- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.901
Aramıza hoşgeldiniz o haldeMerhaba
Teşekkür ederim piyasaları bu sene çok takip ediyorum.birikim yapmaya da çalışıyorum.
Tabii seve seve katılırım
Hoşbuldum çok teşekkürlerAramıza hoşgeldiniz o halde
Biliyomusun dün bilezik alsak mı diye konustuk annemleMerhaba kızlar
Sabah eşimden 100 TL aldım kuaföre gitcem diye
Kuaför arkadaşım zaten. Aradım grip olmuş.
Daha öksürüğü geçiremedim.
Birde griple uğraşmayayım diye vazgeçtim gitmekten.
Parada benim zulaya kaldı
Altın yine yükselmiş. Sabah sabah ona da canım sıkıldı.
Şu anneme bir bilezik alamadım hala…
Boşuna demiyorlar Zafer inananların değil harekete geçenlerindir diye.
Ben alsam mı almasammı diye düşürken resmen 2 ye katlandı.
Benim kafamda hala aynı düşünce bu fiyatta bilezik alınır mı
Gerçekten o gramlarda bilezik takmak için alınacaksa pek bir şeye yaramıyorBiliyomusun dün bilezik alsak mı diye konustuk annemle
Elimizdeki parayla 12-15 gram bı bilezik alsak çok ince alacak değmez diye vazgeçtik.gram olarak dursun diye düşündüm biz.
Benim vardı hediye gelen öyle bilezigim kırıldı ondan sonra düşük gramli almamaya çalışıyoruz.Gerçekten o gramlarda bilezik takmak için alınacaksa pek bir şeye yaramıyor
Aynı gün daha bir kaç saat geçmeden yamuluyor
Eğer takmak için alınacaksa ve çok uzun vadeli düşünülüyorsa, bence en az 30 grlık alınmalı bilezikler.
Bizde 11-12 grlık bir bilezik vardı. Onuda verip 35-36 grlık bir burma bilezik almak istiyorum anneme
Gerçi bu gidişle elimizdeki para o kadar altın etmeyecek gibi hissediyorum
Bu şekildede al sat farkı yüzünden çok değer kaybetmiyor mu?Benim vardı hediye gelen öyle bilezigim kırıldı ondan sonra düşük gramli almamaya çalışıyoruz.
O yüzden bekliyoruz ama burma bilezik çok pahalı biriktirip alalım desem yine de birikmiyor.
Biz genelde gramlari biriktirip ata altını alıyoruz.onu vurmaya çevirmek daha kolay.
Ben 24 ayar gram biriktiriyorum.Bu şekildede al sat farkı yüzünden çok değer kaybetmiyor mu?
Bir çok kişi bilezik alacakları için 22 gr altın biriktirmek daha karlı oluyor yazmıştı.
Direk gidip gramları verip üzerindeki farkı ekleyip bilezik alıyoruz demişlerdi
Ama daha önce hiç yapmadım bu tarz bir işlem
Sizde haklısınız maksat eldekini en uygun şekilde değerlendirmek.Ben 24 ayar gram biriktiriyorum.
Bunları götürüp 30 gram varsa bilezik alıyorum.
Ama 15 gram falan varsa ata altını alıyorum.
Ata altininda değer kaybetmiyor.ama çeyrek altın da kaybeder.
Bunu da her zaman yapmayız zaten.
En fazla yılda 1 kez bu şekilde bilezik yaparız.
Tesekkur ederim cnmSelamlar,
@Asmin75 hayirli olsun, cok sevindim isinin suresize cevrilmesine.
Cennetmeyvesii gecmis olsun
@Colombre gecmis olsun
sempatik_kiz hayirli olsun aldiklariniz
@kahvemsi mutluluk insallah terfi alirsin, calisan insanlarin ozellikle kadinlarin kiymeti bilinmeli
Arada kacirdigim bir sey varsa kusura bakmayin, giremedim bir suredir, sirketimiz yeni binaya tasiniyor, sene sonu, projeleri bitir, tasinmaya hazirlan ancak, bir de basima bela aldim 1000 lik yapboz aldim, oglanla yapiyoruz, daha yarisina gelebildik, gozlerimi bozucam minik minik parcalari birlestirirken, bir de boynum tutuluyor yere bakmaktan.
Yeni yil hedefi olarak 10000$ ve 10 gram altin diyorum, insallah basaririm.karamelli_turta sana zahmet listeye eklersin, makineni de gule gule kullan. Bunun disinda kredi odememiz devam edecek zaten, Mart`ta kiz krese basliyor, oglan icin de okul sonrasi etut arastiriyorum, ikisi toplam en az 3000$ tutacak gibi.
Hoşgeldin o zaman :)Merhaba
Teşekkür ederim piyasaları bu sene çok takip ediyorum.birikim yapmaya da çalışıyorum.
Tabii seve seve katılırım
Ata altın candir ama çok yüksek artik.Benim vardı hediye gelen öyle bilezigim kırıldı ondan sonra düşük gramli almamaya çalışıyoruz.
O yüzden bekliyoruz ama burma bilezik çok pahalı biriktirip alalım desem yine de birikmiyor.
Biz genelde gramlari biriktirip ata altını alıyoruz.onu vurmaya çevirmek daha kolay.
Yetişemiyoruz ki masraflara öyle olunca bütçede denge yok tâbi.Piyasalar yine alev alev
Ben 2022 hedefimi değiştirdim
12 ceyrek ve 12 gr olarakkaramelli_turta canim
Bu gidişle daha da dusebilir
Altin üç ayda ikiye katladi.hayaldi gerçek oldu ...
bundan yaklaşık 3-5 ay önce burada dedim ki altında 600 hedefi var bazıları güldü bazıları abi çok zor dedi...
460 TL'ye kadar indi borç alın değerlendirin YTD değil dedim....
dedim ya hayaldi gerçek oldu ; Altın gramı 900 TL'yi geçti...
kar ettiniz sanmayın sadece paranız değer kaybetmedi o kadar kazanan yok ...
Tabii seve seve bahsedeyimHoşgeldin o zaman :)
Biraz kendinden bahsedersen tanışalım.
Ata altın candir ama çok yüksek artik.
Mutluluğunuz daim olsun..Tabii seve seve bahsedeyim
Ben Eskişehir'de yasiyorum
Evliyim 2. Evliliğim.
Tek kızım var.
Ev hanımıyım çalışmıyorum ama ailemden gelirim var çok şükür.
Babamın ailesinden kalma kira gelirim var.bu paradan arttırıp birikim yapiyorum.
Eşim esnaf.esimden aldığım,gelirimden arttirdigim parayı önce ihtiyaçlarımızı aliyorum kalanı gram altına yatırıyorum.
Memnun oldum hepinize
Hayirli olsun canimcigimSelam kızlar onayim çıktı pazartesi ilçeden ayrılacağım. 15gunluk müddeti kullanabilirim bu firsat bi daha gelmeyebilir en azından 1 haftasını kullanayım diyorum diğer hafta da yeni isyerime baslarim hayırlısıyla.
İlçedeki arkadasa mesaj attım maasimin eksik kısmıyla farkını bu hafta yapın pazartesi banka hesabını kapatacağım diye. " yapmaya calisiriz" yazmış haspam. Bunlar yüzünden memurların adı çıktı valla.
Yarin benzine zam geliyor yine depoyu fulledim bu ay yetse bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?