- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.981
cok gecmis olsun canim yaGünaydın kızlar
Colombre kızının doğum günü kutlu olsun şimdiden iyiki doğmuş nice seneleri olsun..çok ince düşünceli ayrintici bir insansin ne güzel hediyelerini görünce çok mutlu olacak
Benim büyük oğlum biraz rahatsızdı bu sabah.
Aile hekimimize gidip ilaç aldık karnını doyurup ilaçlarını verdim baslangicken gidelim dedim sonra daha kötü oluyor çünkü.
canim imkanin varsa biontec ol. Simdilik her türlü mutationlara karsi en iyisi o koruyormusbende karar veremedim yerli aşıyı mı beklesem diye
açıldı bana
kaynana? esin? onlar bakamaz misağol canım
kvde de bahçede kalıyorlar küçüğü nereye bırakıcam diye düşünüyorum
anneme göndermeyeceğim bu aralar çok hastalık geçirdik mikrop falan bulaşmasın riskli onun durumu
Tesekkir ederim canimGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin hastalık havası zorla sabah oğlana pijama giydirdim serinledi hava baya bı sıcak bı soguk
Kaynana ilçede kalıyor yazin bahçedekaynana? esin? onlar bakamaz mi
bizimkisi 2 ,5 hafta öncedi. Bizdede birsey yoktu, ikincisi yan etki gösterir diyorlar. Umarim birsey olmaz. Ayin ikisinde ikinci dozu alcaz biz.Pazartesi sabah asi oldumo gün çok baş ağrısı ve kol ağrısı oldu bende. Külçe gibi uyudum
Bir de bünyem sağlam bana birşey olmaz diyordum, ertesi gün de sgklara açılınca ofisin kalanı oldu kimsede yan etki yok
Asi da böyle olduysam covid olsam bitmistim demek ki dedim kendi kendime
Gözün aydın Asmin cim. Hem senin hem eşinin hem de kuzunun işleri rast gitsin inşallah.Günaydin kizlar,
patronumla aylik görüsmem vardi bu hafta. Yine cok övüldüm. Biz senin kalmani cok istiyoruz dedi, üst yönetime kontratimi süresize cevirmeyi tavsiye edecegim diyor. Bütceleri ne bilmiyorum dedi, ama ben kesinlikle tavsiye edecegim diyor. Umarim gercekten bir sonuc aliriz.
Kres yeri bu hafta ariyacakti güya, hala ses yok. Bugünde aramazlarsa, yarin sabah ben ariyacagim.
Insallah ikiside olur
Aralikki oruca devam ediyorum. 1,5 kg gitti. Pazar günü iki hafta olcak.
Gözünüz aydın canimGünaydin kizlar,
patronumla aylik görüsmem vardi bu hafta. Yine cok övüldüm. Biz senin kalmani cok istiyoruz dedi, üst yönetime kontratimi süresize cevirmeyi tavsiye edecegim diyor. Bütceleri ne bilmiyorum dedi, ama ben kesinlikle tavsiye edecegim diyor. Umarim gercekten bir sonuc aliriz.
Kres yeri bu hafta ariyacakti güya, hala ses yok. Bugünde aramazlarsa, yarin sabah ben ariyacagim.
Insallah ikiside olur
Gunaydin canimGünaydın arkadaşlar
Karamellim witcher im nasıl oldu kuzularınız.
Bende sınovac açılmış hemen randevu aldım salı gününePazartesi sabah asi oldumo gün çok baş ağrısı ve kol ağrısı oldu bende. Külçe gibi uyudum
Bir de bünyem sağlam bana birşey olmaz diyordum, ertesi gün de sgklara açılınca ofisin kalanı oldu kimsede yan etki yok
sagol canimGözün aydın Asmin cim. Hem senin hem eşinin hem de kuzunun işleri rast gitsin inşallah.
Kilo için de tebrik ederim,az gitsin yağdan gitsin. Miktar önemli değil. Sağlık sorunu yaratmadığı sürece kilonun çok önemi yok.
Geçmiş olsun kuzucum antikorun bol olsunPazartesi sabah asi oldumo gün çok baş ağrısı ve kol ağrısı oldu bende. Külçe gibi uyudum
Siz hangi aşıyı olmuştunuz asmin, balik hafizambizimkisi 2 ,5 hafta öncedi. Bizdede birsey yoktu, ikincisi yan etki gösterir diyorlar. Umarim birsey olmaz. Ayin ikisinde ikinci dozu alcaz biz.
Bu ne güzel haber tebrikler cnmGünaydin kizlar,
Insallah ikiside olur
çok şükür sagol canım bugün daha iyiGünaydin kizlar,
hasta kuzular umarim daha iyidir bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?