Orası bende de aynı koalam.
Sepetlerim dolu ama almaya elim gitmiyor.
Kasıma sakliyorum
Alinacaklar var cidden ama eksilerden kurtarmak istiyorum artik kendimi.
Benimde baya alınacak var ama erteliyorum.Bugün oğluşa 2 alt 2 üst 1 tane okul kazagı bide hepimize vitamin takviyesi falan alacağım onlar acil.Aylar oldu altın alamayalı.Olanıda okul açılınca bozduk biraz Ay sonunda kira yatacak 4 gr kadar altın almak istiyorum nasip olursa.

Selamlar arkadaşlar
Geç kalktım bugün. Hava da yağmurlu,namazı kılıp yattım yine. İyi gelmiş ama,ihtiyacım varmış.
Karamellim sen kumbaraya başladığında ben de 5 lira birikimine başladım. Yazdım mi hatırlamıyorum,kafam bu aralar panayır yeri gibi Elime geçen her 5 TL kumbaraya gidiyor,istisnasız. Bakalım ne kadar birikecek. Yeni yılda sayarım belki.
Yarın altın ve dolar ne yapar persona non grata dan sonra Allah bilir. Fena şeyler bekliyorum ama. Bunlar daha fragman fikri de çıkmıyor aklımdan.Sonumuz hayr olsun inşallah.

Selam birikimciler
Baya harcamalar yaPtıgım icin aralık ayı icin 60 gr belirlemiştim ama olacak gibi degil
Çünkü 1 alıp kenara atıyorsam 2 de harcadım

Ve bu sefer biriken altınlarla yatak odasını yenileyeceğim 20 bin civarı ödeyeceğim ona da
En azından altın yükseldi 1 ay sonra bozdurmayı dusunuyorum
Ocak ayından itibaren tekrar altın alımına devam tabii.

Para bana batıyor bence

Yıl sonuna kadar gidişat yükselmesi yönünde diyorlar yılbaşında da ne olur Allah bilir

O kumbara ne zaman açılacak canım bende attım iki defadır bugünde kız babasından aldı 10 Euro onuda atarım
Kumbarayi en az 6 ay yapmak istiyorum.
Açarsam bile birikeni altina çevirip devam edeceğim.
Kumbaran hayirli olsun colombrecim.

Merhaba okyonus nasilsin :)

Ihtiyaçlar bitmiyor ki.
Altın alimi da zorlaştı.

İyi akşamlar arkadaşlar
Dün itibariyle harçlıksız kalmş olabilirimcüzdanda 100 lira hesaba yatacak bir 150 lira var hiçbirşey harcamaz sadece zaruri ihtyaç halinde yemek vs.kullanırsam yeter ama zor görünüyor…
Dün haftalık temizlğimi yaptım çamaşırları hallettim, bugünde tavuklu keşkek yaptım haftaiçi için,çocuklara baget kızarttım yemediler çorbalık tavuk suyum kavanozda yarın çorba yaparım
Haftaiçi için dolapta birazda pilavım var kuru fasülye yada nohutlu etli bir sulu çeşidide yaparsm başka bişey gerekmez
Banyolar tırnaklar tamam ödevler yaptırılıdı çocuklara, bitirmek için kararlı olduğum kitabında 70 sayfasını bitrebilirm inşallah
Kimdi hatırlamıyorum sıvıyağda indirm soran ben stokluk sıvıyağlarımı markt uyg. Larının kuponlarıyla hallettim ilk alışverişe 20 tl vs. Olan uygulamalara bakın fiyatta güzel fark oluyor yağ için
Ayakkabı eleyeceğim birde ilaçlar uyku yapıyor akşmları evi zor topluyorum kışın bizi düzene sokması umuduyla iyi haftalar şimdiden herkese

Merhaba okyonus nasilsin :)

Ihtiyaçlar bitmiyor ki.
Altın alimi da zorlaştı.
Merhaba canım iyiyim sen nasılsınOğluş 1.sınıf koşuşturmalı geçiyor günler yaOkulda partı varmış İngilizce etkinlikler olacakmış carsamba günü koştum partisi dediler kostümde köstüm diyor çocuk.Buzamana kadar almadım hiçBaktık hep naylon kostümler örümcek adam falan 250tl hep.Cadılar bayramı barmış heryer kabakBizde bir üst bir pelerin aldık 29 ekim içinsiyah pantolon ve üst aldım yine sipariş ileonunla ile giyecek hepsini.Birde çiftlik yapılacak çiftlik yaptık ay ne zor hep birseyler

Eklentiler

• 2043A63C-A926-4F10-85BC-99989F99D9B2.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 6B4CACAC-9164-4CEF-9C97-DDE4B7E01E6D.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 61
Kumbarayi en az 6 ay yapmak istiyorum.
Açarsam bile birikeni altina çevirip devam edeceğim.

Kumbaran hayirli olsun colombrecim.
Anladım canım tamam bende belki senin gibi yaparım bir künye parası çıkarsa bozarım o zaman

Günaydın arkadaşlar
Yeni haftaya bismillah diyelim bakalım. Öyle hızlı geçiyor ki haftalar,bir pazartesiyi görüyorum bir cumayı. haftasonu zaten 2 saat falan.
Geçen hafta sonu abimler gelmişti,bu hafta ablamlar gelecekler. Havalar soğumadan gelin dedim ama bir denk getiremediler. Ya hastalık ya misafir çıktı. Nasip işte. Bu haftasonu da böyle geçer. Zaman bile bereketsiz geliyor bu ara bana.

Cani
m onu almanlar cok yapiyor burda, baya iyi biriktiriyorlar. Yanliz sen fazla tl de kalma, direk altina kos biriktirdikce

Hoşgeldin. Eşime biraz fiziki alalım dedim bugün. O da arsa araba peşinde görüşmeler yapıp duruyor bir yandan. Bakalım ne alacağız

Kızıma kargo gönderdim. Kendime de bot baktım çarşıdan. Fiyatlar fena. Denedigim bir markayı 100 TL daha uyguna buldum netten. Onu sipariş verdim.
Her güne harcamayla açıyorum gözümü. İhtiyaçları alıyorum sadece,keyfi bir şey aldığım yok. Yine de bitmiyor. Bildiğimiz opak çoraplar 30 tl olmuş. 200-300 denye olanlar. Dükkanın birinde 17.50 ye buldum,hepsini aldım. Uygun bulduğumuz ne varsa alacağım artık. Bu fiyatları bile arayacağız bir kaç ay içinde. Maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…