Selam kizlar,

bu ay ikramiemiz ödenecegini ögrendim bi sevindim 1000€ fazla alcaz diye, taki emailerime bakana kadar ocak 1de 740€ Araba sigortasi kesilcekmis hesabimdan, bide vergi bircumuz 350€ civari var, oda kesilecek. Yani parayi daha elime almadan gidecegi yer belli oldu, yine kenara atamiyacagiz.
Burdada herseye zam gelmege basladi, tabiki sizinki kadar degil. Yinede tek maas olunca zorluyor. Vaktim esim cocuk yokken batdanyeye sarilip oturuyor, kiz gelince kaliförleri yakıyor Bakalım fayda edecek mi.
Bende bugün evden çalışıyorum, böylece dişarda yemek yemegince cebimde kalıyor 7€ cuma da evden çalışabilcegim.
İşe giderkende artık evden götürmeligim yemegimi, yoksa ay sonunu getiremiyoruz.
Benden bu kadar. Molam bittdi, ben yine iş başına.

Gelen gidiyor. Neyseki gelen para var

Ikramiye iyi olmuş ama giderler böyle olunca anca yetişiliyor.
Evden yemeğini götürmen sağlık açısından da iyi olur asmin.

Ikramiye iyi olmuş ama giderler böyle olunca anca yetişiliyor.
Evden yemeğini götürmen sağlık açısından da iyi olur asmin.
sorma cano bugünde başka bir fatura geldi 220 Euro.
Artik düzenli bir sekilde haftada en az iki kez evden calisa bildigim icin, bari o günler sorunum yok. Vaka sayilari inanilmaz yüksek burda, keske bi iki hafta her yeri kapatsalar

İyi akşamlar kızlar
Sabah boğaz ağrısı ile uyandım. Yutkunurken acıyor. Sesimde değişti
Hamilelik yüzünden ilaçta alamıyorum. Umarım daha da kötüleşmez

Birikim adına pek bir şey yapamasak da tasarruf tedbirlerine devam ediyorum.
10 tane kadar ev ekmeği gelmişti. Onları bugün minik minik doğradım. Fırında kurutacağım. Çorbalarda kullanılır yada rondodan geçirip köftelere falan kullanırım.

Selam kizlar,

bende iki gündür mutfaktan cikamiyorum. Dün komsumla ekmek ve bögrek yaptik, bugün kiza pide yaptim. Buzlugada attdim arada iyi oluyor.
Esim dün ve bugün bahce isi aldi. Eksiye girmisdik, iyi geldi eksigi kapatmasada.
Kizi uyutdum yanina uzandim. Yavrum cok öksürüyor. Birtürlü atlatamadik. Balli sogan suyu veriyorum sürekli de fayda etmiyor.

Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Bugünkü plânı iptal ettik istemeyerek.
Hava yağışlı hiç keyif alamayacagiz erteledik.

Kasım ayi da bitiyor zaman ne hizli akti gitti bu yıl hiç anlamadık.
Yılın son ayı geldi bile.
Şu virüs belası biteydi artik.

Bu ara hep ihtiyaç alışverişleri yaptim.
Birikim yılın ikinci altı ayında durağandı neredeyse
Herşey hergün zamlaniyor bugün ne aldiksak yarin o fiyatı bulamıyoruz.

2022 hedeflerimizi buna göre belirleriz artik.
Zira giderler de çok.
Ama birikim şart.
Son iki yılda bunu daha iyi anladık.

Asmin çok geçmiş olsun. Tereyağını eritip pekmezle iki taşım kaynat cok az karabiber at baya rahatlatıyor öksürüğü.

Turtam ya sorma hedefe yaklasacakken bi eksik çıkıyor simdide arabadan sesler geliyor bakalim kac bin yiyecek. Bu ay rahatım demiştim demez olaydım. Biliyorsunuzki varlık fonu Arap prense satildi. İçinde devlet bankaları var. Maas ve birikimlerimiz o bankalardan birinde. Yarin el koysalar ruhumuz duymaz. Gelecek yıl için fiziki altın koymayı düşünüyorum kenara bakalim nasip.

Benim iş durumu hala belirsizliğini koruyor. İl merkezine atamamı yapacaklarmi belirsiz ama bu hafta belli olacak dediler. İlçe 3 saatlik yol gidemem. Yolun sonuna gelmişken geri dönmek istemiyorum dualarınıza talibim. 2 haftadir uyku uyuyamıyorum ve bu beni mahvetti çok gergin ve huzursuzum. Evdekiler de memnun değil benim halimden. Bu hafta ayrılma başlama yaparsam maas farkinida verirler insallah aralikta

Aksama kıyma çıkardım. Lahmacun ici hazirlayip fırına göndereceğim. hiç yemek bile yapmak istemiyor canım kac gündür

Witcher durumlar epey karışık cnm.
Acil çıkan masraflar iyice sarsıyor bütçeyi yada eksilere giriyoruz.
Ben bu yıl hedefin yarisini tutturabildim olsun o da birşeydir diyip şükrediyoruz.
Iş durumu belli olmadi mi ,3 saat cokmus gerçekten hayırlısı olsun inş.

Çok geçmiş olsun ıhlamur çayı iyi gelir en azından yumuşatır.

Selam bende de durum aynı
Ayda bir gram alabiliyoruz sadece.
Maaşın üçte biri tedaviye gidiyor, bu aydan itibaren de tamam i bile yetmiyecek gibi. Rabbim çocuklu geliri az olan ailerin yardımcısı olsun. Biz iki kişiyiz (gelemimiz gidenimiz çok orası ayrı tabide) ve ikimizde çalışıyoruz.kira faturalar mutfak masrafı, arada alışveriş derken zorlaniyiryz. artık şu son zamlar iyice canımızı sıktı.

Sagol canim deniyecem yarin
Hersey gönlünce olur insallah canim

Canim cok gecmis olsun. Belli bir haftadan sonra belli ilaclar alina biliniyor. Doktorun eger gerekirse görüs ama. Tuzlu gargarada iyi gele bilir.

Selam kizlar nerdesiniz hepiniz?
Ben halen is yerinden haberbekliyorum kontrat süresize gececekmi diye.
Isimi halen sevmiyorum, ayrilmak istemem aslindada, ama bakalim ne olacak.
Bu ay yeni birsey cikmazsa eksi 100-200€ la dükkani kapatariz herhalde
Bakalim bu ay kizima altin ala bilcegiz mi.
Haftaya yine annemi getirmegi planliyoruz. Kiz nene mi özledim deyip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…