- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.841
Biz belcikada yasiyoruzHisse yani borsa. Sirketi hissesi alip biriktiriyorum azar azar. Sonra da kar edince satiyorum.
Ev alirsiniz insallah. Nerden alacaksiniz evi? Yatirim amacli mi icinde yasamak icin mi?
Umarim dilediginiz gibi bir yer bulursunuz. Biz de sehir disina dogru müstakil bir ev aldik. Burda fiyatlar hizla artiyor o yüzden biz biraz acele ettik.Biz belcikada yasiyoruz
Oturdugum yerden 20 25 km uzaklikta dis tarafda mustakil ev ariyoruz, oturmak icin
Dairede oturuyoruz
2yildir ariyoz
Burdada cok pahaliUmarim dilediginiz gibi bir yer bulursunuz. Biz de sehir disina dogru müstakil bir ev aldik. Burda fiyatlar hizla artiyor o yüzden biz biraz acele ettik.
Emlak ve vergiler dahil 500 bine geldi bizimki ama simdi degeri 600 binden fazla oldu. Giderek de artiyor iyiki aldik dedik. Kirada cok yüksek cünkü, anlamsiz kirada kalmak burda.Burdada cok pahali
Siz kaca aldiniz
Biz 310binlere kadar bakiyoruz ama ona bile bise bulamiyoruz
Insaatinada raziyiz ama yok
Tl de kaldıkça eriyorGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Altın 810 TL olmuş
650’leri görünce çok yükseldi diye almamıştım
Sonra hiç elim almaya gitmedi
Şimdide çok pişmanım haliyle
Elimdeki para resmen kuş kadar aldı
İyice canım sıkıldı
Neyse vardır her şeyde bir hayır
Annemin çamaşır makinesi miladını doldurdu.
Benim makinenin aynısından anneme alacağız şimdi.
Siemens 10 kg 6300 TL
En geç yarın almamız lazım. Çünkü Ayın 17sinden sonra tüm beyaz eşyalar zamlanıp satışa sunulacak.
Bu para annemle ortak hesabımızdan gidecek. Daha doğrusu ona bilezik alacağım dediğim paranın içinden verilecek
Bosh iyi seçim Beko dan uzak dur nefret ettim ben bekodanTl de kaldıkça eriyor
Benim çamaşır makineminde değiştirilme zamanı geldi araştırayım hangi modeli kullaniyorsun sempatik?
Bosch almayi düşünüyordum bende.
Bu hafta alacagim gibi.
Kendi dairemizEmlak ve vergiler dahil 500 bine geldi bizimki ama simdi degeri 600 binden fazla oldu. Giderek de artiyor iyiki aldik dedik. Kirada cok yüksek cünkü, anlamsiz kirada kalmak burda.
Düsük evet. Ama biz iyi pesinat ödedik bu yüzden de kiranin yarisi kadar oldu ödedigimiz kredi. Bir yatak odali daireye 1500 euro ödüyorduk. Gereksiz pahali.Kendi dairemiz
Kiradan daha dusuk oduyoruz krediyi
Kredi faizleri dusukmu orda?
300bin euro krediye 1200 euro odeniyo burda
Esimde belcikada yasiyordu benle evlenmeden. Emlak orda daha uygun bence, ama son yillar ordada yükselmisdir fiyatlar.Kendi dairemiz
Kiradan daha dusuk oduyoruz krediyi
Kredi faizleri dusukmu orda?
300bin euro krediye 1200 euro odeniyo burda
Türkiyede hep Bosch kullanirdim gayet iyi bence. Alman Boschu alirdik zamaninda. Almanyaya geldim Boschu unuttumTl de kaldıkça eriyor
Benim çamaşır makineminde değiştirilme zamanı geldi araştırayım hangi modeli kullaniyorsun sempatik?
Bosch almayi düşünüyordum bende.
Bu hafta alacagim gibi.
Cok pahaliymis ben 600 oduyorum 2 yatak odali daireme ama ben zamaninda aldim ozamanlar ev fiyati bu kadar yuksek degildiDüsük evet. Ama biz iyi pesinat ödedik bu yüzden de kiranin yarisi kadar oldu ödedigimiz kredi. Bir yatak odali daireye 1500 euro ödüyorduk. Gereksiz pahali.
Soyle soyleyimEsimde belcikada yasiyordu benle evlenmeden. Emlak orda daha uygun bence, ama son yillar ordada yükselmisdir fiyatlar.
Sahi Asmin dogru esin ordandi, ozluyor mu orayi? Bizim de arkadaslar var belcikada; hollanda da hele cok var. Birakin almanyayi gelin diyorlar. Benim esim italya, ispanya ister gerci tasinacak olsak.Esimde belcikada yasiyordu benle evlenmeden. Emlak orda daha uygun bence, ama son yillar ordada yükselmisdir fiyatlar.
Ben almanyadayim. Münihe yakin. Müstskil evler burda artik 1 millyondan basliyor. 2 arti bir daireler 600-700 bin civari. Annem daha kücük bir sehirde yasiyor, orda bile fiyatlar nerdese Münih kadar.Soyle soyleyim
300bin euroya ev bulabilirsek 30bin euro devletin cebine gidiyo ayda 1200 euro falan oduyosun
Nereye gore daha uygun?
Ha bu arada 2 yatak odali eve 700 euro vergi oduyorum yillik
Yok kiramiz 1500 euro idi. Ev kredimiz onun yarisi iste.Cok pahaliymis ben 600 oduyorum 2 yatak odali daireme ama ben zamaninda aldim ozamanlar ev fiyati bu kadar yuksek degildi
Münih zaten cok pahaliBen almanyadayim. Münihe yakin. Müstskil evler burda artik 1 millyondan basliyor. 2 arti bir daireler 600-700 bin civari. Annem daha kücük bir sehirde yasiyor, orda bile fiyatlar nerdese Münih kadar.
Esim son dönem anwersde yasiyordu ve kiyaslayinca orasi bana daha uygun geliyordu. Ondan öncede liegede yasiyordu.
Belcikayi degilde, ordaki arkadas ortamini cok özlüyor, burda aynisini bulamadi malesef.Sahi Asmin dogru esin ordandi, ozluyor mu orayi? Bizim de arkadaslar var belcikada; hollanda da hele cok var. Birakin almanyayi gelin diyorlar. Benim esim italya, ispanya ister gerci tasinacak olsak.
Münih çok fena oldu ev konusunda, hiç sorma.Münih zaten cok pahali
Benim esimde anversden gelmeBen almanyadayim. Münihe yakin. Müstskil evler burda artik 1 millyondan basliyor. 2 arti bir daireler 600-700 bin civari. Annem daha kücük bir sehirde yasiyor, orda bile fiyatlar nerdese Münih kadar.
Esim son dönem anwersde yasiyordu ve kiyaslayinca orasi bana daha uygun geliyordu. Ondan öncede liegede yasiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?