- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.441
Bende de kozal var zaten. Altinla ilgili herseyi topluyorumTl de zaten kalınmaz. Hızla eriyor haklısın. Altın hlssesi alayım ben de biraz. Herkese bol kazançlar diliyorum
Altın dolar borç alınır mı ayol. TL olur ama. Nasılsa öldüm fiyata düşer ben öderkenKiz lafimi olur
Selam. Gitmeseydiniz destek olurduk size. Sorunlar üzüntüler acılar hepimiz için var. Umarım herşey düzelirMerhaba arkadaşlar
Size veda etmek için geldim bu sefer kendinize çok iyi bakın hakkınızı helal edin hepiniz çok iyi insanlardiniz iyiki tanıdım sizleri hepinizin ne muradı hayalî var ise gerçekleşsin inşallah .
Bana gelirse hayatımı bir düzene koymam lazım ailevi olarak geçimsizlik var baya uzak kalmaya karar verdim hepinizi öpüyorum.
Selam vermeye gelmiştim bende görünce canım sıkıldı şahsi kararındır karışmak olmaz nasıl mutlu olacaksan öyle yap bize ihtiyaç duyarsan biz burdayız ama unutma olurmuMerhaba arkadaşlar
Size veda etmek için geldim bu sefer kendinize çok iyi bakın hakkınızı helal edin hepiniz çok iyi insanlardiniz iyiki tanıdım sizleri hepinizin ne muradı hayalî var ise gerçekleşsin inşallah .
Bana gelirse hayatımı bir düzene koymam lazım ailevi olarak geçimsizlik var baya uzak kalmaya karar verdim hepinizi öpüyorum.
Ne zaman gelirsen biz buradayız. İnşallah tüm sıkıntıların tez zamanda son bulur.Merhaba arkadaşlar
kizey onlar uzak bosver. Ben daha yakinim bana verKiz lafimi olur
Merhaba arkadaşlar
aaaa yoruma gellll.bak bakkkkkizey onlar uzak bosver. Ben daha yakinim bana verhem haftaya arkadasim geliyor Berlinden onla yollarsin balim canim
kizey onlar uzak bosver. Ben daha yakinim bana verhem haftaya arkadasim geliyor Berlinden onla yollarsin balim canim
vallahi 85 kiloyum bence sen bosuna cekme obir tarafdan bacimaaaa yoruma gellll.bak bakkkkmavilim gayet yakın arkadaşımdır .kadın paylaşılamaz oldu aramızda bak.az kaldı birimiz bir kolundan diğerimiz diğer kolundan çekiştireceğiz
gel bacim gel daha cok yer var burda
Almanya bekle beni geliyorum
ooo keyfili tatiller canomBu kızın tatili başladı
Ay neye nerden başlasam bilemedim .
Yarın çocuklar öğlene kadar okulda ertesi gün törene gideceğiz küçüğüm görevli
Kabak almıştım ne zamandir canım istiyor şekere bastım yarin pişireceğim.
berlin de 2 hala kızım var onlara giderimmm hıhhhh.mavilimm bekle geliyorum anacığımmmmgel bacim gel daha cok yer var burda
Sağol balımooo keyfili tatiller canom
bak sabah gelip aksam dönme ihtimalim var. Hizli tren 4 saatde geliyorKizlar ya cok yasayin emi gülmekten öldüm A Asmin75 H Heytttt be ikinizi de cok seviyorumama kim Berline önce gelirse altinlar onundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?