Bu arada günaydin kizlar

gece uyku tutmadi burdaha hesaplama yaptimda, gercekten tek maaslabiz kesinlikle birikim yapamiyacagiz.
Esim gelecek aydan ihtibaren issizlik maasi alcak yine, ama bakalim ne kadar gelecek. Tahmince 600€ civari. Oda extralarimiza gidecek 3 ay almanca kursuna yazilcak gelecek ay. oda bi 4 ay en azindan sürer, anca ardindan ise gire bilir. Bakalim martda benim kontratim ne olacak.
Umarim ikimizinde isi olur.

Bende hep istahliyim en son dün gece 2 adet gözleme yedim
Ben diyet yaptığım sıra, diyetisyenim tatlı krizleri için bi tarif vermişti. Cennet hurması, 1 tatlı kaşığı kakao, biraz da hindistan cevizi yağı katıp rondodan geçiriyorsun çakma supangle oluyo. Cennet hurması da çıkmış, yiyebiliyorsan bir dene kuzucum.

İnşallah çok güzel kapılar açılsın Asminim

Iyiymis bu tarif deneyeceğim

Geçinmek zor asmin gerçekten.
Görüyorsun öyle luxlerimiz de yok
Eşinin dil kursuna kaybolması çok iyi olmuş ilerletir hanı.

Geçinmek zor asmin gerçekten.
Görüyorsun öyle luxlerimiz de yok
Eşinin dil kursuna kaybolması çok iyi olmuş ilerletir hanı.
lüxü coktan gecdim canim, normal bir hayat bile cok zor olmali.
Evet canim biraz dil ögrense benim yükümde biraz hafifler

Arabaya gaz aldım 100tllik
Pazara gittim 100tl harcadim
75tlye 5lt sıvıyag aldım zam gelecekmiş bi kac tane alıp stoklasak dedik kısı cıkarırız en azindan

Utu ve çocuklara kurabiye yaptim. Yarin temizlik gunu.
Haftayi iple çekiyorum ise gidip dinlenicem

Ayın 15ine kadar 600tl kaldı bakalım nasıl yetircez. Kaktusun magmasina inmem lazim

Insallah ikinizin de isi olur

Ben de yapayim yarin

kizey sen cok iyi gidiyorsun masallah. Hic bozma.
Siz yazinca baktim, euro 11 i gecmis
nasil idare ediyorsunuz? Burda enflation 4 de cikinca felegimiz sasti. Oda 4 yani.
Kız valla burdada hep zam üstüne zam doğalgaz elektrik sebze meyve fiyatları uçuyor domatesi 2, eurodan aşağı alamıyoruz artık inan dünyanın sonu hayır olsun inşallah

Gönlünce olsun canım inşallah

52 hafta kumbarasi ilerliyor bende yavaş yavaş, ekim fena değildi.
Kalan küçük miktarlari hep attim 150 tl olmuştur.
Kasim ayi daha iyi olabilir oyle umuyorum.
Bir de ayin bereket günlerinde 1 tl de olsa atiyorum.
O kumbara ne zaman açılacak canım bende attım iki defadır bugünde kız babasından aldı 10 Euro onuda atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…