- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.681
sagol canimAsmin im rabbim şifa versin inşallah. Evlatlarına bağışlasın.
Tesekkurler, evet covid asisi oldu, 6.5 yasinda, 3 hafta sonra ikincisini olacak. Ben de 3. doz icin randevu alacagim.Geçmiş olsun çocuklarına zeynep.
Oğlun 9 yasindaydi sanirim dimi covid aşısı mi oldu?
Kumbaran bereketli olsun:)
Geçmiş olsun canım küçük kuzuna.Tesekkurler, evet covid asisi oldu, 6.5 yasinda, 3 hafta sonra ikincisini olacak. Ben de 3. doz icin randevu alacagim.
Tebrik ediyorum, basarilarin daim olsun.
Tesekkurler kizlarAllah kavuştursun canım @Colombremben de dışarıda okudum, öyle hızlı geçiyor ki zaman. Annem ne zaman başladın, ben ne zaman yol gözledim de ne zaman bitirip geldin anlamadım der hep. Su gibi aksın, sağlıkla kavuşun inşallah
Witchimmmm sen yok musun seeeenhayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim helal kızım sana!
Simdi baktim £ 16 lira olmusGunaydin kizlar
Altin ve dövize moralim bozuldu ne desek boş yine birileri ceplerini dolduruyor. Allah garibanın yardimcisi olsun ne yer ne içer bu insanlar
Pfizer/Biontech oldu, bizim butun aile ayni asiyi oldu. Moderna da var ama o denk gelmedi.Geçmiş olsun canım küçük kuzuna.
Hangi aşıyı oldu acaba
Ya sen yazinca actim baktim, ne kadar artmis, benim de moralim cok bozuldu.Gunaydin kizlar
Altin ve dövize moralim bozuldu ne desek boş yine birileri ceplerini dolduruyor. Allah garibanın yardimcisi olsun ne yer ne içer bu insanlar
Ve hiç bir müdahale yokSelam kızlar.
Altın bir günde saatler içinde yüzde 10 yükselmiş
Nereye gidiyoruz böyle gerçekten moralim bozuluyor.
Dönerken radyoda haberleri dinledim, sadece sonunda dolar günü şu kadarla kapadı gibi bir şey dedi o kadarVe hiç bir müdahale yok
Ülke battı ya
Tabi o da bugünlük.Dönerken radyoda haberleri dinledim, sadece sonunda dolar günü şu kadarla kapadı gibi bir şey dedi o kadar
Sanki hiçbir şey olmuyormuş gibiTabi o da bugünlük.
Yarın,1 ay sonra 3 ay sonra ne olacak acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?