Merhaba arkadaşlar
Size veda etmek için geldim bu sefer kendinize çok iyi bakın hakkınızı helal edin hepiniz çok iyi insanlardiniz iyiki tanıdım sizleri hepinizin ne muradı hayalî var ise gerçekleşsin inşallah .
Bana gelirse hayatımı bir düzene koymam lazım ailevi olarak geçimsizlik var baya uzak kalmaya karar verdim hepinizi öpüyorum.

Selam. Gitmeseydiniz destek olurduk size. Sorunlar üzüntüler acılar hepimiz için var. Umarım herşey düzelir

Selam vermeye gelmiştim bende görünce canım sıkıldı şahsi kararındır karışmak olmaz nasıl mutlu olacaksan öyle yap bize ihtiyaç duyarsan biz burdayız ama unutma olurmu
Sadece altın alıp paylaşmıyoruz burda hayatımızı paylaşıp dertleşip tavsiyeleşiyoruz da aynı zamanda
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, rabbim güzel kapılar açsın yolun kolaylasın dilerim

Ne zaman gelirsen biz buradayız. İnşallah tüm sıkıntıların tez zamanda son bulur.
Üzüldüm ama gitmene. Hakkını helal et lütfen.

kizey onlar uzak bosver. Ben daha yakinim bana ver hem haftaya arkadasim geliyor Berlinden onla yollarsin balim canim
aaaa yoruma gellll.bak bakkkk mavilim gayet yakın arkadaşımdır .kadın paylaşılamaz oldu aramızda bak.az kaldı birimiz bir kolundan diğerimiz diğer kolundan çekiştireceğiz

aaaa yoruma gellll.bak bakkkk mavilim gayet yakın arkadaşımdır .kadın paylaşılamaz oldu aramızda bak.az kaldı birimiz bir kolundan diğerimiz diğer kolundan çekiştireceğiz
vallahi 85 kiloyum bence sen bosuna cekme obir tarafdan bacim

ooo keyfili tatiller canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…