- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.541
Iyi akşamlar hepinize ben @tr_lelli hanımın topiğini takip ediyordum tabi burayada bakmadan geçmiyordum ama buraya hiç yazmadım yeni fikirler almaya tutumlu yasamayi öğrenmeye çalışıyorum bende fikirlerimi paylaşmak isterim birkaç gün öncede peynir konusu geçmişti benim peynirimi memleketime gittiğimde alırım yada babam alır gönderir alışkanlık diğerlerini sevemiyorum bu yüzden çok alirim teneke açtırırız peynircide bütün kalıpları tek tek vakumlatırım yada vakumlanmış kalıp alırım evde de dolabın alt gözene dizerim kullandığımı açıp saklama kabına koyarım hiç birşey de olmuyor enson bayramda getirdim daha rahat 2 ay gider yollarda getirmeside kolay oluyor kargoda da sorunsuz geliyor daha önce suda saklıyorum ama bi süre sona sanki tadı değişiyordu denemenizi tavsiye ederim
Günaydın :)Hayırlı sabahlar kızlar
Ben yarim kilo örgü peynir yarim kiloda hatay peyniri aldim ama cok geldi artik tek cesit alirim haftaiçi ben erken cikiyorum esimde vardiyalı calisiyor cok denk gelemiyoruz kahvaltiya ondan dolayi kolay bitmiyor.
Sizin yönteminiz de cok güzelmiş vakumlama işini nasil yapıyorlar acaba cok mantikli aslinda
Tek tek paketleyim sıcak pres makinasıyla ağzınızı kapatıyorlar havayla temas etmeyince bozulmuyorBen yarim kilo örgü peynir yarim kiloda hatay peyniri aldim ama cok geldi artik tek cesit alirim haftaiçi ben erken cikiyorum esimde vardiyalı calisiyor cok denk gelemiyoruz kahvaltiya ondan dolayi kolay bitmiyor.
Sizin yönteminiz de cok güzelmiş vakumlama işini nasil yapıyorlar acaba cok mantikli aslinda
ben öyle düşünemiyorum bebeğimle ilgili en ufak olumsuzluk beni çok etkiliyor yetersiz anne olduğumu düşünüyorum ben mi çok titizim bilmiyorum, etrafımdakiler benim dediğimi yapmazlarsa onlara sinirleniyorum çocuğa zarar veriyolar diyeçok var canım ben parkta da görüyorum neleri var. gördükçe kızımın şanslı olduğunu düşünüyorum açıkçası bizim evladımız olduğu için.kıymetlimiz çünkü
Bereketli olsun canım alman iyi olmuş bence de. Harcamamış oluyor insan.
Ben çamaşırlar için hala toz deterjan kullanıyorum kızlar
@buzmavileylak hayırlı olsun iyi yapmışsın yoksa para harcanıp gidiyor.
@joeyfun hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.
selam kızlarbayadır uğrayamadım başka topiklerde geziyodum bilezik alınca bendeki birikim durdu bi dahaki ayı bekliyorum bu ay arabaya masraf yaptık baya 980 tl lastik ve kışlık bakımları yapıldı ben şok resmen para kalmadı ayın 25ine kadar 240 tl gibi bi paramız kaldı. cüzdanımda 50 tl var 2 haftaya yakın benle gidip geliyor harcamama rekoru kırıyorum kredi kartındada 90 tlmiz var inşallah harcamayız. dün kadın hastalıkları adet düzensizliği ve bebiş için macun aldım bugün gelecek inşallah sonuç alırım. Haftaya persembe hsg cektiricem insallah sknti yoktur. Sizler nasilsiniz?
Öğrencilik zamanlarım geliyor da aklıma, küçücük meblağlar bile nasıl iyi gelirdi.Ayrıca üniversite öğrencisi olan iki tanıdığımıza da 100 er lira burs vermek istiyorum, becerebilir miyim altından kalkabilir miyim bilmiyorum, düzenli vermek istiyorum çünkü
Yapabilirsin tabi. Benim 3 tane çocuğum vardı. 2 si ilkokul biri üniversite öğrencisi. İlkokuldakiler mezun oldu. Üniversite öğrencisi devam ediyor. Maaşı alınca ilk onun parasını gönderiyorum. Aylık rutin ödemeye bağlarsan altından kalkarsın tabi.Ayrıca üniversite öğrencisi olan iki tanıdığımıza da 100 er lira burs vermek istiyorum, becerebilir miyim altından kalkabilir miyim bilmiyorum, düzenli vermek istiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?