Selamlar arkadaşlar
Sabah kursa oradan da pazara ve markete gittim. Gel yerleştir,sil,pakla derken bu saat oldu.
Bir haftadır belimle cebelleştim,canıma okudu bu sefer. 2.5 kilo vermişim ağrıdan. Tek faydası bu olmuş. En sonunda aldircagim bu fıtıkları da bir kendi evime geçeydim diyorum.

Allah bereket versin canım benim.
Bu fiyatlarla birikim yapana madalya takmalı bence.

Bereketli olsun canım
Fitik çok fena.
Hele bu havalarda iyice çıkıyor ortaya dikkat et sicak tut colombrecim

bereketli olsun canim

iyi günlerde kullan canim

Bereketli olsun canım

Fitik çok fena.
Hele bu havalarda iyice çıkıyor ortaya dikkat et sicak tut colombrecim
Tesekkur ederim canim
Guzel gunlerde kullan canim
bereketli olsun canim
Tesekkur ederim canim.

Cok gecmis olsun canim
Sıcak tut çok fazla da yorma kendini

Orda cok cool universiteler var. Üniversitede mi calisiyorsun sen de benim gibi?
Kusura bakma gec cevap yaziyorum, ne zamandir giremedim. Cok isterdim universite demeyi ama bir Biotech. sirketinde arastirmaci (Scientist) olarak calisiyorum. Aslinda akademiydi hayalim, on-site mulakatlar da yaptim ama son teklifi alamadim. Esim akademi sana gore degil (beni iyi tanir:)) cok yipratirsin kendini dedi, burada grant yaziyoruz, parayi kendimiz getiriyoruz ya o kismi gozumu korkuttu, sirketten de teklif alinca vazgectim, endustriye gectim. Hala ise gidiyorum diyecegime yanlislikla okula gidiyorum diyorum, agiz aliskanligi, omrum universitelerde labratuarlarda gecti. Senin bolum neydi?
Bu arada o cool universitelerden birindeydim postdocta, hayalimi gerceklestirdim.

Selamlar,
A Asmin75 hayirli olsun, cok sevindim isinin suresize cevrilmesine.
Cennetmeyvesii gecmis olsun
Colombre gecmis olsun
sempatik_kiz hayirli olsun aldiklariniz
K kahvemsi mutluluk insallah terfi alirsin, calisan insanlarin ozellikle kadinlarin kiymeti bilinmeli

Arada kacirdigim bir sey varsa kusura bakmayin, giremedim bir suredir, sirketimiz yeni binaya tasiniyor, sene sonu, projeleri bitir, tasinmaya hazirlan ancak, bir de basima bela aldim 1000 lik yapboz aldim, oglanla yapiyoruz, daha yarisina gelebildik, gozlerimi bozucam minik minik parcalari birlestirirken, bir de boynum tutuluyor yere bakmaktan.

Yeni yil hedefi olarak 10000$ ve 10 gram altin diyorum, insallah basaririm. karamelli_turta sana zahmet listeye eklersin, makineni de gule gule kullan. Bunun disinda kredi odememiz devam edecek zaten, Mart`ta kiz krese basliyor, oglan icin de okul sonrasi etut arastiriyorum, ikisi toplam en az 3000$ tutacak gibi.

cok gecmis olsun canim. Bel agrisinin ne kadar kötü oldugunu kendim cekince anladim.

tesekür ederim canim

Kres ve etüt icin 3000 dolari görünce niye amerikayi tercih etmedigimi hatirladim Almanya iyidir egitim bedava Berlinde bir de hayat sakin isler sakin yasadigini anliyorsun.

Ooo iyiymis benim bölüm ingilizce. Ben de grant yaziyorum, akademi proje yaz cize döndü.

Alacaksan yarın toplantıdan önce al
Niye bekliyorsun ya 14 kennalsaydin ya ben hepsini vadeli de zannettim.
Dolar yükselir 15 in altına düşmez.
Sabah kur kaç olur bilmiyorum ama 15:00 den sonra artar dolar.
Merhaba
Yorumlariniz çok dikkatimi çekti,altın topigimize etiketledim bu yüzden
Aramiza katilsaniza
Günaydın bu arada

Merhaba
Yorumlariniz çok dikkatimi çekti,altın topigimize etiketledim bu yüzden
Aramiza katilsaniza
Günaydın bu arada
Merhaba
Teşekkür ederim piyasaları bu sene çok takip ediyorum.birikim yapmaya da çalışıyorum.
Tabii seve seve katılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…