cok gecmis olsun canim ya

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin hastalık havası zorla sabah oğlana pijama giydirdim serinledi hava baya bı sıcak bı soguk
Tesekkir ederim canim
kaynana? esin? onlar bakamaz mi
Kaynana ilçede kalıyor yazin bahçede
Çocukta babasına gitmek istemedi
Yanımda götürdüm yapcak bisey yok
Yine serum takıldı. Tahlilde hala crp yüksek çıkıyor ama azalmaya başlamış ilaçları bitince tekrar gidecegiz

Pazartesi sabah asi oldum o gün çok baş ağrısı ve kol ağrısı oldu bende. Külçe gibi uyudum
Bir de bünyem sağlam bana birşey olmaz diyordum, ertesi gün de sgklara açılınca ofisin kalanı oldu kimsede yan etki yok
Asi da böyle olduysam covid olsam bitmistim demek ki dedim kendi kendime

bizimkisi 2 ,5 hafta öncedi. Bizdede birsey yoktu, ikincisi yan etki gösterir diyorlar. Umarim birsey olmaz. Ayin ikisinde ikinci dozu alcaz biz.

Günaydin kizlar,

patronumla aylik görüsmem vardi bu hafta. Yine cok övüldüm . Biz senin kalmani cok istiyoruz dedi, üst yönetime kontratimi süresize cevirmeyi tavsiye edecegim diyor. Bütceleri ne bilmiyorum dedi, ama ben kesinlikle tavsiye edecegim diyor. Umarim gercekten bir sonuc aliriz.
Kres yeri bu hafta ariyacakti güya, hala ses yok. Bugünde aramazlarsa, yarin sabah ben ariyacagim.
Insallah ikiside olur
Aralikki oruca devam ediyorum. 1,5 kg gitti. Pazar günü iki hafta olcak.

Gözün aydın Asmin cim. Hem senin hem eşinin hem de kuzunun işleri rast gitsin inşallah.
Kilo için de tebrik ederim,az gitsin yağdan gitsin. Miktar önemli değil. Sağlık sorunu yaratmadığı sürece kilonun çok önemi yok.

Gözünüz aydın canim
Insallah kalıcı olursun orada
Günaydın arkadaşlar
Karamellim witcher im nasıl oldu kuzularınız.
Gunaydin canim
Ayni bizim ateş yok sadece ağrılı bir ishal belasi

Bende sınovac açılmış hemen randevu aldım salı gününe
Hayirlisi

sagol canim bencede yavas gutsinde, yeterki gitsin

Geçmiş olsun kuzucum antikorun bol olsun
bizimkisi 2 ,5 hafta öncedi. Bizdede birsey yoktu, ikincisi yan etki gösterir diyorlar. Umarim birsey olmaz. Ayin ikisinde ikinci dozu alcaz biz.
Siz hangi aşıyı olmuştunuz asmin, balik hafizam
Bu ne güzel haber tebrikler cnm

Ay yok kesin ya nazar ya retro valla böyle üst üste denk gelemez yani olumsuzluklar
sabah okula giderken düz babet ayakkabıyla düz yolda ayağımı burktum şişti baya acıyordu hemen çıkıkçıya gittik çıkık değil dedi incinmişsin dedi
buz koydum falan zor yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…