Günaydin canolar,

yine sabahin köründe uyanip yollara düsdüm. Neyseki yarin evden calisacagim
Birikim mirikim yok. Eksilerdeyiz tabiki yine Bazen eski isime mi dönsem diye düsünüyorum, iyi para kazaniyordum...sonra kizi düsününce yine bu is oyi diyorum kendime.
Vallahi sabah sabahda baska anlatilcak birsey bulamiyorum. Idare edin

Selâm kizlar
Güne hızlı başladım.
Çocukları okula gönderip balkona giriştim tüm camlarini sildim hızımı alamayıp banyo wc yikadim.
Sonra bir kahvaltı ve çocukların odasını temizledim onlar evde değilken.
Beyazları attim makineye sonra paspaslari.
Kabak tatlısını pişirdim.

Selam beklediğim para gelmeyip beklemediğim harcamalar olunca
50 euro ve 25 de dolar bozdum zarar etmedim ama önümüzdeki ay açığı kapatmam gerek
3 gün izinliyim inşallah etli nohut yaptm buzluktan biraz pilavım vardı meyve salatalk domates kahvaltı için yumurta vs. Aldım sabah 65 falan tuttu akşam için balık düşünüyorm
Çocukların nevresimleri değişip çamaşır katlayıp yerleştirdim buarada aylardır ilk kez elektrik faturası 200 ün altında geldi genelde 400 500 arasıydı yazın klimadan ötürü 2 aydır dondurucu çalışıyor yüksek bekliyordum yine niye az geldi anlamadım

Selam kızlar
Tatil başladı hemen cocuklari aldım çarşıya çıktım. Babam harçlık vermisti çocuklara bi kac kirtasiye eksiklerini aldılar. Sonra onlara yemek ısmarladım. biraz dolaştık eve geldik. Buyukbas tirit istedi onu yapıyorum simdi.
Yarinda kendim çıkacağım bi kac kislik tunik ve esofman alti bakmam lazım euro bozdurucam çatır çatır yicem vurucam kırbacı

ne güzel bir tatil baslangici olmus dermisim

Şansina Euro da arttı kuzu güle güle kullan alacaklarını ye paraları bizim yerimizede bu ara ben bakmakla yetiniyorum herşey ateş pahası yahu

Merhabalar
Spaya ilk defa gideceğim
Giderken yanımda götürmem gerek birşey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…