- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.281
Benim kimsem yok valla canım şuan taşınacağım yer de eşimin akrabaları var ama gidip gelmeyi düşünmüyorum açıkçası kimseye güvenemiyorum açıkçası artık şuan bulunduğum yerde bir-kac arkadaş var ama sık sık görüştüğüm insanlarda değil yabancı bizim türklerden bin kat iyi burda vallahi ben yabancilarla daha çok anlaşıyorumvalla canım koca apartman da benimde 1 tane....
sağolsun varolsun.
diğerleri de var ama hepsi ile mesafe liyim.
bölüşelim turtişim su faturası bizim işimizGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Kalkip güzel bir kahvaltı hazirlayayim herkes uyurken.
Sonra da ev işlerine devam ederim.
Yemeklerim var birde çorba yaparim.
Bu arada faturalar geldi.
Elektrik 120,
Su 180
Hamamci teyze nerdesin gel bölüşelim faturayi hani ortak değil miydikkronikuykucu
Günaydın tatlucumGünaydın kızlar...
Ayyyy nerden hatırladın
2000 ile salı günü kısmetse gidip 2 tam 1 çeyrek almayı planlıyorum... şuraya bakarmısın ya şimdi ne durumdayızHoşbulduk canım, az çok tanıyorsun beni diğer topikten..ben de aynı senin durumundayim...eşime engel olamıyorum, o sıkılıyor tasarruf denince..üstünde az para olunca mutsuz oluyormuşgeçen akşam eve gelmiş bana diyor ki ben çok mu para harcıyorum? Sabah 200 TL vardı şimdi 15 TL kalmış nereye gitti hiç farketmedim..böyle bir eşle mücadele ederek kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum.altin kumbaram var, ocaktan beri birikim yapıyorum, kumbarami Aralık'ta açmayı planlıyorum inşallah..hepimize hayırlı olsun topigimiz..
Bu arada dün 4000 TL kadar toplu para geçti elime, bunun 2000 tlsini bu haftasonu otel için ve haftaya gelecek misafirlerin ağırlanması için ayırdım, kalan 2000 ile salı günü kısmetse gidip 2 tam 1 çeyrek almayı planlıyorum...
2000 ile salı günü kısmetse gidip 2 tam 1 çeyrek almayı planlıyorum... şuraya bakarmısın ya şimdi ne durumdayız
Kek yapacaktım un yoktu bir an da dankkkkkkk dedi bir sesAyyyy nerden hatırladın
Yalnız bir yıl geçti bu olaydan ve biz yine bir arpa boyu yol alamadık hastalıkta
İki kez çovit gecirdim..memlekete gitmedim.Zaman geçiyor da hasar bırakıyor bu evde durma modu...
Kendimi öncekine göre gergin bir kişi hissediyorum.
Inşallah bu kez kapanma fayda eder..
Tatlinin adi konsun da, tatli önemliHayirli cumalar kizlar
Eve kitap doldurdum 18 gün ne yapacaktım baska
Kisliklar kalkacak hava çok sicak
Aksama ne pisirecegimi bilmeyen ben
Tatli olarak revani yapacagimda ondan once ne yicez
Çok geçmiş olsun.İki kez çovit gecirdim..memlekete gitmedim.
Bende daha gerginim çünkü gecen sene annem yanımdaydı. Şimdi gidemedim ya covitliysem diye.bugun midem kötü.yarin temizliğe giricem.
Şaka ki ne şakaşaka gibi
şaka gibi bende bugun zekat ve fitremi hesapladım,
yolladık kaynıma Allah kabul etsin.
aklıma 143 tl den gram aldığım günler geldi.
258 TL den gram almışım bikere de 1 gram.not düşmüşüm
Çeyrek de 420 imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?