- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.561
Ikizler anne memleketine gelecek demekBen de booster vurdurdum kendime yani 3. asiyi. 6 ay bitmek üzere cünkü. Veee Istanbula gidecegim kismetse bu ay cocuklarla.
Amin çok teşekkür ederimGözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Ne güzel düşünce, bilezik alıp hen annen kullanir hem de yatırım olur sizlere de..
Bulantilari hiç düşünmeyin. İlk çocukta 8 ay kusup, 2 çocukta 5 ay yataktan kalmadan geçiren ve doğumdan 1 ay sonra 3.coxugu 8stiyorum diyen bir ben vardı.
Yani tüm bu dertleri bebisi kucağınıza aldığınızda unutuyorsunuz
Benimde kumbarada 150 TL birikti. Çok bir şey gelmez diye almamıştım. Ama dediğin gibi az azda olsa birikecekKumbara birikimiyle 14 $ aldım.
Azar azar devam edeceğim buna.
Telefon alışverişi dün gece yapıldı bu arada.
Benim faturaya değil eşimin kkna yansıyacak tâbi ucu bana da dokunacak
Oğlus ve kocamin tlfri tamam.
Benimki sakin bozulmasin çok âmin.
Olduğu kadar sempatik.Coviddi hamilelikte derken bu sene pek istediğimiz gibi bir kış hazırlığı yapamadık annemle
Gerçi buzluk sebzeleri, konserve vs işlerini hallettik
Ama turşu, Tarhana, erişte ve mantı yapacaktık. Onlar kaldı.
Bir komşumuz yaptı tarhana. Kilosunu 45 TLden satıyormuş.
1 kg anneme, 1 kg da kendime sipariş verdim.
Akşamlar uzadı belki bir kaç akşam az az erişteyide yaparız. Ama mantı işi kesin yattı. Duruma göre mantıyıda satın almam gerekecek gibi görünüyor
Aylik kumbara yapmaya karar verdim ben.tlde değeri düşüyor.Benimde kumbarada 150 TL birikti. Çok bir şey gelmez diye almamıştım. Ama dediğin gibi az azda olsa birikecek
Yarın bankaya yatırıpda dolar alayım bende en iyisi
En guzeli bencede.Aylik kumbara yapmaya karar verdim ben.tlde değeri düşüyor.
Yaa canim çok sevindim senin adına gözünüz aydın. Insallah 3. Aydan sonra daha rahatlarsın.İyi akşamlar kızlar
Epeyidir yazamıyorum
Sayfaları okuyayım bitsin öyle yazayım diyorum
Girip 1-2 sayfa okuyorum, devamı gelmiyor.
Sonunda az önce bitirdim
Birikim şu saatten sonra daha da önemli bir hale geldi benim için
Çünkü 9 haftalık Hamileyim
Ama mide bulantıları falan derken çok zor günler geçiyorum.
Susam tanesi kadar bebenin bana ettiğine bakın diye söylenip geziyorum ortalarda
Tenk yu bebisim.Gecmis olsun witch.
Çok geçmiş olsun kizcene asminCocuk hala hasta, pek giremiyorum.
Öpüldünüz
Ay evet yaOlduğu kadar sempatik.
Epey yapmissiniz yine de.
Senin stoklarin bir dönem kkyi sallamıştı
Stokların tamdır senin :)
Ben hep yıllık yapardım. Kurban bayramında açar kurbanın parasını onunla verdik annemle kalanı da birikime giderdi.Aylik kumbara yapmaya karar verdim ben.tlde değeri düşüyor.
Amin cnm inş.Yaa canim çok sevindim senin adına gözünüz aydın. Insallah 3. Aydan sonra daha rahatlarsın.
Tenk yu bebisim.
Sağol kuzucum
Amin, Çok teşekkür ederim.Selamlar,
sempatik_kiz hayirli olsun, saglicakla kucaginiza alin, leblebi de mide bulantina iyi gelebilir.
Kendi ya da cocugu hasta olan arkadaslarim gecmis olsun, benim kizin da biraz burnu akiyor.
Haftasonunu itinayla alisveris, yemek, temizlik ve camasirla bitirdim. Haftanin yemekleri guvec, bulgur pilavi, kuru fasulye, balikli makarna salatasi, sarma, tavuklu corba, un helvasi ve dogum gunu pastamdan geriye kalanlar.
Haftasonu harcamasi da 300 u gecti, biraz stokluk urunler de aldim.
Gecmis,olsun canimSağol kuzucum
Sizede gecmis olsun canim. 6 hafta oldu bizim ki hala öksürüyor. 2 gündür sanki biraz düzelme var, ama bizdede ayni kac haftadir gece uyuyamiyoruz.Geçmiş olsun kuzuyabizim ufaklık da hasta, günlerdir uyumuyoruz. Bir an önce toparlarlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?