- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.821
Umarim gerçek olsun ☺Merhabalar,
Bu yıl bende sizinle birlikte hedef belirlenek istiyorum..
2022 yılı hedefim.
Ölmez de sağ kalırsak, Allah sağlık versin iş güç versin çalışalım kazanalım.
Onun haricinde birikim hedeflerim.
15 bin TL lik hisse + 17 bin TL lik devremülk taksitlerini bitirmek, bunlar resmi
ayrıca kendim için 5 gr altın, 200 usd, 200 eur
Çocuklar için 500 gr gümüş, 5 gr altın
Biraz bol keseden atmış olabilirim, olsun hedef büyük olsun inşallah gerçekleştirmek nasip olur
Verdiğin kilolari alman ilk gözüme çarpan oldu çünkü bende aldim gel sarilalimBenim için 2021 mesleki açıdan bi üst kademeye geçmek oldu. Onayim gelirse de halay cekegim
Baska da önemli bi gelişme olmadi
Verdiğim kilocuklari geri aldım acilen diyete girmem Lazım
Altin hedefimi tutturamadim ama olsun her çok azdan olur.
Yeni yıl hedefim 12 yarim altin ve 12 gr altın olsun bakalim
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Ya napim ülke şartları kilo korumaya elverişli degilUmarim gerçek olsun ☺
Verdiğin kilolari alman ilk gözüme çarpan oldu çünkü bende aldim gel sarilalim
Gerçek olsun tüm dilekler inş.
sen yapcanda güzel olmuyacak miGünaydın kızlar mutlu pazarlar olsun
Bu sabah ilk pide deneyimimi yaptim
Çok da güzel oldular
Çalışan ana dramı bu olsa gerek
Haftalık alışverişi dün yaptik dünyaları harcadık yine zamlar yüzünden.
Eşim çocukları trasa götürdü o da halloldu.
Bugün ve tüm hafta hava yağışlı görünüyor burada.
Kış geldi yani sevmesem de
Ben yarindan itibaren yine dikkat etmeye başlayacağımYa napim ülke şartları kilo korumaya elverişli degil
Vermesine veriyorum da koruyamıyorum ah pis boğazım
sen yapcanda güzel olmuyacak mi
En güzel yatırım insanın kendini yaptığı yatırımdırBu arada dün yüzüme küçük dokunuşlar yaptırdım. Bu da stok sayılır, USD artmadan
Kimseye söylemedim bakalım nasıl olacak
gece gece aciktim gı
Sucuklu kaşarlı, kıymalı domates biberli yaptim asmin çok güzel oldu ama bitti desem
Sepette cesitlilik iyidir onu euro olarak birakabilirsiniz yani.Merhabalar
Kizlar size sorum olucak
Ben genelde ayda 2 ceyrek atiyorum kenera ama suan kenara 600 euro attim onunla ceyrekmi yapsam daha iyi olur yoksa resat, lira, cumhuriyet altini..? Ne alirsam satisda daha az kaybim olur sizce
Euro nun kalmasi benim icin bise degistirmez aslindaSepette cesitlilik iyidir onu euro olarak birakabilirsiniz yani.
asmincim senin için çok çok sevındım hayırlısıyla esin de işe baslarsa cok guzel olur sizin içinGünaydin kizlar,
gecen ay belediyemizde toplanti olmusdu, kontrati bitenleri cikarip veya cikarmiyacaklarina dahil karar verilecekti. Patronum hakkimda rapor yazip yollamisdi toplantidan önce.
O toplantida benim is arkadasim da vardi. Sendika toplantisi gibi düsünün, türkcesini bilmiyorum cünki
Neyse kiz dün söyledi bana kontratim süresize cevrlcekmis ve hakkimda yazilan rapor cok cok iyimisbana söylemesi yasakti aslinda, ama beni sevdigi icin gizliden söyledi bu haftada herhalde patronumda söyler bana
Benimle ise basliyan is arkadasimda gecmis. Onada cok sevindim cünkü oda tek calisiyor, esi hasta calisamiyor. Onunda gercekten ihtiyaci vardi bu ise.
Memur olmasam bile, belediye isi cok garanti. Isden cikarilma ihtimali cok düsük.
Cok rahatladim kizlar. Gercekten cok emek verdim kac aydir.
Esimde bir is bulunca baya rahatlariz.
Cok tesekür ederim canimasmincim senin için çok çok sevındım hayırlısıyla esin de işe baslarsa cok guzel olur sizin için
Ben Almanyada yasiyorum hem altin hem euro biriktiriyorum. Hem de hisse aliyorum. Yani cesit yapiyorum.ikisi birbirinden cok da farkli degil.Euro nun kalmasi benim icin bise degistirmez aslinda
Zaten para birimi euro olan bir ulkede yasiyorum
Altin alirsam fiyat yukseldikce satisda kâr edebilirim diye dusundum
Hisse almak ne oluyor ?Ben Almanyada yasiyorum hem altin hem euro biriktiriyorum. Hem de hisse aliyorum. Yani cesit yapiyorum.ikisi birbirinden cok da farkli degil.
Altinin yükselmesi ve euro yükselmesi degil olay aslinda liranin deger kaybetmesi.
Hisse yani borsa. Sirketi hissesi alip biriktiriyorum azar azar. Sonra da kar edince satiyorum.Hisse almak ne oluyor ?
25bin euro kadar birikimimiz var
Altin aliyorum simdi
Ev almak istiyoruz
Ne kadar biriktirirsem o kadar kâr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?