- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.961
cok gecmis olsun canimGecmis olsun canim
Havalardan sanirim hepimiz geçiriyoruz
Simdide kızım hasta dun gece acildeydik ateş ve ishal vardi.
Büyük tuveletinde iltihap çıktı ilaca başladık bi kac güne duzElmezse yatış yapilacak.
Tesekkur ederim canimcok gecmis olsun canim
Yok canım aynı halaGünaydın arkadaşlar
Mis gibi yağmur yağıyor. Evdeki işleri halledip spor yapacağım birazdan. Sonra ufaklığın pastasını yaparım. Bir kaç çeşit kurabiye istedi bir de el açması börek siparişi var yarına.Kendimi pastane sahibi gibi hissediyorum ama para almayanından.
Witcher nasıl oldu kuzun,ilaçlar fayda etti mi.
çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Colombre kızının doğum günü kutlu olsun şimdiden iyiki doğmuş nice seneleri olsun..çok ince düşünceli ayrintici bir insansin ne güzel hediyelerini görünce çok mutlu olacak
Benim büyük oğlum biraz rahatsızdı bu sabah.
Aile hekimimize gidip ilaç aldık karnını doyurup ilaçlarını verdim baslangicken gidelim dedim sonra daha kötü oluyor çünkü.
Ah be cnm bilmiyorum ama benim oğlana benden bulaşmış olabilir soğuk yiyecekler de tuketiyorlar bazen. Çocuklar hasta olmasin analarin yüreği eriyor seninki nasıl oldu?Yok canım aynı hala
mahvoldu çocuk
bugün yine götüreceğim
çok geçmiş olsun canım
ne oluyor böyle bize retro falan mı var
Ya ateşi düştü ama karın ağrısı ve ishali geçmiyor tükendi yavrumAh be cnm bilmiyorum ama benim oğlana benden bulaşmış olabilir soğuk yiyecekler de tuketiyorlar bazen. Çocuklar hasta olmasin analarin yüreği eriyor seninki nasıl oldu?
bende karar veremedim yerli aşıyı mı beklesem diyeBu arada bana asi randevusu açılmıyor, 6 ayim haftaya çarşamba dolacak.
23 aralıkta pozitiftim.
Sabirsizlikla bekliyorum yaptıracağım.
Hay allah götür bakalım dr bir daha görsün sıvı kaybı oluyorsa serum yatış yapabilir çok geçmiş olsun.Ya ateşi düştü ama karın ağrısı ve ishali geçmiyor tükendi yavrum
öğleden sonra izin aldım doktora götüreceğim serum bari taksınlar
evden de hiç çıkmaz aslında nerden bulaştı bende anlamadım
umarım küçüğe bulaşmaz tuvaleti falan ayırdım zaten çok zayıf iyice mahvolur oda
Sen benden önce atlatmistin ya açılmıştır.bende karar veremedim yerli aşıyı mı beklesem diye
açıldı bana
sağol canımHay allah götür bakalım dr bir daha görsün sıvı kaybı oluyorsa serum yatış yapabilir çok geçmiş olsun.
10 ay olmuş ben geçireliSen benden önce atlatmistin ya açılmıştır.
Ben biontech tercih etmeyi düşünüyorum.
Çalışan annelerin durumu aynı.sağol canım
kvde de bahçede kalıyorlar küçüğü nereye bırakıcam diye düşünüyorum
anneme göndermeyeceğim bu aralar çok hastalık geçirdik mikrop falan bulaşmasın riskli onun durumu
Sizin orada havalar nasıl bilmiyorum ama tekirdağ mart ayında şu an.Bu arada o elbisede birşey var
dün giydim bugün yine vücudum kırgın
tekrar hasta olmasam bari
Yakismis güzel witcherimaBu arada o elbisede birşey var
dün giydim bugün yine vücudum kırgın
tekrar hasta olmasam bari
Çok geçmiş olsun canım vallahi öyleÇalışan annelerin durumu aynı.
Annem de geçen hafta rahatsızlandı o da gribi, soğuk algınlığını ağır geçiriyor,aldım çocukları cumadan beri evde çocuklar.
Üstüne ben hasta oldum şimdi oğlum.
Kucugume bulasmaz inş.
Hâlâ toparlarsin diye götürmedim anneme çocukları ben ve eşim evde yokken halamiz gelip göz kulak oluyor sağolsun,yakin evi bize.
Insan insana hep gerekli böyle durumlarda anliyor insan.
ay çok serinSizin orada havalar nasıl bilmiyorum ama tekirdağ mart ayında şu an.
Rüzgar,yağmur,soğuk.
Benim sinüzit bu havalar azdırdı.
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin hastalık havası zorla sabah oğlana pijama giydirdim serinledi hava baya bı sıcak bı sogukYok canım aynı hala
mahvoldu çocuk
bugün yine götüreceğim
çok geçmiş olsun canım
ne oluyor böyle bize retro falan mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?