- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.421
Var canım,bunu tutup diğerini yatırımlık istiyor eşim.Sizin şu an araciniz var miydi colombre?
Sadece ihtiyaç odakliyiz ama yine de herşeyin fiyati olağanüstü olduğu için giderler hep artiyor.Kızıma kargo gönderdim. Kendime de bot baktım çarşıdan. Fiyatlar fena. Denedigim bir markayı 100 TL daha uyguna buldum netten. Onu sipariş verdim.
Her güne harcamayla açıyorum gözümü. İhtiyaçları alıyorum sadece,keyfi bir şey aldığım yok. Yine de bitmiyor. Bildiğimiz opak çoraplar 30 tl olmuş. 200-300 denye olanlar. Dükkanın birinde 17.50 ye buldum,hepsini aldım. Uygun bulduğumuz ne varsa alacağım artık. Bu fiyatları bile arayacağız bir kaç ay içinde. Maalesef.
Anladım inş hayirlisi ile dilediginiz olurVar canım,bunu tutup diğerini yatırımlık istiyor eşim.
Selâm koalacim katlansin artsin inş:)Selam kızlar
Küçüğün 300₺ siyle 26.6€ aldım bugün. Arkadaşın bebeğine hediye topluyorlardı 50₺ verebildim. Ahan da parayla münasebetim buydu bugün
Ben alırım şahsen. Bir süre durağanlık muhtemel ama altın altındır. İhtiyaç duyulmayacak parayı bağlarım,artsın da şunu yapayım parayla diyorsak riske girer.bu fiyatlardan altın alınır mı?
Bereketli olsun koalacim.Selam kızlar
Küçüğün 300₺ siyle 26.6€ aldım bugün. Arkadaşın bebeğine hediye topluyorlardı 50₺ verebildim. Ahan da parayla münasebetim buydu bugün
Hangi bankayı kullanıyorsunuz pekiBen altın hesabindan gram aliyorum,fiziki alacak olsam ata altın alırdım yatırımlık.
Tl de zaten kalınmaz. Hızla eriyor haklısın. Altın hlssesi alayım ben de biraz. Herkese bol kazançlar diliyorumBen alırım şahsen. Bir süre durağanlık muhtemel ama altın altındır. İhtiyaç duyulmayacak parayı bağlarım,artsın da şunu yapayım parayla diyorsak riske girer.
TL güneşteki kar gibi erirken TL de kalmak akıl kârı değil maalesef.
Hayırlısı olsun,ben aldım bir miktar.Tl de zaten kalınmaz. Hızla eriyor haklısın. Altın hlssesi alayım ben de biraz. Herkese bol kazançlar diliyorum
Aaa tam da kim bana 5 gram altın borç verir diyordum ki buldummmmkaramelli_turta ekim ayi bitmeden 5 gram altin daha aldim, eklersen sevinirim.
Ben olsam alirim yeterki tlde durmasınbu fiyatlardan altın alınır mı?
Neyseki borç istiyorsun ben hediye isterdim besı bir yerde hm yakışır banaAaa tam da kim bana 5 gram altın borç verir diyordum ki buldummmm
Selam cnmSelamlar arkadaşlar
Bereketli olsun ekledimkaramelli_turta ekim ayi bitmeden 5 gram altin daha aldim, eklersen sevinirim.
Neyseki borç istiyorsun ben hediye isterdim besı bir yerde hm yakışır bana
Kiz lafimi olurAaa tam da kim bana 5 gram altın borç verir diyordum ki buldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?