İki kez çovit gecirdim..memlekete gitmedim.
Bende daha gerginim çünkü gecen sene annem yanımdaydı. Şimdi gidemedim ya covitliysem diye.bugun midem kötü.yarin temizliğe giricem.
Çok geçmiş olsun. Sağlığınıza dikkat edin...Bu covid en yakınımızdaki insanlara bile mesafe koydu. Ben de çok ayrı kaldım ailemden. Zaten başka şehirde yalnızken bu şekilde hiç kimseyle gorusemiyorsun

Çok geçmiş olsun.
Ne kadar arayla geçirdin?
Bende aralik ayi sonunda geçirdim.
Çok teşekkür ederim.ilki Kasım'da ikinci Nisan başı yani ama test yapmadık bütün okul grip olduk tesadüf olamaz aynı anda olması testler negatifti fakat doktor yanıltıcı olabilir demisti

Çok teşekkür ederim.malesef öyle.bitsede kurtulsak su salgindan

Neyse ,müslümana umutsuzluk yakışmaz.
Akşama eşim nöbette,onun yanına bir şeyler hazırladım.
Zeytinyağlı pırasa var, büyük kuzum fırında kızartma istedi,onu yaparım .bize yeter. Cok çeşit aranmıyor ramazanda.
mavimli cigimin yerfistikli kurabiyesini yapacağım tatlı olarak. Çok sevdi bizimkiler.

Tarifi yazarsanız bende denerim evdeyiz artık.zayifimda yesem bişey olmaz

Benimde 24 aralikta testim pozitif cikti.
Gerçekten kötüydü.

Bereketli olsun canım ekliyorum
24 aralık da işyeri bizi temaslı olarak eve gönderdi 26 sı test yapıldı işyeri eve ekip yollladı negatif.belitirer artınca devleti aradım 28i tekrar test yapıldı pozitif

Selam kizlar
Colombre ben de tesadüf bugün fistikli kurabiye yaptim uzun zamandan sonra
karamelli_turta 5 gram altin aldim bugün. Mayisa yaz istersen. Biraz da lot aldim hisseler düsmüsken.
birikimin hayırlı olsun canım.
ben şuan duraklamadayım.17 günlük maaş yatacak tı,avans yattı 15 inde.
belki 700 800 anca yatar.
sonrası hep ssk yatıracak rapor paralarını
hayırlısı artık.

Tarifi yazarsanız bende denerim evdeyiz artık.zayifimda yesem bişey olmaz
Bir fincan(Nescafe fincanı)katkisiz doğal parçacıklı fıstık ezmesi, bir fincana yakın esmer şeker (orijinal tarifte bire bir ölcü, ben şekeri daha az koyuyorum) ve bir yumurta. Hepsi bu kadar. Yumurtayı şekerle iyice çırp,fıstık ezmesiyle karıştır, fırın kağıdına kaşıkla koy, 180 derede 10 dakikaya hazır. Fırından çıktığında yumuşak olacak sonradan sertlesiyor.
Afiyet olsun mavi aşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…