- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.301
Alamadik alamadik kahvemsim.Ayyyy nerden hatırladın
Yalnız bir yıl geçti bu olaydan ve biz yine bir arpa boyu yol alamadık hastalıkta
Çok geçmiş olsun. Sağlığınıza dikkat edin...Bu covid en yakınımızdaki insanlara bile mesafe koydu. Ben de çok ayrı kaldım ailemden. Zaten başka şehirde yalnızken bu şekilde hiç kimseyle gorusemiyorsunİki kez çovit gecirdim..memlekete gitmedim.
Bende daha gerginim çünkü gecen sene annem yanımdaydı. Şimdi gidemedim ya covitliysem diye.bugun midem kötü.yarin temizliğe giricem.
Durum hepimizde ayni tatlu.karamelli_turta altın uçuyor resmen artık ve ben ayda ne grammar aldigimi bilirim. Şimdi zor kapatıyorum ayı.
Bir miktar gümüş alayim diyorum
Çok teşekkür ederim.ilki Kasım'da ikinci Nisan başı yani ama test yapmadık bütün okul grip olduk tesadüf olamaz aynı anda olması testler negatifti fakat doktor yanıltıcı olabilir demistiÇok geçmiş olsun.
Ne kadar arayla geçirdin?
Bende aralik ayi sonunda geçirdim.
Çok teşekkür ederim.malesef öyle.bitsede kurtulsak su salgindanÇok geçmiş olsun. Sağlığınıza dikkat edin...Bu covid en yakınımızdaki insanlara bile mesafe koydu. Ben de çok ayrı kaldım ailemden. Zaten başka şehirde yalnızken bu şekilde hiç kimseyle gorusemiyorsun
bende aralık ayı sonu Ocak başı geçirdim 7nocak iş başıydı.kötü günlerdi Allah bidaha yaşatmasınÇok geçmiş olsun.
Ne kadar arayla geçirdin?
Bende aralik ayi sonunda geçirdim.
Tarifi yazarsanız bende denerim evdeyiz artık.zayifimda yesem bişey olmazNeyse ,müslümana umutsuzluk yakışmaz.
Akşama eşim nöbette,onun yanına bir şeyler hazırladım.
Zeytinyağlı pırasa var, büyük kuzum fırında kızartma istedi,onu yaparım .bize yeter. Cok çeşit aranmıyor ramazanda.
mavimli cigimin yerfistikli kurabiyesini yapacağım tatlı olarak. Çok sevdi bizimkiler.
Amin inşallahbende aralık ayı sonu Ocak başı geçirdim 7nocak iş başıydı.kötü günlerdi Allah bidaha yaşatmasın
Benimde 24 aralikta testim pozitif cikti.bende aralık ayı sonu Ocak başı geçirdim 7nocak iş başıydı.kötü günlerdi Allah bidaha yaşatmasın
Bereketli olsun canım ekliyorumSelam kizlar
Colombre ben de tesadüf bugün fistikli kurabiye yaptim uzun zamandan sonra
karamelli_turta 5 gram altin aldim bugün. Mayisa yaz istersen. Biraz da lot aldim hisseler düsmüsken.
24 aralık da işyeri bizi temaslı olarak eve gönderdi 26 sı test yapıldı işyeri eve ekip yollladı negatif.belitirer artınca devleti aradım 28i tekrar test yapıldı pozitifBenimde 24 aralikta testim pozitif cikti.
Gerçekten kötüydü.
Bereketli olsun canım ekliyorum
birikimin hayırlı olsun canım.Selam kizlar
Colombre ben de tesadüf bugün fistikli kurabiye yaptim uzun zamandan sonra
karamelli_turta 5 gram altin aldim bugün. Mayisa yaz istersen. Biraz da lot aldim hisseler düsmüsken.
bizim bölgede cok kene var canim. Doktorlar üc yasinda tavsiye ediyorlarGecmis olsun. Doktor mu tavsiye etti? Biz genelde bahcedeyiz ama kene görmedim burda. Ormanda olabilir bilemedim.
kiz güzeldi ya
Bir fincan(Nescafe fincanı)katkisiz doğal parçacıklı fıstık ezmesi, bir fincana yakın esmer şeker (orijinal tarifte bire bir ölcü, ben şekeri daha az koyuyorum) ve bir yumurta. Hepsi bu kadar. Yumurtayı şekerle iyice çırp,fıstık ezmesiyle karıştır, fırın kağıdına kaşıkla koy, 180 derede 10 dakikaya hazır. Fırından çıktığında yumuşak olacak sonradan sertlesiyor.Tarifi yazarsanız bende denerim evdeyiz artık.zayifimda yesem bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?