- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.381
Orası bende de aynı koalam.
Turtişim öyle savaşlar veriyorum ki alışveriş sepetlerinde
Ben diyet yaptığım sıra, diyetisyenim tatlı krizleri için bi tarif vermişti. Cennet hurması, 1 tatlı kaşığı kakao, biraz da hindistan cevizi yağı katıp rondodan geçiriyorsun çakma supangle oluyo. Cennet hurması da çıkmış, yiyebiliyorsan bir dene kuzucum.Bende hep istahliyim en son dün gece 2 adet gözleme yedim
Bu arada günaydin kizlar
gece uyku tutmadi burdaha hesaplama yaptimda, gercekten tek maaslabiz kesinlikle birikim yapamiyacagiz.
Esim gelecek aydan ihtibaren issizlik maasi alcak yine, ama bakalim ne kadar gelecek. Tahmince 600€ civari. Oda extralarimiza gidecek 3 ayalmanca kursuna yazilcak gelecek ay. oda bi 4 ay en azindan sürer, anca ardindan ise gire bilir. Bakalim martda benim kontratim ne olacak.
Umarim ikimizinde isi olur.
Iyiymis bu tarif deneyeceğimBen diyet yaptığım sıra, diyetisyenim tatlı krizleri için bi tarif vermişti. Cennet hurması, 1 tatlı kaşığı kakao, biraz da hindistan cevizi yağı katıp rondodan geçiriyorsun çakma supangle oluyo. Cennet hurması da çıkmış, yiyebiliyorsan bir dene kuzucum.
Geçinmek zor asmin gerçekten.Bu arada günaydin kizlar
gece uyku tutmadi burdaha hesaplama yaptimda, gercekten tek maaslabiz kesinlikle birikim yapamiyacagiz.
Esim gelecek aydan ihtibaren issizlik maasi alcak yine, ama bakalim ne kadar gelecek. Tahmince 600€ civari. Oda extralarimiza gidecek 3 ayalmanca kursuna yazilcak gelecek ay. oda bi 4 ay en azindan sürer, anca ardindan ise gire bilir. Bakalim martda benim kontratim ne olacak.
hepimize insallah canimİnşallah çok güzel kapılar açılsın Asminim
lüxü coktan gecdim canim, normal bir hayat bile cok zor olmali.Geçinmek zor asmin gerçekten.
Görüyorsun öyle luxlerimiz de yok
Eşinin dil kursuna kaybolması çok iyi olmuş ilerletir hanı.
Ben veriyorum hemen alıyorum ya vermekten çok tutmak zorBu iştahla ben zor veririm
Insallah ikinizin de isi olurBu arada günaydin kizlar
Ben de yapayim yarinBen diyet yaptığım sıra, diyetisyenim tatlı krizleri için bi tarif vermişti. Cennet hurması, 1 tatlı kaşığı kakao, biraz da hindistan cevizi yağı katıp rondodan geçiriyorsun çakma supangle oluyo. Cennet hurması da çıkmış, yiyebiliyorsan bir dene kuzucum.
insallah canimInsallah ikinizin de isi olur
Sağolasın canım daha iyi olduk şükürcok gecmis olsun canim
Kız valla burdada hep zam üstüne zam doğalgaz elektrik sebze meyve fiyatları uçuyor domatesi 2, eurodan aşağı alamıyoruz artık inan dünyanın sonu hayır olsun inşallahkizey sen cok iyi gidiyorsun masallah. Hic bozma.
Siz yazinca baktim, euro 11 i gecmis
nasil idare ediyorsunuz? Burda enflation 4 de cikinca felegimiz sasti. Oda 4 yani.
Gönlünce olsun canım inşallahBu arada günaydin kizlar
O kumbara ne zaman açılacak canım bende attım iki defadır bugünde kız babasından aldı 10 Euro onuda atarım52 hafta kumbarasi ilerliyor bende yavaş yavaş, ekim fena değildi.
Kalan küçük miktarlari hep attim 150 tl olmuştur.
Kasim ayi daha iyi olabilir oyle umuyorum.
Bir de ayin bereket günlerinde 1 tl de olsa atiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?