- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #9.341
Günaydın
Hiç okuyamıyorum yazdıklarınızı. Günlerim yoğun geçiyor.
Hiç okuyamıyorum yazdıklarınızı. Günlerim yoğun geçiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Ben "de o gillerdenimEvet baya arada kaynadm gerçekten araya da giremedim haliyle :)
23 yaşındayım çalışmıyorum koca parasıyla birikim yapangillerdenim![]()
En sevdiğim meslek koca parası yemek"Ben "de o gillerdenim![]()
GünaydınGünaydın kızlar![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar
Yorucu bir haftaydı. Bugün cumartesi olmasına rağmen yine erkenciyim büyük oğlumu okul kursuna gönderdim. Çamaşırlarım vardı onları hallettim.
Ortalığı toparladım.
Şimdi de duşa girip kahvaltı zamanı..
Kuzenimin ev mevlüdü var bugün.
Evdeki bana gelen hediyelerden birini götüreceğim. Ekstra para harcamayacağım yani.![]()
insanın ilk çocukta öyle endişeleri oluyor canım bence normal.benim kv babası diye eşime sesleniyor annem diyor çocuğa bana da ismimle hitap edip bakmadı mı sana x annem kıyamam filan diyordu eşim annesi o filan diye düzeltti yoksa bende derin bir endişe olabilirdi..Bende çalışıyorum Ve özellikle büyük oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde en büyük korkum babaannesi bakacağı için ''ya babaannesi benden daha çok severseydi '' yaşım da çok küçüktü o zamanlar 21 yaşındaydım..
Bir çocuk annesinden daha çok sever mi bir başkasını..ahh işte o dönem öyle korkularım oluyordu..
Boşunaymış tabi yersiz..
Sağolsun benim çocuklarıma da kv dem baktı hala da bakıyor hakkını ödeyemem.
benimki şimdiden konuşmaya çalışıyor canım kız çocuğu olunca oyüzden 2 yaşında verebilirim inşallah. sabahları ağlamasınlar yüreğimizi dağlamasınlarBenim oğlum geç konuştu
Sabahları bırakırken ağlıyor
Bazen üzülüyorum mutsuz mu diye ama bayağı faydası oldu
Allah sağlık versin herşey yoluna giriyor
herşey aşırı pahalı ya tereyağı ben geçen ay aldığımda 28 den aldım geçen gün bir baktım 38-40 yazıyor dedim herlde 2 kilo ama değilmişSelam kızlar. Bu gün yine harcamalı geçti. Ben birikim falan yapamam yaa. Umudum gidiyor
İhtiyaçtı aldıklarım ama çok tuttu..
tebrik ederim canım eşini de maşallah size :) hadi güzel bir hafta sonu geçirGünaydın Hanımlar,
Az önce eşimle kızımı tren garına bırakıp eve geldim. Yarın akşam 19:30'da gelecekler. Kendimle başbaşa haftasonum başlasın
Kayınvalidem telefonda benim neden gelmediğimi sormuş eşime. Eşim de biz o dinlenebilsin diye geliyoruz zaten demiş. Eşim bu şekilde davrandığı için seviniyorum valla.
Akşam kendi başıma sinema gitmeyi düşünüyorum. Kalan vakitte de evi toparlayıp kitap okurum.
Sağol canım. Babam diye bir film gelmiş. Çetin Tekindor'un. Akşamları ona gideyim diye düşünüyorum.insanın ilk çocukta öyle endişeleri oluyor canım bence normal.benim kv babası diye eşime sesleniyor annem diyor çocuğa bana da ismimle hitap edip bakmadı mı sana x annem kıyamam filan diyordu eşim annesi o filan diye düzeltti yoksa bende derin bir endişe olabilirdi..
benimki şimdiden konuşmaya çalışıyor canım kız çocuğu olunca oyüzden 2 yaşında verebilirim inşallah. sabahları ağlamasınlar yüreğimizi dağlamasınlar
herşey aşırı pahalı ya tereyağı ben geçen ay aldığımda 28 den aldım geçen gün bir baktım 38-40 yazıyor dedim herlde 2 kilo ama değilmiş
tebrik ederim canım eşini de maşallah size :) hadi güzel bir hafta sonu geçir![]()
Hoşgeldin canım ne iyi ettin aramıza katılmaklaEvet baya arada kaynadm gerçekten araya da giremedim haliyle :)
23 yaşındayım çalışmıyorum koca parasıyla birikim yapangillerdenim![]()
Ohhhh ne güzel keyfini çıkar canım bir başına olmanınGünaydın Hanımlar,
Az önce eşimle kızımı tren garına bırakıp eve geldim. Yarın akşam 19:30'da gelecekler. Kendimle başbaşa haftasonum başlasın
Kayınvalidem telefonda benim neden gelmediğimi sormuş eşime. Eşim de biz o dinlenebilsin diye geliyoruz zaten demiş. Eşim bu şekilde davrandığı için seviniyorum valla.
Akşam kendi başıma sinema gitmeyi düşünüyorum. Kalan vakitte de evi toparlayıp kitap okurum.
o güzel olabilir canım ben de yedinci hayat diye bir film vardı onu merak ettim ama uzun geldi giremedim geçen gün.Sağol canım. Babam diye bir film gelmiş. Çetin Tekindor'un. Akşamları ona gideyim diye düşünüyorum.
ohh şükür canım tamamen iyileşmene çok sevindim umarım bir daha gelmez başına böyle bir talihsizlikGünaydın dostlarhepinize iyi hafta sonları çalışan arkadaşlara allah kolaylıklar versin evde olanlara dinlenebilenlere izinli olan dostlara da iyi tatiller
Hastaneye gidip geldim bi kez daha tahlil yapıldı çok sükür bakteri filan kalmamış değerlerim normale dönmüş ilaçların bitmesine bikaç gün daha var dönüste de kahvaltı yaptım 30 tl harcadım geldimbu arada kızlar dün banka promosyonum yatmış eşimde biraz para göndermişti hesabıma sevincimi görmeliydiniz
hemen 1 yarım altınla 1 çeyrek aldım
![]()
karamelli_turta m kuzum ben yıl sonuna 10 gr altın demiştim ama çeyrek yarım gidiyorum bakalım yıl sonunda ne çikıcak ortaya
![]()
Hoşgeldin canım ne iyi ettin aramıza katılmaklaen sevdiğim aktivite koca parası yemek
şaka bi yana hayırlı bereketli olsun canım birikimlerin
ne güzel genceciksinde bu yaşta birikimin önemini kavramışsın
![]()
Sağol kuzum çok şükür atlattımohh şükür canım tamamen iyileşmene çok sevindim umarım bir daha gelmez başına böyle bir talihsizlik
Hayirlı olsun eviniz ne güzelEee evlilik bunu gerektirir sonuçta ev aldık bir yerlerden kısmak lazım![]()
Çok sağol canım. Bu arada çok geçmiş olsunOhhhh ne güzel keyfini çıkar canım bir başına olmanınhem sinemada hem de kitap okurken bol bol keyfini çıkar canım o anların
![]()
Geçen hafta eşimle yedinci hayata. Güzel filmdi.o güzel olabilir canım ben de yedinci hayat diye bir film vardı onu merak ettim ama uzun geldi giremedim geçen gün.
Hayirlı olsun eviniz ne güzelburda ben dahil birçok arkadaşın hayali bu bütün o biriken altınlarım nedeni ev almak
![]()