Bulgur pilavı yaptı sebzeli
yan komşum etli patates yemeği yollamış tı dün o vardı
çorba iftarda yedik.
Kek istedim koca dan,bol fındıklı cevizli havuçlu
enfes olmuş
birazını da yan komşuya gönderdim

Eklentiler

• IMG-20210430-WA0035.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG20210430205008.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 48
Çok teşekkür ederim

Bulgur pilavı yaptı sebzeli
yan komşum etli patates yemeği yollamış tı dün o vardı
çorba iftarda yedik.
Kek istedim koca dan,bol fındıklı cevizli havuçlu
enfes olmuş
Marifetli kocanin resmisi bu hiç kiskanmadik noracim
Afiyet olsun canım

Alman dostlarimiz aşılanma hiziniz nasil kac yaş civarinda şu ara sira ve tek çeşit aşı mi kullanılıyor ülkede? Yani pfizer bionteck mi
60 yaslara yaklastik. 82 millyon insandan 11 millyonu asi oldu su an. Mayisin sonunda 50 millyon biontec asisi daha gelecekmis, ozaman hizlancakmis asilama.
Bizde bir cok cesit asi var. Su sn asiyi secemiyorsun ama red edip yine beklemege gece biliyorsun, istedigin asi teklif olana kadar.

Yaş ortalaması yüksek diye biliyorum almanyayi.
Sizde de aşılanma yavaş.
Bizim iki çeşit şu an aşı.
Annem babam,kv üçü de oldu.
Bizde 50 yaş üzerine sıra geldi randevu alabilene.
Kardeşim de dr u ile görüşmüş bebis bekliyor ya dru kesinlikle sana tavsiye ediyorum demis bir marka için.

canim hamilelere hic bir asi verilmiyor burda!
Asi az burda ondan yavaslar, bakalim mayistan sonra gercekten hizlancak mi

Canım aslında pek tavsiye etmiyorlar. Sonuçta nasıl etki gösterecek bizler de bile belli değil.. Yaptıracak mi

Alman dostlarimiz aşılanma hiziniz nasil kac yaş civarinda şu ara sira ve tek çeşit aşı mi kullanılıyor ülkede? Yani pfizer bionteck mi
Bizdede durum hiç iç acıcı değil ama bu gidişle açıyorlar her yeri şubattan beri kapalı olan her yer 20 güne açılıyor

Canım aslında pek tavsiye etmiyorlar. Sonuçta nasıl etki gösterecek bizler de bile belli değil.. Yaptıracak mi
Kendi dr u kardesimin geçmiş hikayesini ve kullandığı ilaçları biliyor bu yüzden ona önermiş.
Şu an muallakta o da.
Zor bir dönem of.

Günaydin kizlar,

aksamlari gercekten resmen kizla birlikte uyuya kaliyorum, tüm günde ders dinlegince, aksama kadar pilim bitiyor.
Bugün ekmek yapmaliyim, kac haftatir disardan aliyoruz. Sac im bozulmusdu, servisine göndermisdim geri geldi. Umarim calisir.
Canim hic birsey yapmak istemiyor aslinda. Ciddi yorgun his ediyorum kendi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…