- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.941
Güle güle giy güzelim.
Tesekkur ederim kizlarrGüle güle kullan canım aldiklarini
Kötü olmuş canım ya. Yokluğun belli oluyor.Herkese selamlar iyi pazarlar kizlar uzun bi aradan sonra☺ telimde daha dogrusu operatorde bi ariza var tel de gorusmekte zorlaniyorum sesimi duyuramiyorum bazi gorusmelerde, net e baglanamiyorum cekmiyor merkezi bi noktada olan evimde köse bucak ceken yer ariyorum kac gundur bi eziyet kk ya rahat rahat girip okuyamiyorum okudugumu begenemiyorum donuyor, sayfalar arasinda geciş yapamiyorum hepsini okuyup oyle yazayim dedim olmadi sinir oldum herkes iyidir umarim aşı muhabbeti donmüs ben onun randevusunuda alamadim tabi bari msj yazayimda kizlara meramimi anlatayim dedim hepinizi cok ozledim herkes iyi mi dostlar
Bende diyordum bu kiz nerde.Herkese selamlar iyi pazarlar kizlar uzun bi aradan sonra☺ telimde daha dogrusu operatorde bi ariza var tel de gorusmekte zorlaniyorum sesimi duyuramiyorum bazi gorusmelerde, net e baglanamiyorum cekmiyor merkezi bi noktada olan evimde köse bucak ceken yer ariyorum kac gundur bi eziyet kk ya rahat rahat girip okuyamiyorum okudugumu begenemiyorum donuyor, sayfalar arasinda geciş yapamiyorum hepsini okuyup oyle yazayim dedim olmadi sinir oldum herkes iyidir umarim aşı muhabbeti donmüs ben onun randevusunuda alamadim tabi bari msj yazayimda kizlara meramimi anlatayim dedim hepinizi cok ozledim herkes iyi mi dostlar
Geçmiş olsun karamellim.Günaydın kızlar
Nereden yakaladiysam yine sinuzitim tuttu. cumartesi hafif boğaz tahrisi ağrısıyla başladı bir tedirgin oldum ki.
Aksamı gittim test yaptirdim içim rahatladi neyse ilaçlarını aldım başladım.
Haziran ayında hasta mi olunur
Siz nasilsiniz, ne var ne yok?
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar
Nereden yakaladiysam yine sinuzitim tuttu. cumartesi hafif boğaz tahrisi ağrısıyla başladı bir tedirgin oldum ki.
Felâket ağrı yapiyor cnm sagolasin.Geçmiş olsun karamellim.
Rüzgar azdırıyor sinüziti. Benim öyle oluyor en azından. Baş ağrısı ile tutuyor. Fena bir illet.
Sağol witcher minnosa da geçmiş olsun çok.Gecmis olsun canim
Havalardan sanirim hepimiz geçiriyoruz
Simdide kızım hasta dun gece acildeydik ateş ve ishal vardi.
Büyük tuveletinde iltihap çıktı ilaca başladık bi kac güne duzElmezse yatış yapilacak.
Tesekkur ederim canim.Felâket ağrı yapiyor cnm sagolasin.
Sağol witcher minnosa da geçmiş olsun çok.
507den 4 gr aldim canim eklersinAltın birkaç gündür düşüşteydi noldu ki yine yükseliyor.
Tobosolu selâm cnm eh idare ediyoruz sene iyisin umarım.Herkese selamlar iyi pazarlar kizlar uzun bi aradan sonra☺ telimde daha dogrusu operatorde bi ariza var tel de gorusmekte zorlaniyorum sesimi duyuramiyorum bazi gorusmelerde, net e baglanamiyorum cekmiyor merkezi bi noktada olan evimde köse bucak ceken yer ariyorum kac gundur bi eziyet kk ya rahat rahat girip okuyamiyorum okudugumu begenemiyorum donuyor, sayfalar arasinda geciş yapamiyorum hepsini okuyup oyle yazayim dedim olmadi sinir oldum herkes iyidir umarim aşı muhabbeti donmüs ben onun randevusunuda alamadim tabi bari msj yazayimda kizlara meramimi anlatayim dedim hepinizi cok ozledim herkes iyi mi dostlar
Bereketli olsun inş.Tesekkur ederim canim.
507den 4 gr aldim canim eklersin
Kurban fiyatları uçmuş temmuzda kenara koyamayacagiz yine
Saglik olsun
Geçmiş olsun tavrına güzelim. Bol sıvı alsın, toparlar inşallah. ben komposto veriyorum ishal olunca. Üzüm,kırmızı erik vs. Şeftali kayısı vermiyorum bağırsak hareketini extra arttırmasın diye. Crp çok yüksek ve inatçı değilse hastaneye gerek kalmaz inşallah .Gecmis olsun canim
Havalardan sanirim hepimiz geçiriyoruz
Simdide kızım hasta dun gece acildeydik ateş ve ishal vardi.
Büyük tuveletinde iltihap çıktı ilaca başladık bi kac güne duzElmezse yatış yapilacak.
Tesekkur ederim canimBereketli olsun inş.
Ben 10 gün önce 526'dan almıştım.
Dün 498 civariydi
Tesekkur ederim canim.Geçmiş olsun tavrına güzelim. Bol sıvı alsın, toparlar inşallah. ben komposto veriyorum ishal olunca. Üzüm,kırmızı erik vs. Şeftali kayısı vermiyorum bağırsak hareketini extra arttırmasın diye. Crp çok yüksek ve inatçı değilse hastaneye gerek kalmaz inşallah .
Mutlu yillari olsun prensesinEvi topladım,spor yaptım, duşumu aldım. Namaz kılıp çarşıya çıkacağım. Babalar günü için eşime jest yapayım.
Ablasına d.gunu için arkadaşı sürpriz hediye kutusu göndermiş arkadaşı. İçinden çıkan kupayı çok beğendi ufaklık,ille bana da alsın diyor deli.Dedim ben alırım sana ablanın arkadaşı ne alaka Ona kupa bakacağım. Perşembe doğumgünü. Hayalindeki ahşap oyun evini aldım haberi yok. Çok sevinecek kuzum. Önce kupayı veririm al hediyen bu diye
Bereketli olsun canimSelam kızlar. 1 saat yürüdüm,biraz alışveriş yaptım. Çok kalabalıktı fazla gezemedim.
516 dan 1 gram aldım,Allah bereket versin.
Hepinizin yatırımları hayırlı olsun arkadaşlar.
gecmis olsun canimGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?