• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı akşamlar hanımlar benimde bu ayki birikim 1200 hesap a attım sıfırdan başladım ev aldık o yüzden altın falan yok artık elime geçen parayı hesapta biriktirecegim sonra altın düşünce altın alacağım inşallah çünkü şu aralar altın almak pek mantıklı gelmiyor açıkçası ..

Bugün kurstan gelirken aşure malzemeleri aldım saat 12'de başladım akşam saat 5'te bitti. Hemen apartmanda evde olanlara dağıttım. Hatta bir dairede doğalgaz döşetiyorlardı kaç usta var diye sordum onlarada 1tepsi daha götürdüm, herkes kısmetini yer derler.
Allah kabul etsin canım.

Bugün kurstan gelirken aşure malzemeleri aldım saat 12'de başladım akşam saat 5'te bitti. Hemen apartmanda evde olanlara dağıttım. Hatta bir dairede doğalgaz döşetiyorlardı kaç usta var diye sordum onlarada 1tepsi daha götürdüm, herkes kısmetini yer derler.
Allah kabul etsin :))) aynen öyle, kısmetinde yoksa, dayak bile yiyemezsin demişler :))))

Dijital kumbarayı sormadım.
Kumbara fonu için kızımın ve kendi kimliğimle hesap açtırdım.
Kumbarayı verdiler. Kumbara sadece herhangi bir şubede görevli tarafından açılabiliyormuş. Çıkan parayı açtırdığımız hesaba yatırabildiğimiz gibi nakit olarak da alabiliyormuşuz. Banka kartı yok, istediğimiz zaman çekemiyormuşuz. Ayrıca sadece kumbarada bozukluk biriktirmekle kalmayıp hesaplarım arası da havale yapabilirmişiz.
Kumbara için bir ücret ödedin mi canım

Back
X