- 20 Ağustos 2016
- 286
- 508
- 103
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.781
O zaman kumbara yontemini deneyin derim... borclar, faturalar, mutfak masraflari derken maastan belli bir muktar ayiramayabilirsiniz.. ama kumbaraya atilan 5 kurus 10 derken belki göz doldurmaz ama yine biyerden baslamak gerekiyor. :) yeri geldigi zaman 5 kurusu dahi ariyoruz. :)1500-1900 tl civarı değişen maaşımız var. Bir aya kadar kiracıydık çok şükür ev aldık. Şimdi ev masrafları vs derken borca girdik. Altın borcu. İlk hedef borç ödemek. Hem borç öderken hemde birikim yapabilir miyim acaba. He unutmadan birde 6 aylık olmak üzere olan bir bebiş
O zaman kumbara yontemini deneyin derim... borclar, faturalar, mutfak masraflari derken maastan belli bir muktar ayiramayabilirsiniz.. ama kumbaraya atilan 5 kurus 10 derken belki göz doldurmaz ama yine biyerden baslamak gerekiyor. :) yeri geldigi zaman 5 kurusu dahi ariyoruz. :)
Hoşbuldum...))Siyahzambak6 hoşgeldiniz :)
Kucuk ve buyuk teneke kumbara secenekleri var... birde toprak olanlar var... ama amacimiz birikim yapmak. Toprak kumbaralar biraz pahali.. aslinda kumbarada almayabilirsiniz kavanoz varsa evde ona bile kumvaraya verecrginiz parayi atarak icine baalayabilirsiniz...Evet aynen öyle... Kumbara fikri cazip geliyo haklısınız. Bu ay deneyim bakalım inşallah işe yarar. Bi ara kumbara almıştım ama ilk sıkıştığımda elim ona gitti. Eşim yokken para lazımsa mecbur direk onu patlattım... Bu sefer açılmaz bişey deneyim birde
Eveet evet bencede. Kumbaraya para vermek yerine onuda biriktirmek daha mantıklı))Kucuk ve buyuk teneke kumbara secenekleri var... birde toprak olanlar var... ama amacimiz birikim yapmak. Toprak kumbaralar biraz pahali.. aslinda kumbarada almayabilirsiniz kavanoz varsa evde ona bile kumvaraya verecrginiz parayi atarak icine baalayabilirsiniz...
Hiç yoktan iyidirCokokrem kavanozum kitap icin yaptigim kitap kumbaram... buyuk kavanoz ise genel.. ocak ayina kadar bi hedefimiz var. Onun icin... az olduguna bakmayin yeni bosalttim :)Siyahzambak6
Kucuk teneke kumbaralar bir milyoncularda en ucuz 1.5 lira 2 lira gibi bir rakam zaten... cokokrem kavanozunun kapagini delip bantlayabilirsuniz kenarlarindan... agzini acmak icin ugrasmak gerek.. yani viraz tutar sizi umarim. :)Eveet evet bencede. Kumbaraya para vermek yerine onuda biriktirmek daha mantıklı))
Tesekkur ederiz... banka icin benim bir bilgim yok bu konuda. Bilen varsa yazan cikar insallah :)Merhaba arkadaşlar bir şey sormak için geldim ne yapıcaz bilmiyorum akıl danışayım dedim şimdi eşim maaşını ziraat bankasından çekiyor ve garanti bankasına her ay düzenli aidat yatırıyoruz yazın neyse gittim geldim bebeğimle ama malum çok kalabalık oluyor bebekle beklemek vs. Zor hadi yaz diye katlandım artk kış geliyor internet bankacılığı açtık otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz dediler ziraat bankasından garantiye bilmiyoruz da nasıl bşy olur ucret kesilir mi düzenli öder mi gecikme olunca faiz vs kesiyorlar yönetim aidat için kredi kartı bile kullanmıyoruz ilk kez böyle işe kalkıştık ama bileniniz varmı nasıl bşy bu otomatik ödeme güvenilir mi
Ne guzel... aslinda insanin kenarda bir kitar parasi olmali... her turlu is gelebiliyor basimiza... hastalik olur, issiz kalinabilir en azindan birkac ay idare edebilecek duzeyde olsa.. ki zaten artik insanimiz bankalara guveniyor sanieim. Calistigim surece bankalar her turlu kredi verir diyipİnşallah bankalara da pek güven olmuyor artık ne yazık ki napcamızı şaşırdık bu arada bizde başladık burdan gaza geldik biz de başladık ufakts olsa biriktirmeye bozukları :)
Merhaba canım evet benim de isbank tan otomatik tlf faturam odemiyor her ay düzenli olarak son odeme gününde kendi oduyor sorun yaşamadık şimdiye kadar herhangi bi ücret te kesilmiyor işletim ücreti falan yok artık zaten.İnşallah bankalara da pek güven olmuyor artık ne yazık ki napcamızı şaşırdık bu arada bizde başladık burdan gaza geldik biz de başladık ufakts olsa biriktirmeye bozukları :)
Evet gerçekten çok haklısın yarın ne olacağımız belli değil hanımlar hesabını bilir ama her zaman kıyıda köşemizde vardır bşyler erkeklere kalsak :)Ne guzel... aslinda insanin kenarda bir kitar parasi olmali... her turlu is gelebiliyor basimiza... hastalik olur, issiz kalinabilir en azindan birkac ay idare edebilecek duzeyde olsa.. ki zaten artik insanimiz bankalara guveniyor sanieim. Calistigim surece bankalar her turlu kredi verir diyip
Hoşgeldiniz bende kumbara ile birikim yapıyorum. Elim gitmesin diye her gram parası biriktiğinde alıyorumEvet aynen öyle... Kumbara fikri cazip geliyo haklısınız. Bu ay deneyim bakalım inşallah işe yarar. Bi ara kumbara almıştım ama ilk sıkıştığımda elim ona gitti. Eşim yokken para lazımsa mecbur direk onu patlattım... Bu sefer açılmaz bişey deneyim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?