- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.761
Tamam canım ablam bu ay olmazsa bir sonrakine olur, daha sonrakine olur inşallahkaramelli_turta benim bu ay birikimim yok.
Teşekkür ederim canım, inşallah hesabımızı düzeltirizTamam canım ablam bu ay olmazsa bir sonrakine olur, daha sonrakine olur inşallah
Aynen leoparLeopar mı o :))
Senin kız bayagı kokoş Muş
Güle güle giysin
Sevdiği beğendiği olmuş negüzel
Allah kabul etsin canım.Bugün kurstan gelirken aşure malzemeleri aldım saat 12'de başladım akşam saat 5'te bitti. Hemen apartmanda evde olanlara dağıttım. Hatta bir dairede doğalgaz döşetiyorlardı kaç usta var diye sordum onlarada 1tepsi daha götürdüm, herkes kısmetini yer derler.
Amin canım sağolasın.Allah kabul etsin canım.
Allah kabul etsin :))) aynen öyle, kısmetinde yoksa, dayak bile yiyemezsin demişler :))))Bugün kurstan gelirken aşure malzemeleri aldım saat 12'de başladım akşam saat 5'te bitti. Hemen apartmanda evde olanlara dağıttım. Hatta bir dairede doğalgaz döşetiyorlardı kaç usta var diye sordum onlarada 1tepsi daha götürdüm, herkes kısmetini yer derler.
Kumbara için bir ücret ödedin mi canımDijital kumbarayı sormadım.
Kumbara fonu için kızımın ve kendi kimliğimle hesap açtırdım.
Kumbarayı verdiler. Kumbara sadece herhangi bir şubede görevli tarafından açılabiliyormuş. Çıkan parayı açtırdığımız hesaba yatırabildiğimiz gibi nakit olarak da alabiliyormuşuz. Banka kartı yok, istediğimiz zaman çekemiyormuşuz. Ayrıca sadece kumbarada bozukluk biriktirmekle kalmayıp hesaplarım arası da havale yapabilirmişiz.
Amin canım allah razı olsun.Allah kabul etsin :))) aynen öyle, kısmetinde yoksa, dayak bile yiyemezsin demişler :))))
:))))) Allah senden de razı olsun canım...Amin canım allah razı olsun.
Akşam akşam ne güzel güldüm. Allah hepimizi güldürsün inşallah.
Kumbara için bir ücret ödedin mi canım
Tabi hosgeldiniz :) benden daha bilgili olan ablalarim size daha iyi yardimci olurlar :)Bende katılabilir miyim? Bana da fikir verir misiniz?
İnşallah. Benim durum biraz zor)) hem borç var hem yeni ev değiştirdimTabi hosgeldiniz :) benden daha bilgili olan ablalarim size daha iyi yardimci olurlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?