- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.921
Tenkyu bebisimHayirli olsun canimcigim
hosgeldinTabii seve seve bahsedeyim
Ben Eskişehir'de yasiyorum
Evliyim 2. Evliliğim.
Tek kızım var.
Ev hanımıyım çalışmıyorum ama ailemden gelirim var çok şükür.
Babamın ailesinden kalma kira gelirim var.bu paradan arttırıp birikim yapiyorum.
Eşim esnaf.esimden aldığım,gelirimden arttirdigim parayı önce ihtiyaçlarımızı aliyorum kalanı gram altına yatırıyorum.
Memnun oldum hepinize
tebrikler canimTenkyu bebisim
sen anlatdikca hep senin evini hayal ediyorum biliyormusun?Selam kizlar Ben Türkiye dendondugumden beridir yazmadım galiba ama okudum. Banyomuz yapılıp bitti ve tam istediğimiz gibi oldu, ayırdığımız bütçeden fazlasını harcamakta. Şimdide mutfak için tarıh aldık, nisanda da mutfak yapılacak onun için para biriktiriyorum. A Asmin75 vemavimli bilir Avrupa da bu işler çok pahalı.
Ailecek Noel den ili gün sonra Türkiye ye gidiyoruz tekrar; hem benim diş için hem de ailen oğlumu görmek istiyor.
Kızlar artık part- time çalışmaya geçmeye karar verdim düdükte sonra; bu şekilde iyi kazanıyorum ama ev yüzü görmüyorum ve aşiri yorgunum.
cok tesekür ederim canimsempatik_kiz tebrik ederim, sağlıkla gelsin bebeğin canım çok sevindim.
A Asmin75 cım işi alacağını biliyordum,çoook sevindim canım, bravo
Cennetmeyvesii yeni yerin ve yükselmen hayırlı olsun canım belirsizlik çok kötü, bir tebrik te sana :)
Ne güzel senden haber almak. Merak ediyordum evi. Kolay gelsin. Biz de giristeki banyoyu yenileyecegiz usta bile bulamadik dogru durust. Zaten de cok pahali dedigin gibi bu isler.Selam kizlar Ben Türkiye dendondugumden beridir yazmadım galiba ama okudum. Banyomuz yapılıp bitti ve tam istediğimiz gibi oldu, ayırdığımız bütçeden fazlasını harcamakta. Şimdide mutfak için tarıh aldık, nisanda da mutfak yapılacak onun için para biriktiriyorum. A Asmin75 vemavimli bilir Avrupa da bu işler çok pahalı.
Ailecek Noel den ili gün sonra Türkiye ye gidiyoruz tekrar; hem benim diş için hem de ailen oğlumu görmek istiyor.
Kızlar artık part- time çalışmaya geçmeye karar verdim düdükte sonra; bu şekilde iyi kazanıyorum ama ev yüzü görmüyorum ve aşiri yorgunum.
Bereketli olsun mavimli ekliyorum şimdi.karamelli_turta dün 5 gram altin aldim yilin kapanisini altin ile yapayim dedim hisse satip almistim bir günde kar ettim. Hisseden daha cok kazandirdi. Bir de bu yil toplamda kac gram altin biriktirmisim sen de yillik birikim tablosu var mi merak ettim.
sempatik_kiz tebrik ederim, sağlıkla gelsin bebeğin canım çok sevindim.
Cennetmeyvesii yeni yerin ve yükselmen hayırlı olsun canım belirsizlik çok kötü, bir tebrik te sana :)
Tesekkur ederim kizlartebrikler canim
Hayirli cumalar canimGünaydın güzellikler
Hayirli cumalar olsun..
Sonunda çıktı. Ben bile bu kadar sevindiysem sendeki rahatlamayı düşünemiyorum.Selam kızlar onayim çıktı pazartesi ilçeden ayrılacağım. 15gunluk müddeti kullanabilirim bu firsat bi daha gelmeyebilir en azından 1 haftasını kullanayım diyorum diğer hafta da yeni isyerime baslarim hayırlısıyla.
İlçedeki arkadasa mesaj attım maasimin eksik kısmıyla farkını bu hafta yapın pazartesi banka hesabını kapatacağım diye. " yapmaya calisiriz" yazmış haspam. Bunlar yüzünden memurların adı çıktı valla.
Yarin benzine zam geliyor yine depoyu fulledim bu ay yetse bari
Amin cnm çok teşekkür ederimsempatik_kiz tebrik ederim, sağlıkla gelsin bebeğin canım çok sevindim.
Bereketli olsun cnmkaramelli_turta dün 5 gram altin aldim yilin kapanisini altin ile yapayim dedim hisse satip almistim bir günde kar ettim. Hisseden daha cok kazandirdi. Bir de bu yil toplamda kac gram altin biriktirmisim sen de yillik birikim tablosu var mi merak ettim.
Ay evet sorma birden enerjim mod tavanSonunda çıktı. Ben bile bu kadar sevindiysem sendeki rahatlamayı düşünemiyorum.
Umarım yeni yer senin için daha hayırlı olur
Amin cnm çok teşekkür ederim
Bereketli olsun cnm
3 tam altın 20 bin liraHayırlı olsun topik...
Bereketli olsun ıns bırıkımler ve kazançlar. Ben de her ay 3 tam altın olarak koydum hedefımı. Ikı olursa da uzulmem: ) Hedefı yuksek tutayım.
Sagolasin canimSonunda çıktı. Ben bile bu kadar sevindiysem sendeki rahatlamayı düşünemiyorum.
Umarım yeni yer senin için daha hayırlı olur
Amin cnm çok teşekkür ederim
Bereketli olsun cnm
Evet birkac yilda gelinen noktaPardon sene 2017 imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?