Gecmis olsun canim
Havalardan sanirim hepimiz geçiriyoruz
Simdide kızım hasta dun gece acildeydik ateş ve ishal vardi.
Büyük tuveletinde iltihap çıktı ilaca başladık bi kac güne duzElmezse yatış yapilacak.
cok gecmis olsun canim

Günaydın arkadaşlar
Mis gibi yağmur yağıyor. Evdeki işleri halledip spor yapacağım birazdan. Sonra ufaklığın pastasını yaparım. Bir kaç çeşit kurabiye istedi bir de el açması börek siparişi var yarına.Kendimi pastane sahibi gibi hissediyorum ama para almayanından.
Witcher nasıl oldu kuzun,ilaçlar fayda etti mi.

Günaydın kızlar

Colombre kızının doğum günü kutlu olsun şimdiden iyiki doğmuş nice seneleri olsun..çok ince düşünceli ayrintici bir insansin ne güzel hediyelerini görünce çok mutlu olacak

Benim büyük oğlum biraz rahatsızdı bu sabah.
Aile hekimimize gidip ilaç aldık karnını doyurup ilaçlarını verdim baslangicken gidelim dedim sonra daha kötü oluyor çünkü.

Yok canım aynı hala
mahvoldu çocuk
bugün yine götüreceğim
çok geçmiş olsun canım
ne oluyor böyle bize retro falan mı var

Yok canım aynı hala
mahvoldu çocuk
bugün yine götüreceğim

çok geçmiş olsun canım
Ah be cnm bilmiyorum ama benim oğlana benden bulaşmış olabilir soğuk yiyecekler de tuketiyorlar bazen. Çocuklar hasta olmasin analarin yüreği eriyor seninki nasıl oldu?

Ah be cnm bilmiyorum ama benim oğlana benden bulaşmış olabilir soğuk yiyecekler de tuketiyorlar bazen. Çocuklar hasta olmasin analarin yüreği eriyor seninki nasıl oldu?
Ya ateşi düştü ama karın ağrısı ve ishali geçmiyor tükendi yavrum
öğleden sonra izin aldım doktora götüreceğim serum bari taksınlar
evden de hiç çıkmaz aslında nerden bulaştı bende anlamadım
umarım küçüğe bulaşmaz tuvaleti falan ayırdım zaten çok zayıf iyice mahvolur oda

Bu arada bana asi randevusu açılmıyor, 6 ayim haftaya çarşamba dolacak.
23 aralıkta pozitiftim.
Sabirsizlikla bekliyorum yaptıracağım.
bende karar veremedim yerli aşıyı mı beklesem diye
açıldı bana

Hay allah götür bakalım dr bir daha görsün sıvı kaybı oluyorsa serum yatış yapabilir çok geçmiş olsun.

Hay allah götür bakalım dr bir daha görsün sıvı kaybı oluyorsa serum yatış yapabilir çok geçmiş olsun.
sağol canım
kvde de bahçede kalıyorlar küçüğü nereye bırakıcam diye düşünüyorum
anneme göndermeyeceğim bu aralar çok hastalık geçirdik mikrop falan bulaşmasın riskli onun durumu

Sen benden önce atlatmistin ya açılmıştır.
Ben biontech tercih etmeyi düşünüyorum.
10 ay olmuş ben geçireli
diyorum ya karar veremedim
müdür yardımıcısı da aşı olmayan okula gelmesin diyor

sağol canım
kvde de bahçede kalıyorlar küçüğü nereye bırakıcam diye düşünüyorum
anneme göndermeyeceğim bu aralar çok hastalık geçirdik mikrop falan bulaşmasın riskli onun durumu
Çalışan annelerin durumu aynı.
Annem de geçen hafta rahatsızlandı o da gribi, soğuk algınlığını ağır geçiriyor,aldım çocukları cumadan beri evde çocuklar.
Üstüne ben hasta oldum şimdi oğlum.
Kucugume bulasmaz inş.
Hâlâ toparlarsin diye götürmedim anneme çocukları ben ve eşim evde yokken halamiz gelip göz kulak oluyor sağolsun,yakin evi bize.
Insan insana hep gerekli böyle durumlarda anliyor insan.

Çok geçmiş olsun canım vallahi öyle
komşunun oğlu var aynı yaştalar evdeyse bırakıcam yoksa yanımda götürücem artık
Sizin orada havalar nasıl bilmiyorum ama tekirdağ mart ayında şu an.
Rüzgar,yağmur,soğuk.
Benim sinüzit bu havalar azdırdı.
ay çok serin
yağmur yok ama rüzgar ve soğuk
günlük 40dk yürümeye çalışıyorum
yürüyüş yaparken de üşütüyorum galiba

Yok canım aynı hala
mahvoldu çocuk
bugün yine götüreceğim

çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin hastalık havası zorla sabah oğlana pijama giydirdim serinledi hava baya bı sıcak bı soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…