- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.321
una ne gerek var canoKek yapacaktım un yoktu bir an da dankkkkkkk dedi bir ses
Çok teşekkür ederimBir fincan(Nescafe fincanı)katkisiz doğal parçacıklı fıstık ezmesi, bir fincana yakın esmer şeker (orijinal tarifte bire bir ölcü, ben şekeri daha az koyuyorum) ve bir yumurta. Hepsi bu kadar. Yumurtayı şekerle iyice çırp,fıstık ezmesiyle karıştır, fırın kağıdına kaşıkla koy, 180 derede 10 dakikaya hazır. Fırından çıktığında yumuşak olacak sonradan sertlesiyor.
Afiyet olsun mavi aşk
Marifetli kocanin resmisi bu hiç kiskanmadik noracimBulgur pilavı yaptı sebzeli
yan komşum etli patates yemeği yollamış tı dün o vardı
çorba iftarda yedik.
Kek istedim koca dan,bol fındıklı cevizli havuçlu
enfes olmuş
çok yapar canım sağolsun, normalde de yapar.Marifetli kocanin resmisi bu hiç kiskanmadik noracim
Afiyet olsun canım
60 yaslara yaklastik. 82 millyon insandan 11 millyonu asi oldu su an. Mayisin sonunda 50 millyon biontec asisi daha gelecekmis, ozaman hizlancakmis asilama.Alman dostlarimiz aşılanma hiziniz nasil kac yaş civarinda şu ara sira ve tek çeşit aşı mi kullanılıyor ülkede? Yani pfizer bionteck mi
Yaş ortalaması yüksek diye biliyorum almanyayi.60 yaslara yaklastik. 82 millyon insandan 11 millyonu asi oldu su an. Mayisin sonunda 50 millyon biontec asisi daha gelecekmis, ozaman hizlancakmis asilama.
Bizde bir cok cesit asi var. Su sn asiyi secemiyorsun ama red edip yine beklemege gece biliyorsun, istedigin asi teklif olana kadar.
canim hamilelere hic bir asi verilmiyor burda!Yaş ortalaması yüksek diye biliyorum almanyayi.
Sizde de aşılanma yavaş.
Bizim iki çeşit şu an aşı.
Annem babam,kv üçü de oldu.
Bizde 50 yaş üzerine sıra geldi randevu alabilene.
Kardeşim de dr u ile görüşmüş bebis bekliyor ya dru kesinlikle sana tavsiye ediyorum demis bir marka için.
Nohutla yapacagim
Canım aslında pek tavsiye etmiyorlar. Sonuçta nasıl etki gösterecek bizler de bile belli değil.. Yaptıracak miYaş ortalaması yüksek diye biliyorum almanyayi.
Sizde de aşılanma yavaş.
Bizim iki çeşit şu an aşı.
Annem babam,kv üçü de oldu.
Bizde 50 yaş üzerine sıra geldi randevu alabilene.
Kardeşim de dr u ile görüşmüş bebis bekliyor ya dru kesinlikle sana tavsiye ediyorum demis bir marka için.
Bizdede durum hiç iç acıcı değil ama bu gidişle açıyorlar her yeri şubattan beri kapalı olan her yer 20 güne açılıyorAlman dostlarimiz aşılanma hiziniz nasil kac yaş civarinda şu ara sira ve tek çeşit aşı mi kullanılıyor ülkede? Yani pfizer bionteck mi
Kendi dr u kardesimin geçmiş hikayesini ve kullandığı ilaçları biliyor bu yüzden ona önermiş.Canım aslında pek tavsiye etmiyorlar. Sonuçta nasıl etki gösterecek bizler de bile belli değil.. Yaptıracak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?