- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.661
Wuhuuuutebrikler
Hayırlı olsunn canimm çok sevindim
Oyy oyy maşallah. Hayırlı uğurlu olsun witch im. Allah emeklerini boşa çıkarmadı çok şükür.
Bacım gördüm igda ama msja kapamıssın tebrik edemedim:)
Cokk tebrik ederim.
Hersey gönlünce olsunnnn
cok tesekkur ederim canimlar
Ayy canim heyecanını burdan hissettim. Umarım çok iyi vakit gecirirsinizGünaydin kizlarheyecan dorukta. Istanbula geliyorum. Cok özledim sehrimi. Tam bir istanbulluyumdur özellikle Anadolu yakasi. Cocuklarimi ilk kez gezdirecegim, vapura binecegiz balik ekmek yiyecegiz, Galata köprüde balikcilari selamlayacagiz kismetse.
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnmSelam arkadaslar,
bende bugün altin fiyatlarina baktim 5g bankada 283€ olmus. Daha pazartesi 278 e satiyorlardi. Gecen bankadaydik keske kizin altinini alsaydik.
Esimin kuzeni gögüs kanseri olmus. 2 evredetedavisi bugün basladi. Cokda tatli bir insan ve iki cocugu var ilk okuldalar. Cok üzüldüm duyunca. Insallah atlatir, Allah cocuklarina bagislar insallah.
Kizlar hic birimiz ihmal etmesin bu tür kontrollari.
Bende iki yildir gitmedim, yarin arayip randevu alacagim.
sagol canimRabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnm
Tebrik ediyorum, basarilarin daim olsun.Selam kizlaaaaar
Artık teknisyen hanım diyceksiniz
Bulunduğum ilin ilçesine atandım es durumundan merkeze gelirim diye düşünüyorum hayirlisi
Bu gece bana uyku yok
Harika, gule gule gidin, bolca eglenin, anilar biriktirin, biz de yaza istiyoruz insallah oglanin okul tatile girince.Günaydin kizlarheyecan dorukta. Istanbula geliyorum. Cok özledim sehrimi. Tam bir istanbulluyumdur özellikle Anadolu yakasi. Cocuklarimi ilk kez gezdirecegim, vapura binecegiz balik ekmek yiyecegiz, Galata köprüde balikcilari selamlayacagiz kismetse.
Geçmiş olsun çocuklarına zeynep.Selamlar, kizin burnu akiyordu, artik oksurmeye de basladi, kotulesirse doktora goturecegim, esim ilac almis aksam.
Oglan ilk doz asisini oldu, gece kontrol ettim atesini falan, hic semptom gostermedi. Grip asilari vardi, haftaya degistirdim, hem kiz hasta hem de oglan iki asi pes pese olmasin istedim.
Haftaya yarim hafta calisacagiz, persembe cuma Sukran gunu tatili.
Benim Turiye kumbaram vardi, ev alirken biraz tirtikladik, simdi yeniden basliyorum, birikenleri tatilde harcariz. Ilk olarak 40$ attim.
A Asmin75 Allah kuzeninize sifa versin, uzuldum okuyunca.
sagol canimSelamlar, kizin burnu akiyordu, artik oksurmeye de basladi, kotulesirse doktora goturecegim, esim ilac almis aksam.
Oglan ilk doz asisini oldu, gece kontrol ettim atesini falan, hic semptom gostermedi. Grip asilari vardi, haftaya degistirdim, hem kiz hasta hem de oglan iki asi pes pese olmasin istedim.
Haftaya yarim hafta calisacagiz, persembe cuma Sukran gunu tatili.
Benim Turiye kumbaram vardi, ev alirken biraz tirtikladik, simdi yeniden basliyorum, birikenleri tatilde harcariz. Ilk olarak 40$ attim.
A Asmin75 Allah kuzeninize sifa versin, uzuldum okuyunca.
Allah kavuştursun canım @ColombremSelam arkadaşlar
Kuzum geldi ama sabaha gidecek. 3 gün hemen geçti.Görmeyince daha kolay oluyor sabretmek sanki. Görünce doyamıyorsun.
Witchimmmm sen yok musun seeeenSelam kizlaaaaar
Artık teknisyen hanım diyceksiniz
Bulunduğum ilin ilçesine atandım es durumundan merkeze gelirim diye düşünüyorum hayirlisi
Bu gece bana uyku yok
Koalacim bereketli olsunSelam kızçeler
Resmen geçen hafta nasıl geçti anlamadım, işyerim biraz stresli, küçüğün de kontrol haftasıydı.
karamelli_turta turtişim 1 gr altın, 35$, 45€ bu ayki hasılatım.
Bugün bir aile toplantısında emekli bir amca "ben mesaimle 5 küçük altın alırdım" dedi
sagol canim
Asmin im rabbim şifa versin inşallah. Evlatlarına bağışlasın.sagol canim
Birikinde bereketli olsun canim
Sağol canım, amiiiin.Allah kavuştursun canım @Colombremben de dışarıda okudum, öyle hızlı geçiyor ki zaman. Annem ne zaman başladın, ben ne zaman yol gözledim de ne zaman bitirip geldin anlamadım der hep. Su gibi aksın, sağlıkla kavuşun inşallah
Witchimmmm sen yok musun seeeenhayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim helal kızım sana!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?