Ben yarim kilo örgü peynir yarim kiloda hatay peyniri aldim ama cok geldi artik tek cesit alirim haftaiçi ben erken cikiyorum esimde vardiyalı calisiyor cok denk gelemiyoruz kahvaltiya ondan dolayi kolay bitmiyor.
Sizin yönteminiz de cok güzelmiş vakumlama işini nasil yapıyorlar acaba cok mantikli aslinda

Gunaydin kizlar bu hafta harcamali geciyor kv bizde.o gidince harcamalarimiz bir duzene oturur insallah
Dun markete gittim bebek bezi dus jeli yag tablet tuvalet kagidi makarna aldim 117 lira tuttu
Aksamda kv gorumceyi yemege cikardik orada da bayagi harcadik

Tek tek paketleyim sıcak pres makinasıyla ağzınızı kapatıyorlar havayla temas etmeyince bozulmuyor

çok var canım ben parkta da görüyorum neleri var. gördükçe kızımın şanslı olduğunu düşünüyorum açıkçası bizim evladımız olduğu için.kıymetlimiz çünkü
ben öyle düşünemiyorum bebeğimle ilgili en ufak olumsuzluk beni çok etkiliyor yetersiz anne olduğumu düşünüyorum ben mi çok titizim bilmiyorum, etrafımdakiler benim dediğimi yapmazlarsa onlara sinirleniyorum çocuğa zarar veriyolar diye

Kizlar bizim sitenin kadinlari dun 1. Kattaki komsumda toplandilar benide cagirdilar.bnde tanismak icin gittim guzel ortamlari var 2 haftaya 1 toplanip gun yapiyorlarmis.15 kisi falan var 100 tl topluyorlarmis bana mantikli geldi ama esimde bosver ugrasma diyor
Sizce ne yapmaliyim gune katilan var mi yorum bekliyorum

selam kızlar bayadır uğrayamadım başka topiklerde geziyodum bilezik alınca bendeki birikim durdu bi dahaki ayı bekliyorum bu ay arabaya masraf yaptık baya 980 tl lastik ve kışlık bakımları yapıldı ben şok resmen para kalmadı ayın 25ine kadar 240 tl gibi bi paramız kaldı. cüzdanımda 50 tl var 2 haftaya yakın benle gidip geliyor harcamama rekoru kırıyorum kredi kartındada 90 tlmiz var inşallah harcamayız. dün kadın hastalıkları adet düzensizliği ve bebiş için macun aldım bugün gelecek inşallah sonuç alırım. Haftaya persembe hsg cektiricem insallah sknti yoktur. Sizler nasilsiniz?

Günaydın Hanımlar,
Kızımın okulundan yazı geldi. Cuma günleri okulda bale dersi olacakmış. Dışarıdan öğretmen gelecekmiş. Seçmeli ve aylık 250 lira. Kızım çok gitmek istedi. Ona yazdıracağım. Bugün ekim ayı ücretini ödemem gerekiyor.
Bir de arkadaşım aradı. Cumartesi günü kızına doğum günü yapacakmış. Ona hediye almam gerekiyor

İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Bizim arabanın da bakımı sigortası kaskosu geliyor kasım ayında. Lastikler de değişecek. Allah ödeme kolaylığı versin hepimize

Ayrıca üniversite öğrencisi olan iki tanıdığımıza da 100 er lira burs vermek istiyorum, becerebilir miyim altından kalkabilir miyim bilmiyorum, düzenli vermek istiyorum çünkü
Öğrencilik zamanlarım geliyor da aklıma, küçücük meblağlar bile nasıl iyi gelirdi.
Böyle yüksek gönüllü insanlara bayılıyorum.
Kocaman tebrikler , Allah hepimize nasip etsin böyle iyilikler yapabilmeyi.

Ayrıca üniversite öğrencisi olan iki tanıdığımıza da 100 er lira burs vermek istiyorum, becerebilir miyim altından kalkabilir miyim bilmiyorum, düzenli vermek istiyorum çünkü
Yapabilirsin tabi. Benim 3 tane çocuğum vardı. 2 si ilkokul biri üniversite öğrencisi. İlkokuldakiler mezun oldu. Üniversite öğrencisi devam ediyor. Maaşı alınca ilk onun parasını gönderiyorum. Aylık rutin ödemeye bağlarsan altından kalkarsın tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…