- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.581
anladım canım sınav filan çalışmıcaksan a101 de değerlendir tabiki vaktini. ama sınav çalışacaksan çok yorulursun zor olur.Halkla iliskiler ve tanitim birde tarih mezunuyum.
Suan sinav dusunmuyorum ablacim :) iki uni bitirdim biraz derslerden uzak kalayim :)anladım canım sınav filan çalışmıcaksan a101 de değerlendir tabiki vaktini. ama sınav çalışacaksan çok yorulursun zor olur.
Hayırlı olsun. Genel merkez büro işimi yoksa market mi.Hanimlar dun aksam a101 e basvurmustum is icin.. bugun cagirdilar saat 12 de is gorusmesine gittim iste..ufak tefek kagit islerini e devletten hallettim. Simdi yarin bi noere gidip diplomayi tasdiklettircem saglik rapotu alip genel bi test daha varmis bunlarin iste gözdü hrmogramdi bilmem ne... onu yaptircam kan grubu karti cikarttirip en son halk egitime gidip temizlik egitimi belges miydi neydi onu da alip cuma gunu baslicam insallah... birde bankaya gidip hesap actiricam yapi krediden.. is saatleri olarak daha iyi icime sinen bir is bulana kadar a101 de calisayim diyorum. Bos durmaktan iyidir.
Aynen cok ariyolar muhasebeci filan.. bi arastirayim aklimda olsun
tebrik ederim, hayırlı olsunHanimlar dun aksam a101 e basvurmustum is icin.. bugun cagirdilar saat 12 de is gorusmesine gittim iste..ufak tefek kagit islerini e devletten hallettim. Simdi yarin bi noere gidip diplomayi tasdiklettircem saglik rapotu alip genel bi test daha varmis bunlarin iste gözdü hrmogramdi bilmem ne... onu yaptircam kan grubu karti cikarttirip en son halk egitime gidip temizlik egitimi belges miydi neydi onu da alip cuma gunu baslicam insallah... birde bankaya gidip hesap actiricam yapi krediden.. is saatleri olarak daha iyi icime sinen bir is bulana kadar a101 de calisayim diyorum. Bos durmaktan iyidir.
tebrik ederim, hayırlı olsun
muhasebe için naçizane fikrim eğer bu mesleği gerçekten sevmiyorsan hiç kendini yorma derim sana bir mali müşavir olarak, ilerleyen yıllarda çok zorlanır pişmanlık duyarsın. ewet heryerde muhasebeci aranıyor ama her iş bulamayan muhasebeci olmaya kalktığı için ücret ve çalışma şartları pek iyi değil malesef. ama gönül verip yapacaksan kesinlikle başla ve ilerle
Hayırlı olsun pınarr...Hanimlar dun aksam a101 e basvurmustum is icin.. bugun cagirdilar saat 12 de is gorusmesine gittim iste..ufak tefek kagit islerini e devletten hallettim. Simdi yarin bi noere gidip diplomayi tasdiklettircem saglik rapotu alip genel bi test daha varmis bunlarin iste gözdü hrmogramdi bilmem ne... onu yaptircam kan grubu karti cikarttirip en son halk egitime gidip temizlik egitimi belges miydi neydi onu da alip cuma gunu baslicam insallah... birde bankaya gidip hesap actiricam yapi krediden.. is saatleri olarak daha iyi icime sinen bir is bulana kadar a101 de calisayim diyorum. Bos durmaktan iyidir.
Aynısını düşünüyorum.muhasebe mezunuyum. Hiç sevmiyorum hiç kendi işimi yapmadım zaten. Bir ara müşavir olayım dedim yok içimden gelmiyor o kadar para dökücem işimi sevmicem. Bambaşka bir meslekle yola devam ettim.
Herkes muhadebeci.boşuna okudum
temel nokta sevmek. hangi işi yaparsak yapalım sevmeden olmuyor.Bn esimde müşavir işini severek yapmak gerçekten önemli yoksa hiç bir şeyin ustesinden gelmiyor insan
Market isi :)Hayırlı olsun. Genel merkez büro işimi yoksa market mi.
Tarih için kolejlere başvurabilirsin.
Evet bazi meslekler oyle oluyo.. buyuk bi hayalle okuyosun sonra isi sevmiyosun ya da herkes o ise yonrlmisAynısını düşünüyorum.muhasebe mezunuyum. Hiç sevmiyorum hiç kendi işimi yapmadım zaten. Bir ara müşavir olayım dedim yok içimden gelmiyor o kadar para dökücem işimi sevmicem. Bambaşka bir meslekle yola devam ettim.
Herkes muhadebeci.boşuna okudum
ben üniversitedeyken migrosta çalışıyordum okulla beraber çok yorucu ama bir o kadar da zevkli gelirdi orada çalışmak.Market isi :)
Insallah.. zatrn bir a101 de 4 kisi calisiyormus... en azindan basim fazla agrimaz.. ona sevindim en cok.. etliye sutluye karisan pek kimse olmaz. :) zaten bu gidecegim subesi cok buyuk degil. Yorulsak bile anca persembe gunleri olur ancq..ben üniversitedeyken migrosta çalışıyordum okulla beraber çok yorucu ama bir o kadar da zevkli gelirdi orada çalışmak.
kaç yıl geçti nedense hala oradaki anılarımı, geçen zamanı hatırlar tebessüm ederim.
inşallah siz de seversiniz ortamı
Zamanla gelen müşterileride tanırsın.Insallah.. zatrn bir a101 de 4 kisi calisiyormus... en azindan basim fazla agrimaz.. ona sevindim en cok.. etliye sutluye karisan pek kimse olmaz. :) zaten bu gidecegim subesi cok buyuk degil. Yorulsak bile anca persembe gunleri olur ancq..
Merhaba arkadaşlar sizi başından beri okudum çözmleriniz çok cazip
Bende tasarrufu çok seviyorum
Eskiden har vurup harman savururdum
Ne paralar harcadım...
Çok şükür doğru yolu buldum
Benim hedefim 2018in sonuna doğru 110 gram altın
Eylülde başladım 3 ata aldım
Mevduatta dolarım var
Harcamadıkça geliyor biryerden
Tek zaafım çocuğumun istekleri
Allah hepimize bereketli günler versin
Hoşbulduk 4 yaşındaHoş geldin. Çocuğun kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?