Amin çok teşekkür ederim
Bazen zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor İnşaAllah o kadar uzun sürmez benimde
Ama dediğiniz gibi çok farklı bir his
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Coviddi hamilelikte derken bu sene pek istediğimiz gibi bir kış hazırlığı yapamadık annemle
Gerçi buzluk sebzeleri, konserve vs işlerini hallettik
Ama turşu, Tarhana, erişte ve mantı yapacaktık. Onlar kaldı.

Bir komşumuz yaptı tarhana. Kilosunu 45 TLden satıyormuş.
1 kg anneme, 1 kg da kendime sipariş verdim.

Akşamlar uzadı belki bir kaç akşam az az erişteyide yaparız. Ama mantı işi kesin yattı. Duruma göre mantıyıda satın almam gerekecek gibi görünüyor

Benimde kumbarada 150 TL birikti. Çok bir şey gelmez diye almamıştım. Ama dediğin gibi az azda olsa birikecek
Yarın bankaya yatırıpda dolar alayım bende en iyisi

Olduğu kadar sempatik.
Epey yapmissiniz yine de.
Senin stoklarin bir dönem kkyi sallamıştı
Stokların tamdır senin :)

Aylik kumbara yapmaya karar verdim ben.tlde değeri düşüyor.
En guzeli bencede.
Ben ayda 2 ayda bir tumletiyordum bozuklar sonra bankadan gümüş ve altın alıyordum.
Şimdi ayrıca kagit para kumbarasi da yapıyorum. Onları da gecen gün euro ya çevirdim sonra geri kumbaraya koydum.
Yoksa duran para da eriyor her geçen gün.
Tl de duracağına deterjan, şampuan, yağ, un çay şeker alıp koysak bunlar bile daha mantıklı geliyor artık bana

Yaa canim çok sevindim senin adına gözünüz aydın. Insallah 3. Aydan sonra daha rahatlarsın.

Gecmis olsun witch.
Tenk yu bebisim.

Iyi akşamlar hatunlar
Mutfaktan yenice çıktım.
Evi bi toparlayıp 1 saat kendime vakit ayırmak istiyorum kitap okurum mesela.
Kizce ders çalışıyor oglus resim yapıyor. Ayy çocukların büyümesi bi yönden iyi oluyor kendimize vakit ayırma açısından.
Ayın 15ine 1 hafta kaldı cüzdanda 65 tl
Ha gayret witchim. Neyse bittiği yerde buyukbasin cüzdanı tırtıklarim.

Benimde erişte ve manti siparişi vermem lazım. Malum evde kış sebzeyi yemiyor tayfa. Bugün firinda kıymalı karnabahar yaptim. Hiç yemedi vicdansizlar çorba salata yediler. Böyle olunca çok kızıyorum. Vaktim emeğim heba oluyor. Su an küsüm hepsine.tahminimce 1 saate normale dönerim

Olduğu kadar sempatik.
Epey yapmissiniz yine de.
Senin stoklarin bir dönem kkyi sallamıştı
Stokların tamdır senin :)
Ay evet ya
Onlar yine tam annemin dolabının üstü market gibi
Şimdi kendi evimdede depom var girişte.
Bende aynı şekil devam ediyorum uygun buldukça
Aylik kumbara yapmaya karar verdim ben.tlde değeri düşüyor.
Ben hep yıllık yapardım. Kurban bayramında açar kurbanın parasını onunla verdik annemle kalanı da birikime giderdi.
Ama bundan sonra bende aylık yapacağım.

Kumbara benim asıl birikim metodum ya o olmadan birikim yapamıyorum ben.
Bir adet sadaka kumbaramız var annemin evinde yapardık kendi evindede devam ediyorum.
Bir adet benim kumbaram var. Bunu aylık yapmaya karar verdim
Fakat kurban kumbarasına da devam edeceğim. Nedense o parayı hiç dövize altına falan çevirmek istemiyorum.
Belki saçma ama hiç içimden gelmiyor
Yaa canim çok sevindim senin adına gözünüz aydın. Insallah 3. Aydan sonra daha rahatlarsın.

Tenk yu bebisim.
Amin cnm inş.
Çok teşekkür ederim

Selamlar,
sempatik_kiz hayirli olsun, saglicakla kucaginiza alin, leblebi de mide bulantina iyi gelebilir.
Kendi ya da cocugu hasta olan arkadaslarim gecmis olsun, benim kizin da biraz burnu akiyor.
Haftasonunu itinayla alisveris, yemek, temizlik ve camasirla bitirdim. Haftanin yemekleri guvec, bulgur pilavi, kuru fasulye, balikli makarna salatasi, sarma, tavuklu corba, un helvasi ve dogum gunu pastamdan geriye kalanlar.
Haftasonu harcamasi da 300 u gecti, biraz stokluk urunler de aldim.

Amin, Çok teşekkür ederim.
Evet bunu başkasındanda duymuştum birde leblebi deneyeyim
Umut fakirin ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…