İyi akşamlar arkadaşlar
Dün gezme bugün temizlikle geçti. Hafta sonu 2 saat falan bence
Yarına burada çok tanınan bir doktora randevu aldım. Diğer doktorun alerji deyip verdiği ağır ilaçları kullanmamıştım. Bu işinin ehli doktordan teyit alırsam kullanırım. Muayene tahliller ne tutacak bakalım.

Allah bereket versin
Az çok demeden koyacağız kenara ne yapalım. Hayat aşırı pahalı artık. Borcu olmayan zengin bence.

İyi akşamlar kızlar
Epeyidir yazamıyorum
Sayfaları okuyayım bitsin öyle yazayım diyorum
Girip 1-2 sayfa okuyorum, devamı gelmiyor.
Sonunda az önce bitirdim

Birikim şu saatten sonra daha da önemli bir hale geldi benim için
Çünkü 9 haftalık Hamileyim

Ama mide bulantıları falan derken çok zor günler geçiyorum.
Susam tanesi kadar bebenin bana ettiğine bakın diye söylenip geziyorum ortalarda

Selam kızçeler

karamelli_turta turtişim şifa olsun yakışıklıya

Colombre ya kuzum bence de haftasonu 2 saat

Ben de hesaplamalarıma göre her şey yolunda giderse inşallah, Aralıkta kredi kartını kapatmış olacağım

2022 hedeflerinde ben de alçaktan uçacağım, böyle olunca sanki uçamayan bir kuş gibi oluyorum

sempatik_kiz canımmm çok çok sevindim, Allah sağlıkla tamamına erdirsin ara ara aklıma geliyorsun, benim birikim kademesine geçebilmemde etkisi büyük olan üyelerdensin

Allah tamamina erdirsin canim
Arkadasimin doktoru sabah yatakda kalkmadan bir iki pisküvüt, badem, ceviz gibi seyler ye ve yarim saat sonra kalk demisti bunalti icin. Onda fayda etmisdi.

Ben de booster vurdurdum kendime yani 3. asiyi. 6 ay bitmek üzere cünkü. Veee Istanbula gidecegim kismetse bu ay cocuklarla.

Ooo emekli mi oldun hayirli olsun. Ben de birkac aya olacagim ama para gelmeyecek 58e kadar

Aaa ne güzel haber bu susama bak sen daha neler edecek annesi sana bekle hele saglikla kucagina almak nasip olsun insallah

Amin cnm
Çok teşekkür ederim
Yaaa böyle bir şeye vesile olabildiysem ne mutlu bana
sempatik_kiz hayırlı olsun

minikkoala teşekkürler canım Allah tamamina erdirsin canim
Teşekkürler
Arkadasimin doktoru sabah yatakda kalkmadan bir iki pisküvüt, badem, ceviz gibi seyler ye ve yarim saat sonra kalk demisti bunalti icin. Onda fayda etmisdi.
Çubuk kraker en büyük dostum oldu bu süreçte
Aaa ne güzel haber bu susama bak sen daha neler edecek annesi sana bekle hele saglikla kucagina almak nasip olsun insallah
Amin çok teşekkür ederim
Doktorda her gittiğimizde bunlar daha iyi günler dedikçe tırsmıyor değilim

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Uzun zamandır artan döviz ve altın fiyatları yüzünden TLdeyim.
Düşünce alayım dedikçe dahada çıktı fiyatlar
Ama dediğiniz gibi nasıl olsa uzun vadeli alacağım
Alınmış alınmıştır, deyip geçmek gerekiyor.

Yaklaşık 9500 TL gibi bir paramız var annemle ortak.
Yani açıkçası düğün zamanı ordan geldi, şurdan geldi vs diye biriktirip bana verdi.
Bende hesaba attım ama onu hiç benim olarak görmedim.
Çünkü bana takılanlar hariç hepsi ona gelen hediyelerdi.

Neticede kızı bu zaman yalnız büyüttün. Aman bir eksiği olursa yine sen al ele güne mahcup olma diye ailem ve çevrem hem bana hem ona destek olmuş bu konuda. O da bir lirasını harcamadı.

Birazda benim biriktirdiklerim var kenarda. Onlarıda ekleyip annemin koluna bir bilezik alayım diyorum.
Hafta içi çıkabilirsem onu halledeceğim inşaAllah.

Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Ne güzel düşünce, bilezik alıp hen annen kullanir hem de yatırım olur sizlere de..
Bulantilari hiç düşünmeyin. İlk çocukta 8 ay kusup, 2 çocukta 5 ay yataktan kalmadan geçiren ve doğumdan 1 ay sonra 3.coxugu 8stiyorum diyen bir ben vardı.
Yani tüm bu dertleri bebisi kucağınıza aldığınızda unutuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…