Geçmiş olsun witcher kuzum.
Hayirli sonuçlar gelsin inş

Hayirli olsun anneciginin emekliliği rabbim güzel günlere kullanmayı nasip etsin.
Oğlun kaç yaşında?

Benim büyük oğluma yaptirdik 14 yaşında, cumartesi ikinci dozunu olacak.
Küçüğüm 9.

Hayirli olsun anneciginin emekliliği rabbim güzel günlere kullanmayı nasip etsin.
Oğlun kaç yaşında?

Küçüğüm 9.
İYi akşamlar canım oğlunda ağrı filan oldu mu benim kızla aynı yaştalar bize de aşı çıktı ama tatili bekliyorum ağrı olursa diye

İYi akşamlar canım oğlunda ağrı filan oldu mu benim kızla aynı yaştalar bize de aşı çıktı ama tatili bekliyorum ağrı olursa diye
Selâm canim ,
Bende özellikle cumartesi gününe almıştım ilk randevusunu iki gün dinlensin diye.
Cok hafif kol ağrısı dışında çok şükür başka yan etki olmadi.
Sıra ikincide.
Ben bu viruse yakalandım geçen yıl, bu yuzden ailemdeki herkesi aşı olmasını istiyorum ama tabiki çocuk da olsa önce onun istemesi gerek.
Iki ay o bizi ikna etmeye calisti, bekledik karar veremedim evlat olunca insan yüz kez düşünüyor.
Okullar çok kalabalik olmasi yönündeydi benim fikrim de.

Oğlun kaç yaşında?

Küçüğüm 9.
Tesekkurler, simdiden torunlara sunu alirim, size bunu alirim diye hayal kuruyor, dedim once sen kendine harca.

6.5 yasinda olacak, daha kucuk. Masallah sen buyutmussun.

Benim kız olmam diyor ama ben istiyorum
Spor lisesine gittiği için bayağı ağır oluyor dersleri onun dışında haftada 3 gün okulda ders dışı spora kalıyor diğer 3 günde özel kickboksa gidiyor bayağı tempolu geçiyor günleri o yüzden tatilde olsun dedim

cok gecmis olsun canim burdada herkes hasta. Salgin var

Tesekkurler, simdiden torunlara sunu alirim, size bunu alirim diye hayal kuruyor, dedim once sen kendine harca.

6.5 yasinda olacak, daha kucuk. Masallah sen buyutmussun.
Maşallah
Zaman öyle geçiyor ki bende anlamadim çok şükür büyüyorlar.
Hayirlisi olsun onların kendi karari,rızası çok önemli.
Ama arkadaşları olmaya başladıysa belki osa ikna olur.
araligin sonunda bitiyor 6 ay. 3 cü bukez miderna olursa daha iyi olurmus. Yabi karisim daha etkiliymis.
Hadi bakalım bizim 3.ler ne olacak.
Ben alman aşısı tercih ederim yine muhtemelen.
Moderna yok bizde :)

Bende yazı özledim
Şimdiden..
Dolar altın yılbaşından sonra ne olur hiç bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…