabı,pilav,cacik ve sütlaç var.
Afiyet olsun süper menüAllah kabul etsin oruçlarımızı
Bizimde menümüz;
Nohut yemegi
Kıymalı makarna
Yogurt
Salata
Güllaç

Ben düşük ayara para vermem. Şahsi fikrim tabii. 22 ayar altında hep zarar ediyor insan. Olaki sıkıldı insan ya da değiştirmek istedi yok parasına geri alıyorlar.

Ben düşük ayara para vermem. Şahsi fikrim tabii. 22 ayar altında hep zarar ediyor insan. Olaki sıkıldı insan ya da değiştirmek istedi yok parasına geri alıyorlar.
Evet bende kafamda hangisi mantıklı olur diye düşünüyorum açıkçası. Çevremdeki insanlar 22 ayar bilezik almıştım geçmiş senelerde 12 gram 3 Bin kadar.
Şuan 12 gram 5 binden fazla ama hiç takmıyorum neredeyse. Ve insanların bilesik oldu mu gözüne çok gözüküyor. Ama ben bilinsin istemiyorum

Açıkçası alırsam satmam diye düşünüyorum düşük ayar olsa da

Selamlar kizlarrr ben geldim ☺ hepinizin ve çocuklarinizin 23 nisan ı kutlu olsun
Cok sessiz buralar hem ramazanin hem ekonominin etkisi sanirim
Bendeniz dünden beri çok yoğundum dostlar dün babamin ölüm yıldönümüydü 5 yıl gecti onsuz bugünde toprağa vermemizin yıldönümüydü
Nohutlu tavuklu pilav ve tatli yapip dağittım dün abimlere ve uzak mesafedeki tanidiklara arabayla gidip verdim bugünkü yasaklarda zor olur götürmek diye bugünde komsulara dağittim çok şükür babacığımın ruhuna gitsin inşallah

Afiyet olsun süper menüAllah kabul etsin oruçlarımızı
Bizimde menümüz;
Nohut yemegi
Kıymalı makarna
Yogurt
Salata
Güllaç
Amin canım
Senin menü de güzel nohut severim.
Gullaci da geçen hafta yapmistim insanın canı herşeyi istiyor oruçluyken

Merhaba tobosolum
Babaciginin mekanı cennet olsun,her kelimen onu ne kadar özlediğini anlatiyor..
Insan sevdiği insanı kaybedince hep dunmus gibi hissediyor.
Rabbim hayrini kabul etsin canım.

Ben imkanım olduğunda alıyorum canım ya seviyorum da, genelde sade sıkılmayacağım modeller seçiyorum ama. Birikime zaten devam edersin, imkanın ve hevesin varsa al derim ben gelinine saklarsın

Mekanı cennet, toprağı kadar sizlerin ömrü olsun canım Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…