Selam arkadaslar,
bende bugün altin fiyatlarina baktim 5g bankada 283€ olmus. Daha pazartesi 278 e satiyorlardi. Gecen bankadaydik keske kizin altinini alsaydik.
Esimin kuzeni gögüs kanseri olmus. 2 evrede tedavisi bugün basladi. Cokda tatli bir insan ve iki cocugu var ilk okuldalar. Cok üzüldüm duyunca. Insallah atlatir, Allah cocuklarina bagislar insallah.
Kizlar hic birimiz ihmal etmesin bu tür kontrollari.
Bende iki yildir gitmedim, yarin arayip randevu alacagim.

Wuhuuuu tebrikler

Hayırlı olsunn canimm çok sevindim

Oyy oyy maşallah. Hayırlı uğurlu olsun witch im. Allah emeklerini boşa çıkarmadı çok şükür.

Bacım gördüm igda ama msja kapamıssın tebrik edemedim:)
Cokk tebrik ederim.
Hersey gönlünce olsunnnn

cok tesekkur ederim canimlar
babyloading87 canim mesaja kapalı değildi bi yanlışlık olmali

Ayy canim heyecanını burdan hissettim. Umarım çok iyi vakit gecirirsiniz

Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnm

Harika, gule gule gidin, bolca eglenin, anilar biriktirin, biz de yaza istiyoruz insallah oglanin okul tatile girince.

Selamlar, kizin burnu akiyordu, artik oksurmeye de basladi, kotulesirse doktora goturecegim, esim ilac almis aksam.
Oglan ilk doz asisini oldu, gece kontrol ettim atesini falan, hic semptom gostermedi. Grip asilari vardi, haftaya degistirdim, hem kiz hasta hem de oglan iki asi pes pese olmasin istedim.
Haftaya yarim hafta calisacagiz, persembe cuma Sukran gunu tatili.
Benim Turiye kumbaram vardi, ev alirken biraz tirtikladik, simdi yeniden basliyorum, birikenleri tatilde harcariz. Ilk olarak 40$ attim.
A Asmin75 Allah kuzeninize sifa versin, uzuldum okuyunca.

Geçmiş olsun çocuklarına zeynep.
Oğlun 9 yasindaydi sanirim dimi covid aşısı mi oldu?
Kumbaran bereketli olsun:)

sagol canim
cocuklarada cok gecmis olsun

Selam arkadaşlar
Kuzum geldi ama sabaha gidecek. 3 gün hemen geçti. Görmeyince daha kolay oluyor sabretmek sanki. Görünce doyamıyorsun.
Allah kavuştursun canım @Colombrem ben de dışarıda okudum, öyle hızlı geçiyor ki zaman. Annem ne zaman başladın, ben ne zaman yol gözledim de ne zaman bitirip geldin anlamadım der hep. Su gibi aksın, sağlıkla kavuşun inşallah
Selam kizlaaaaar
Artık teknisyen hanım diyceksiniz
Bulunduğum ilin ilçesine atandım es durumundan merkeze gelirim diye düşünüyorum hayirlisi
Bu gece bana uyku yok
Witchimmmm sen yok musun seeeen hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim helal kızım sana!

Selam kızçeler

Resmen geçen hafta nasıl geçti anlamadım, işyerim biraz stresli, küçüğün de kontrol haftasıydı.

karamelli_turta turtişim 1 gr altın, 35$, 45€ bu ayki hasılatım.

Bugün bir aile toplantısında emekli bir amca "ben mesaimle 5 küçük altın alırdım" dedi

Koalacim bereketli olsun ekliyorum.

Selamlar arkadaşlar
Haftasonum cam kapı derin temizlikle geçti. İşler bitince de gezip bir kaç ihtiyacı aldık.
Kapanan 2 tane dükkan vardı. İnsanlar döndüremiyoruz diye konuşuyordu. Ne yapacaklar şimdi bilmiyorum. Küçük esnafa gitmeye çalışıyorum pandemi başından beri. Büyük şirketler bir şekilde kazanıyor. Sabahtan akşama müşteri bekleyip,evine ekmek bile götüremez oldu insanlar. Çok üzücü çok.

Sağol canım, amiiiin.
Çocuklar okula adımını attı mı yıllar da su gibi akıp gidiyor. Sonrası göç mevsimi işte. Dünya hep devir daim. Onlar da sağ olsunlar da bizim gibi güzel günler görsünler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…