- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #8.721
Bak yine aynı mesajı atmış sıfır birikimi olan üyemizMerhaba hanımlar
Eylül ayı altın birikimim 0
Bozuk para kumbarası 320
Kağıt para kumbarası 130
Toplam nakit 450buna da şükür
Ekim ayında altın hesabı açtırmayı planlıyorum. Taşındığım yerde fiziki altın almam mümkün değil. Ata altın 970 iken burda 1030 liraydı
Bak yine aynı mesajı atmış sıfır birikimi olan üyemiz
Eylül ayı için bir çeyrek var canım. Gerisini kumbaraya attım 31 aralıkta açacağım.. 500 u geçmiştir diye tahmin ediyorum.
Maşallah allahım arttırsınEylül ayı için bir çeyrek var canım. Gerisini kumbaraya attım 31 aralıkta açacağım.. 500 u geçmiştir diye tahmin ediyorum.
Altın öyle farkediyor mu ya çok ilginç her yerde aynı olmaz mıMerhaba hanımlar
Eylül ayı altın birikimim 0
Bozuk para kumbarası 320
Kağıt para kumbarası 130
Toplam nakit 450buna da şükür
Ekim ayında altın hesabı açtırmayı planlıyorum. Taşındığım yerde fiziki altın almam mümkün değil. Ata altın 970 iken burda 1030 liraydı
Küçük vr merkeze uzak bir ilçe burası sanırım o yüzden bu kadar farkediyo. Zaten burda her şey pahalı yerel marketler giyim vsAltın öyle farkediyor mu ya çok ilginç her yerde aynı olmaz mı
anladım canım.. allah bereket versin zor oyle yerde yaşamak da...Küçük vr merkeze uzak bir ilçe burası sanırım o yüzden bu kadar farkediyo. Zaten burda her şey pahalı yerel marketler giyim vs
aminnn hepimizinkini canımMaşallah allahım arttırsın
Selam bayanlar
Bugün ilk defa kendim aşure yaptım içine iki bardak süt koydum rengi daha beyaz oldu.
Allah razı olsun canım. Bu ilk (deneme) yaptığım için apartmana dağıtmadım kv'ye ve iki kardeşime vereceğim onlar beğenirse (noterlik yaptıracağım) daha sonra yine yaparım inşallah o zaman dağıtırım.eline sağlık ccanım. allah bereket versin. aşure gerçekten bereketi artırıyor. ben de yaparım her sene. süt biz de katıyoruz. çok büyük tencerede yapıyorum ben apartmanımız büyük olunca. 1 lt katıyorum. bakalım bu sene 3 çocukla nasıl olacak.
Allah bereket versin canım.karamelli_turta eylül ayı 1 çeyrek 1 gr, ayrıca iş arkadaşlarım bebeğim için çeyrek almışlar o benden değil ama olsun
Anladım canım olmuştur o. Eline sağlık. Teşekkür ederim duaların için. Sen diyetteydin ne alemdesin.Allah razı olsun canım. Bu ilk (deneme) yaptığım için apartmana dağıtmadım kv'ye ve iki kardeşime vereceğim onlar beğenirse (noterlik yaptıracağım) daha sonra yine yaparım inşallah o zaman dağıtırım.
Seninkinide allah kabul etsin. Allah kolaylık versin inşallah canım. Allah yardımcın olsun.
Baska bir yere koyup unutmuş olabilir misin acaba?Kızlar benim bir bileziğim bir kunyem vardı. Yerinde yok.. İnşallah başka yerdedir yerini unutmuşumdur. Çok moralim bozuldu ya
Buldun mu canımKızlar benim bir bileziğim bir kunyem vardı. Yerinde yok.. İnşallah başka yerdedir yerini unutmuşumdur. Çok moralim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?