Bende önceden çarsıda işim olduğunda işleri halledip birde yiyip gelirdim eve.
Artık koşa koşa eve. Yemek evde yenmeli yoksa atalar bana uzaktan bakar

Ben pamuklu saten takım almıştım. Annemle teyzem ve satıcı kız öyle daha kullanışlı olur demişlerdi. İyiki de dinlemişim yoksa normal saten alsaydım benimde köşede beklerdi..
Düğün alışverişini eşimle ikimiz yaptık, güya kimse karışmasın istedik bazı yaptığım alışverişleri şimdi gereksiz, para tuzağı olarak görüyorum.

Bende önceden çarsıda işim olduğunda işleri halledip birde yiyip gelirdim eve.
Artık koşa koşa eve. Yemek evde yenmeli yoksa atalar bana uzaktan bakar

Hahah çok doğru altın istiyorsak boğazıma sahip çıkıp evde yemek yememiz lazım

Ata altında üstünde tarih yazıyor mu? Bozdururken zarar ediyor mu? Biz altınların üstünde tarih yazmalarından dolayı 10'lu gram altın alıyoruz ve bozdururken zarar etmiyor.

Ata altın tarihsiz oluyor cnm.
Bozdururken 20 tl düşüp geri alıyor kuyumcular. Atıyorum bugün 1.000 tl den ata aldım, 2 saat sonra 980 den bozdurabilirim.
Bana da gram altın hesabı çok sempatik gelmiyor nedense. Ama birikimin her türlüsü iyidir.

Gram hesabından almıyoruz önceden alıyordum hafta sonu ve mesai saatleri dışında bozduramuyorsun altınınla Rezil oluyorsun şimdi fiziki olarak alıyoruz. Bozdururken hiçbir zararı olmuyormuş o zaman altın kaç gram oluyorsa öyle bozduruluyormuş eşim ve kuyumcu öyle söylemişti.

Yatırımlık içinse ata altın öneriyor birçok kişi. Yer kaplamıyor, küçük görünüyor ama agır, bir de kolay kolay bozduramıyorsun. Ata altın gramı 7,3 falandı sanırım

Benim de evlenirken aldığım bir sürü lüzumsuz eşya var.

Kadehli 12 kişilik misafir bardak takımı mesela konsol bekliyor kendisi, kadeh kullanmıyoruz

Karaca marka çelik tencereler, iğrenç bence, düdüklüsü güzel çıktı ama

İkeadan tv ünitesi oturma odasına

Kocaman hantal ağır bir orta sehpa

Günaydın kızlar
Bu bir kaç aydır ne geliyorsa gidiyor
Yol yemek cok tutuyor taşınıp yerlesebilseydim hem bu kadar yorgun olmazdim hem de para bereketli olurdu
Kumbarayi mecbur açtık 140 varmış
Daha taşınma masrafları olacak bir kaç haftaya işimiz zor
Oğlumda hastalandı geceleri ayaktayız kreşe de almayacalar diye korkuyorum
Bırakabilecegimiz kimse yok
İnşallah bir an önce herşey yoluna girer

Hayırlı sabahlar herkese.. bu sabah buralar pek canlı herkes burdaymus maşallah .. ya kızlar bisry söyleyeceğim bazen çarşıda isim olunca bende bi güzel gezip sonrada pide döner falan gibi çokta pahalı olmayan şeylerden yiyip 7,8lira odeyip çıkıyorum bu bütçeyi de kumbarayi da çok sarsmaz umarım arada yapabiliriz gibime geldi..birde yeni bir yer keşfettim küçük temiz güzel bi cigkofteci yarım porsiyon 6lira gibi bisey yefim gayet güzel ve fazla bile geldi yani arada böyle şeylerle kendimize güzellik yapalmbirde babam evlendigimde alıp yollamıştı fazladan merinos hal 6metrekare elimde 4tane var dı sıfır satmak istiyordum bi arkadaşım alacağım nede olsa senden alayim dedi 400 lira ya bi tanesini ona vereceğim bugun

Günaydın hanımlar.

Mutlu pazarlar...
Günaydın Canım.. Mutlu Pazarlar...
Kuzucuğun nasıl umarım herşey daha iyidir. ..
Günaydın balbebekk
Nadiren yapıyorum artık ben o çarşıdaki işleri halledip hazır dışardayken yemeleri...
Bütçede denge istiyorsak dikkatli olmalıyız..

Yatırımlık içinse ata altın öneriyor birçok kişi. Yer kaplamıyor, küçük görünüyor ama agır, bir de kolay kolay bozduramıyorsun. Ata altın gramı 7,3 falandı sanırım

Güzel, Ata altını annemler de alıyordu. Eşim zarar etmez diye duyunca biz bundan alıyoruz cnm

Resim nasıl ekleniyor acep ekleyemedimm

Aaaa bunu bilmiyordum ve
Şu an sana inanamıyorum tatlım
Kız sempatik gelmiyor diye 20 tl den vazgeçilir mi. Bence gram almalısın 5 gr lık eder sanırım ata ya . Altın fiyatı arttıkça daha çok kazanmak ,2 saat sonra bozdurursan aynı fiyattan bozdurmak yerine sempatik değil diye gr alınmaz mı

Akşam mutfağımı toplayamamıştım topladım, bulaşık makinemi çalıştırdım bitmiştir. Bir makine çamaşır yıkadım astım. Duşumu aldım tekrar yatağa uzandım uyuyayım diye ama sanırım uyuyamam gene eşimin abisi gelecek akşam yemeğine. Kayınvalideler köyde yemeğe çağırdık. Eşim tavuk, balık yapalım dedi ama balıkla uğraşamam. Dolapta kıymam var kadınbudu köfte yaparım. Hemen aklıma buzluktakiler geliyor nasılım

Aynen 20 tl kumbarana atarsın karamelli_turta

Ama gram altını bozdururken de düşüyor birkaç tl. Her altın için geçerli cnm bu.
Ama en yüksek fiyatlı olan ata olduğu için ondaki kayıp çok geldi senin gözüne.
10 tane gram altın da bozdursan kayıp yine 20 30 tl
Yok ben atacıyım :)) çok sempatik o hem Ata'mızın ismi...

Süpersin canım
Bende çocuklara kahvaltı hazırladım
Çöpleri attım
Bulaşıkları topladım
Çamaşır serdim
Dağ gibi bir ütü yaptım.
Nohut haşladım salata da çorba da pilav da kullanmak için dolaba attım
Yoruldum

Bir de ben yakın zamanda bozdurmayı düşünmediğim için uzun vadede bir yatırım olarak görüyorum onları cnm :))
Belki 10 yıl belki 20..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…