- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.401
Benimde baya alınacak var ama erteliyorum.Bugün oğluşa 2 alt 2 üst 1 tane okul kazagı bide hepimize vitamin takviyesi falan alacağım onlar acil.Aylar oldu altın alamayalı.Olanıda okul açılınca bozduk birazOrası bende de aynı koalam.
Sepetlerim dolu ama almaya elim gitmiyor.
Kasıma sakliyorum
Alinacaklar var cidden ama eksilerden kurtarmak istiyorum artik kendimi.
Yıl sonuna kadar gidişat yükselmesi yönünde diyorlar yılbaşında da ne olur Allah bilirSelamlar arkadaşlar
Geç kalktım bugün. Hava da yağmurlu,namazı kılıp yattım yine. İyi gelmiş ama,ihtiyacım varmış.
Karamellim sen kumbaraya başladığında ben de 5 lira birikimine başladım. Yazdım mi hatırlamıyorum,kafam bu aralar panayır yeri gibiElime geçen her 5 TL kumbaraya gidiyor,istisnasız. Bakalım ne kadar birikecek. Yeni yılda sayarım belki.
Yarın altın ve dolar ne yapar persona non grata dan sonra Allah bilir. Fena şeyler bekliyorum ama. Bunlar daha fragman fikri de çıkmıyor aklımdan.Sonumuz hayr olsun inşallah.
Kumbarayi en az 6 ay yapmak istiyorum.O kumbara ne zaman açılacak canım bende attım iki defadır bugünde kız babasından aldı 10 Euro onuda atarım
Kumbaran hayirli olsun colombrecim.Selamlar arkadaşlar
Geç kalktım bugün. Hava da yağmurlu,namazı kılıp yattım yine. İyi gelmiş ama,ihtiyacım varmış.
Karamellim sen kumbaraya başladığında ben de 5 lira birikimine başladım. Yazdım mi hatırlamıyorum,kafam bu aralar panayır yeri gibiElime geçen her 5 TL kumbaraya gidiyor,istisnasız. Bakalım ne kadar birikecek. Yeni yılda sayarım belki.
Yarın altın ve dolar ne yapar persona non grata dan sonra Allah bilir. Fena şeyler bekliyorum ama. Bunlar daha fragman fikri de çıkmıyor aklımdan.Sonumuz hayr olsun inşallah.
Merhaba okyonus nasilsin :)Benimde baya alınacak var ama erteliyorum.Bugün oğluşa 2 alt 2 üst 1 tane okul kazagı bide hepimize vitamin takviyesi falan alacağım onlar acil.Aylar oldu altın alamayalı.Olanıda okul açılınca bozduk birazAy sonunda kira yatacak 4 gr kadar altın almak istiyorum nasip olursa.
Bimden alim dun 75tlydi 5 litresiKızlar bu ayçiçek yağ indirimde olan market varmı biraz stok yapayım hiç yağım yok
Merhaba canım iyiyim sen nasılsınMerhaba okyonus nasilsin :)
Ihtiyaçlar bitmiyor ki.
Altın alimi da zorlaştı.
Anladım canım tamam bende belki senin gibi yaparım bir künye parası çıkarsa bozarım o zamanKumbarayi en az 6 ay yapmak istiyorum.
Açarsam bile birikeni altina çevirip devam edeceğim.
Kumbaran hayirli olsun colombrecim.
m onu almanlar cok yapiyor burda, baya iyi biriktiriyorlar. Yanliz sen fazla tl de kalma, direk altina kos biriktirdikceSelamlar arkadaşlar
24 ayar gram alıyorum. Ytd.Altın birikimi için hangisi daha iyi olur has mı yoksa gram altın mı?
Hoşgeldin. Eşime biraz fiziki alalım dedim bugün. O da arsa araba peşinde görüşmeler yapıp duruyor bir yandan. Bakalım ne alacağızSelâm kızlar
Yorgun turta geldi
Hadi son 2 gün.
Yemek yapacağım çocukların siparişi vardi dün bana dünden,bugüne sozlestik yemek olunca.
Altin,dolar yine uçuşta.
Varsa bozdurma taraftari olmayin derim.
Bu nedir alla sen.
Sizin şu an araciniz var miydi colombre?Hoşgeldin. Eşime biraz fiziki alalım dedim bugün. O da arsa araba peşinde görüşmeler yapıp duruyor bir yandan. Bakalım ne alacağız
Ben altın hesabindan gram aliyorum,fiziki alacak olsam ata altın alırdım yatırımlık.Altın birikimi için hangisi daha iyi olur has mı yoksa gram altın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?