Sadece ihtiyaç odakliyiz ama yine de herşeyin fiyati olağanüstü olduğu için giderler hep artiyor.
Güle güle kullan aldıklarınızı.
Indirimli kullandığım ne varsa akmayan kokmayan denk geldikçe aliyorum bende.

bu fiyatlardan altın alınır mı?
Ben alırım şahsen. Bir süre durağanlık muhtemel ama altın altındır. İhtiyaç duyulmayacak parayı bağlarım,artsın da şunu yapayım parayla diyorsak riske girer.
TL güneşteki kar gibi erirken TL de kalmak akıl kârı değil maalesef.

Tl de zaten kalınmaz. Hızla eriyor haklısın. Altın hlssesi alayım ben de biraz. Herkese bol kazançlar diliyorum

Selam arkadaslar, iki aylik su faturamiz 184$, disci faturam 202$, oglani acile goturmustuk, 20$ da onun faturasi geldi.
Markete bu siralar hep esim gidiyor, ne harcadi bakmadim.
Gecen cuma gunu gece 11:30 a kadar calistim, projeyi bitirebilmek icin, esim geldi aldi, 12 sularinda tika basa yemek yedim, uzerine de serbetli tatli yedim, esimi oldursen o saatte yemez. Kilo problemim yok ama vucut hantal, is yerim yeni banaya tasinacak aralikta, spor salonu da olacak ayni binada, sirket ucretsiz uyelik de veriyor, onu bekliyorum.
Bu hafta sirketin Halloween partisi var, kostumsuz de katilan olacak, ben de almadim, vaktim yoktu, ama cocuklarin kostumleri hazir, haftasonu seker toplamaya cikacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…