Hisse yani borsa. Sirketi hissesi alip biriktiriyorum azar azar. Sonra da kar edince satiyorum.
Ev alirsiniz insallah. Nerden alacaksiniz evi? Yatirim amacli mi icinde yasamak icin mi?
Biz belcikada yasiyoruz
Oturdugum yerden 20 25 km uzaklikta dis tarafda mustakil ev ariyoruz, oturmak icin
Dairede oturuyoruz
2yildir ariyoz

Biz belcikada yasiyoruz
Oturdugum yerden 20 25 km uzaklikta dis tarafda mustakil ev ariyoruz, oturmak icin
Dairede oturuyoruz
2yildir ariyoz
Umarim dilediginiz gibi bir yer bulursunuz. Biz de sehir disina dogru müstakil bir ev aldik. Burda fiyatlar hizla artiyor o yüzden biz biraz acele ettik.

Umarim dilediginiz gibi bir yer bulursunuz. Biz de sehir disina dogru müstakil bir ev aldik. Burda fiyatlar hizla artiyor o yüzden biz biraz acele ettik.
Burdada cok pahali
Siz kaca aldiniz
Biz 310binlere kadar bakiyoruz ama ona bile bise bulamiyoruz
Insaatinada raziyiz ama yok

Burdada cok pahali
Siz kaca aldiniz
Biz 310binlere kadar bakiyoruz ama ona bile bise bulamiyoruz
Insaatinada raziyiz ama yok
Emlak ve vergiler dahil 500 bine geldi bizimki ama simdi degeri 600 binden fazla oldu. Giderek de artiyor iyiki aldik dedik. Kirada cok yüksek cünkü, anlamsiz kirada kalmak burda.

Tl de kaldıkça eriyor
Benim çamaşır makineminde değiştirilme zamanı geldi araştırayım hangi modeli kullaniyorsun sempatik?
Bosch almayi düşünüyordum bende.
Bu hafta alacagim gibi.

Tl de kaldıkça eriyor
Benim çamaşır makineminde değiştirilme zamanı geldi araştırayım hangi modeli kullaniyorsun sempatik?
Bu hafta alacagim gibi.
Bosh iyi seçim Beko dan uzak dur nefret ettim ben bekodan

Emlak ve vergiler dahil 500 bine geldi bizimki ama simdi degeri 600 binden fazla oldu. Giderek de artiyor iyiki aldik dedik. Kirada cok yüksek cünkü, anlamsiz kirada kalmak burda.
Kendi dairemiz
Kiradan daha dusuk oduyoruz krediyi
Kredi faizleri dusukmu orda?
300bin euro krediye 1200 euro odeniyo burda

Kendi dairemiz
Düsük evet. Ama biz iyi pesinat ödedik bu yüzden de kiranin yarisi kadar oldu ödedigimiz kredi. Bir yatak odali daireye 1500 euro ödüyorduk. Gereksiz pahali.

Kendi dairemiz
Esimde belcikada yasiyordu benle evlenmeden. Emlak orda daha uygun bence, ama son yillar ordada yükselmisdir fiyatlar.

Tl de kaldıkça eriyor
Bu hafta alacagim gibi.
Türkiyede hep Bosch kullanirdim gayet iyi bence. Alman Boschu alirdik zamaninda. Almanyaya geldim Boschu unuttum Miele kullaniyorum simdi. Ama burda fiyatlar ucuk kacik degil.

Düsük evet. Ama biz iyi pesinat ödedik bu yüzden de kiranin yarisi kadar oldu ödedigimiz kredi. Bir yatak odali daireye 1500 euro ödüyorduk. Gereksiz pahali.
Cok pahaliymis ben 600 oduyorum 2 yatak odali daireme ama ben zamaninda aldim ozamanlar ev fiyati bu kadar yuksek degildi

Esimde belcikada yasiyordu benle evlenmeden. Emlak orda daha uygun bence, ama son yillar ordada yükselmisdir fiyatlar.
Soyle soyleyim
300bin euroya ev bulabilirsek 30bin euro devletin cebine gidiyo ayda 1200 euro falan oduyosun
Nereye gore daha uygun?
Ha bu arada 2 yatak odali eve 700 euro vergi oduyorum yillik

Sahi Asmin dogru esin ordandi, ozluyor mu orayi? Bizim de arkadaslar var belcikada; hollanda da hele cok var. Birakin almanyayi gelin diyorlar. Benim esim italya, ispanya ister gerci tasinacak olsak.

Soyle soyleyim
300bin euroya ev bulabilirsek 30bin euro devletin cebine gidiyo ayda 1200 euro falan oduyosun
Nereye gore daha uygun?
Ha bu arada 2 yatak odali eve 700 euro vergi oduyorum yillik
Ben almanyadayim. Münihe yakin. Müstskil evler burda artik 1 millyondan basliyor. 2 arti bir daireler 600-700 bin civari. Annem daha kücük bir sehirde yasiyor, orda bile fiyatlar nerdese Münih kadar.
Esim son dönem anwersde yasiyordu ve kiyaslayinca orasi bana daha uygun geliyordu. Ondan öncede liegede yasiyordu.

Münih zaten cok pahali

Sahi Asmin dogru esin ordandi, ozluyor mu orayi? Bizim de arkadaslar var belcikada; hollanda da hele cok var. Birakin almanyayi gelin diyorlar. Benim esim italya, ispanya ister gerci tasinacak olsak.
Belcikayi degilde, ordaki arkadas ortamini cok özlüyor, burda aynisini bulamadi malesef.
Esine hak veriyorum bence Italya cok güzeldir.

Benim esimde anversden gelme
Biz brukselde yasiyoruz
Brukselde evler 400binden basliyor
Ben daha boyle dis taraflardan bakiyorum
Almanyada evlerin bu kadar pahali oldugunu bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…