Selam kızçeler

Kaktüs yaşamım nedeniyle, 2-3 ayda bir yaptığım toptan alışverişi yapamamıştım. Deterjanlar ağlamaya başlayınca bugün yaptık. Gittiğimiz grossla, çevremizdeki marketler arasında deterjan 5₺, yağ 7₺, şampuan 3₺, süt 2.5₺, peynirlerde hellim 3.5₺, beyaz peynir 4₺ ve peçete, havlu kağıt vs de 6₺ oynuyordu

Yine kendi kendime söylendim durdum, eşime de markete girme yasağı koydum bilmem napar

Maaşa kadar da 420₺'m var, hadi bakalım

Geçmiş olsun çocuklarına zeynep.
Oğlun 9 yasindaydi sanirim dimi covid aşısı mi oldu?
Kumbaran bereketli olsun:)
Tesekkurler, evet covid asisi oldu, 6.5 yasinda, 3 hafta sonra ikincisini olacak. Ben de 3. doz icin randevu alacagim.

Selamlar, cocuklari uyuttum da bilgisayari elime alabildim pazar gecesi. Bir de acikmisim, mutfagi topladiktan sonra tost yaptim kendime.
Market alisverisi 105$ tuttu. Bu hafta biraz alisveris yapabilirim, indirimler olacak Black Friday de.

Bu hafta da bizde yemekler her telden, kremali brokoli corbasi, brokoli salatasi, kemikli patates yemegi, nohut, pilav, sebzeli balik, cocuklar icin tarhana ve yogurt corbalari, tahinli kurabiye. Aslinda bu hafta 2 gun evde kalacagiz bu kadar yemek yapmaya gerek yoktu ama yine de mutfaga girince yapildi yemekler, esimle ogrencilikten kalan bir aliskanligimiz haftasonu toplu yemek yapmak :)

Tebrik ediyorum, basarilarin daim olsun.

Tesekkurler kizlar

Gunaydin kizlar
Altin ve dövize moralim bozuldu ne desek boş yine birileri ceplerini dolduruyor. Allah garibanın yardimcisi olsun ne yer ne içer bu insanlar
Simdi baktim £ 16 lira olmus bir gece de 1 lira artmis, bu son iki aydaki artisi hayatimda hic gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…